supersøndag

I går var jeg på min første boksekamp! Og det var selvfølgelig Cecilia Brækhus vi alle ville se. Hele styret i Red Army Oslo ble invitert av Scotsman i egen losje og det måtte jeg jo bli med på selv om formen ikke var den beste. Men det var kjempegøy og veldig god stemning hele kvelden, selv om hovedkampen ble ferdig litt vel fort så var det veldig moro.

Jeg tok det veldig rolig og var hjemme tidlig og det kjenner jeg var lurt i dag. Det er jo tidlig kamp og da kan man jo ikke være dårlig! Jeg har vært oppe tidlig i dag, laget meg SUPER AMs frokostsmoothie og ladet opp med MUTV. Blir ikke pub på meg før formen min er bedre så kampen ses fra sofaen denne gangen og. Men det viktigste er å vinne. For en fantastisk kamp vi hadde mot Leicester sist runde og jeg håper selvfølgelig spillerne kjører på i dag også. 

La oss håpe dette blir en SUPERSØNDAG 😀

6 thoughts on “supersøndag

 1. Woow seie eg berre!Brækhus kamp ringside!Eg har sett nesten alle proffkampane hennar direkte på tv,og den einaste dama som er like tøff som ho som eg kjem på no er Sharon Stone i filmen The Quick And The Dead(1994)!!
  Ho kan utanom United kan få meg på kne framfor TV-skjermen med hendene veivandes i alle retningar,iallefall Laurdag kveld!Var jammen godt ho fekk seg ein trenar som fekk ut hennar fulle potensiale.Eg er vokst opp med Tv-1000 i tenåra(heile boligfeltet der eg budde hadde kanalen ulovleg he he)Det vart ein del boksekampar Live om natta ja,Mike Tyson,George Foreman,Evander Holyfield,Riddick Bowe…He He den gangen fallskjermen kom ned i ringen,det såg eg Live,og for å ikkje gløyma Michael Buffer..Legende.Tyson var ein helt i unge år og tapet hans mot Buster Douglas var ein real nedtur.Var det ikkje Cus d Amato eller noke i den duren fyrste trenaren han hadde heitte,han tapte seg etter at han gjekk bort.
  Hmm Dei fyrste pornofilmane eg såg gjekk vel på Tv 1000 og so vidt eg minnast he he
  Han var rask Tyson men eg slo han fleire gongar i tv-spelet Mike Tysons Punch Out på Nintento ha ha
  Vel United om dagen,ke skal me seia der?Me framstår jo betre enn i fjor og da vann me F.A Cupen!Det viktigaste er jo at Verdens Største Møkkalag Gjennom Tidene(lfc)ikkje vinn noko og det har jo ikkje dei klart enda denna sesongen.Taktikken deira med å skyta ballen so langt dei kan og springa etter som nokre idiotar med ein galen tyskarFlopp som piskar dei med tysk jerndisiplin langs sidelinja er vanskeleg å forsvara seg mot for alle lag men kan ikkje helda heile sesongen ut.Og motgang tåler ikkje floppen.I ein kamp utan overtidsmål,utvisning og straffespark kjem dei til å slita,nett som Arsenal.Spørst om ikkje me må få John Cleese til å konfrontera floppen på sidelinja med sin krigsgange i Hotell i særklasse episoden Tyskerne,;do not mention the war he he.Shitty kan alle lag alltids kjempe i senk,so det er ikkje over enda,men slek det ser ut no so blir til og med 4.plassen tøff,men me kjem sterkare utover trur eg!!!

 2. Rettelse :Cus D Amato gikk bort allereie i 1985,har eg sett no i ettertid.Har veta om d før og,fylla har skylda.Men det er ikkje tvil om at det var ein annan Tyson før og etter Buster Douglas.Tyson i byrjinga av karrieren knocka so og seie alle motstandar ut i 1.runde.Han vart tidenes yngste verdensmester(WBC) i ein alder av 21 år i 1986.Han tok dei to andre titlane(WBA og IBF i 1987.WBO tittelen var ikkje oppfunnen den gongen..Den tidlige utgaven av Tyson trur eg er tidenes beste boksar.Berre sjå klippa av han den gongen.Klippa frå D amato tiden viser ikkje berre at han slo hardast og gjekk på som ein okse ,men at han var styggrask også!
  Hugsar godt den gongen Englands håp Frank Bruno vart knocka i 5.runde,vart stoppa medan han stod mot taua og tok i mot slag.Og den gongen han slo Spinks etter 91 sekund hugsar eg godt.Såg ikkje kampen direkte men VG og Dagbladet bygde godt opp om kampen med fleire heilsider dagane før.Boksing var stort den gongen!For å ikkje gløyma stakkars Larry Holmes da,ein glimrande bokser som var blitt gammel da han møtte Tyson.Det gjekk som det måtte gå og eg hugsar Holmes låg rett ut i ringen i VG eller var det Dagbladet dagen etterpå over to sider. Hugsar ikkje heilt kor tid han vart knocka men dei rekna med at han fekk slag som til saman gav 49 hjernerystalsar i løpet av kampen!
  .Den einaste som kanskje hadde hatt ein ein sjanse mot Iron Mike Tyson den gongen var vel halvbroren hans Vidar Theisen vil eg tru,med ei viss klypa salt.
  Da United spelar borte den 17.Oktober om kvelden reknar eg med United-fansen synger Dont mention the war og at Mourinho tek krigsganga til Cleese frå Hotell i Særklasse episoden Tyskerne.Viss ikkje han leiger inn John Cleese da,hadde våre tøft!Passer bra å gjera da me leder 4-1,he he.Me treng i allefall 4 mål for å ha ein sjans!Dei får garantert eit straffespark og kanskje to mål etter 80 minutt.Me teke dei 4-3 eller 5-4,kanskje dei scorar eit mål fordi me forsvarar oss dårleg også.

 3. Og det berre seie eg,Vidar Theisen er ikkje nokon kem so helst,han slo vær hardt av og til.
  Eg hugsar den gongen United tapte Liga-Cup finalen i 1991 etter eit mål av John Sheridan.Eg var ikkje noko BBC mann den gongen,det var eg fyrst sesongen etter…Men eg hugsar enna Nrk radio mannen som sa at United hadde tapt 1-0 og at dei no skulle spela A-HA med Scoundrel Days.Vel dei spelte Glory Glory Man United i staden!.Eg har til dags dato aldri skjønt kvifor dei spelte United -sangen i staden?Var det for å håne oss eller hylle oss?Eg hadde i alle fall aldri høyrt songen før trur eg so eg tykte det var kjempetøft ,men litt rart den gongen:her kommer A-HA liksom som var kjempestore den gongen (og dette var vel før deira glimrande East of the sun and West of the Moon seinare det året…)Og so spelar dei United.sangen i staden.Eg var kjempeskuffa men United-sangen hjalp på humøret,sangen var vel for å hylle oss eller??

 4. Og til dei som meiner at Theisen og Tyson ikkje er halvbrødre så seier eg berre ein ting:Nei utsjånaden er ikkje heilt det same,men stemma deira er nesten identisk viss dykk høyre etter godt.
  Elles vart Tyson dømt for voldtekt og måtte inn å sone ei stund,og det måtte aldri Theisen so vidt eg minnast.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top