LVG OUT!

Kan starte med å si at dette blir ikke et hyggelig innlegg og banneord kan forekomme. 

Louis van Gaal, The Unsackable- nå er det faen meg nok. Tapet mot Midtjylland er umulig å forsvare. Nå er jeg så drittlei av dette spillet og jeg har for lengst innsett at van Gaal er feil mann for klubben vår, men det som er verre er at styret ikke ser det. Hvem er det som sitter der og forsvarer han? Woodward må seriøst gni seg i øya, få litt verdier å sette i gang en prosess for å redde klubben vår. Det er skremmende og lover svært dårlig for fremtiden om det fortsetter sånn her. Hver dag er på overtid nå.

I dag tapte vi en kamp mot et dårlig lag fra Danmark som ikke har spilt annet enn treningskamper på 2 måneder og vunnet 1 av de 10 siste kampene. De taper Manchester United mot. Vi hadde verken en leder på banen eller utenfor. De Gea var den mest kritiske spilleren vi kunne få skadet og når det skjedde før kampstart var jeg bekymret, men det eneste positive å ta med seg i dag er faktisk klasseredningene til Romero og uten han hadde det lett stått 4-1.

Før så gikk rullgardina helt ned når United tapte. Glass og fjernkontroller knuste i veggen, mobilen fløy av gårde og jeg kunne skrike meg hes av forbannelse, jeg ble så sint! Til gjengjeld så var gleden av en god seier helt ubeskrivelig! Ingen følelse i verden kan toppe en god Unitedseier! Men når opplevde jeg sist det? Det er så trist at jeg ikke husker det… Og når vi taper nå så blir jeg ikke sint på samme måten, jeg blir forbanna- absolutt, men mer frustrert og bekymret. For dette er virkelig ikke måten klubben jeg alltid har holdt med hele livet skal oppføre seg på. Spillerne virker redde og umotiverte, det er null glød å skimte og med en manager som dreper sjelen til klubben vår mer og mer er jeg livredd på hva som er fortsettelsen om LvG får holde på særlig mye lengre.

Klubben ringte meg her om dagen angående nye sesongkort, men jeg har ikke helt bestemt meg for hva som skjer enda. Jeg bruker over 100 000 kr i året på laget mitt. Har sesongkort, drar over så ofte som mulig, betaler i dyre dommer for fly, hotell og supportereffekter hver måned. Jeg ofrer tid med venner og familie fordi jeg setter klubben foran alt og går ikke glipp av en kamp. Jeg hadde ikke feire i hele fjor fordi jeg ville bruke dagene på å dra over til Manchester mest mulig- og for hva?? Dette spillet?? Det er faen meg så trist at jeg snart blir deprimert!! 

Nå MÅ det skje noe. Styret kan ikke lukke øynene lenger for nå er det ikke lenger blandede følelser om nederlenderen er rett mann eller ikke. ALLE er i mot han nå. Hva er klubben uten oss supportere? Det er vi som betaler for dette og vi fortjener faen meg en mann som prøver. Vi har fått nok av unnskyldninger. På mandag håper jeg det er Giggs som står der i dress på sidelinjen og leder laget. Alle bortsett fra LvG egentlig, bare få mannen vekk. 

Men hva skal man gjøre egentlig? Jeg er supporter av Manchester United. Jeg elsker klubben min og jeg skal støtte dem i tykt og tynt. Så jeg ser det på som min jobb å gjøre det nå også. Dra over på kamper og fortsette å synge i 90 minutter, vise spillerne at de har vår støtte og at Manchester United fortsatt er en bra klubb å spille for. For om ikke vi gjør det så hvem vil? Det eneste vi har som er eksepsjonelt og unikt er supporten fra Red Army, den kan ingen ta fra oss. Så da drar jeg over igjen til uka da….til Drømmenes Teater og gjør jobben min der så får jeg håpe vi har en manager som gjør sin.


 

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

57 thoughts on “LVG OUT!

 1. NOK er NOK, nå er det faan meg NOK! LvG må pakke treskoa og komme seg hjem til a gamlemor! Bunnen er nådd og heldigvis rykker vi ikke ned! Men litt skremt av at du vurderer å kutte ut sesongkortet!!! Jeg har fornya mine og er superklar for neste sesong. Og da med The Special One ved roret! Da synger vi av full hals og trua er tilbake. Bare å fornye Ann Mari!

 2. Er nok ikke bare trener’n til utd som er feil!ser på premier league nå,så er det skremmende å se på!kjedelig fotball!

 3. Nå vil dere utd fans ha the special one til utd!han som dere hetsa og ikke likte!united fansen er like dårlig som lage!tenk over at utd er dårligere og ikke et topp lag lengre!kan ikke lage diamant av tre!

 4. Merker at alt du sier, gjør så godt å lese. Selv om det høres rart ut å si, så sier du absolutt alt jeg også tenker til punkt og prikke! Har prøvd så godt jeg kan å støtte LVG. Skrev et leserbrev inn til United.no om at vi måtte stå bak vår manager, for hvis vi ikke gjorde det, hva slags klubb var vi da?? Men det finnes absolutt ingen excuses for å i det hele tatt prøve å forsvare LVG lenger nå.. Jeg har villet så sterkt at han skulle lykkes med denne “filosofien sin”. Som når det plutselig satt ifjor, når vi trengte det mest. Men i år har ingenting gått som det skal. Det eneste er at vi har er at vi har slått pool hjemme og borte. Men over en hel sesong, så er det faktisk veldig veldig lite å ta med seg. We need change. NOW! #MUFC

 5. Nedturen begynte sakte men sikkert da Glazers kjøpte klubben,resultatet ser me no dessverre.Feil manager og umotiverte spelarar samt ein eigar og styreledar som berre skal tene pengar utan å sette sjølve fotballen i fokus.
  Det står ein veldig god artikkel om problema til United i bloggen solskjaerhaswonit.com som heiter derfor falt United frå tronen.Den er delt i to deler og ramser opp 10 ting som gjer at det har gått dårleg med oss.Bloggen er norsk,er enig i mykje av det som står der.
  Me får berre håpe på betre tider,det går opp og ned i fotballen.Kan ikkje miste interessen av den grunn.

 6. Helt enig med deg, skrev et innlegg med samme motivasjon som deg her om dagen, det er trist men sant, følelsen ved tap har gått fra forbanna, til oppgitt og nesten forventet..

 7. Dette er vel bare karma til ei stakkarslig og oppmerksomhetssyk lita jente som driver og brenner andre lags trøyer… slutt å syt.. du og dine får som fortjent.

 8. Bra skrevet Ann Mari.. Jeg støtter 120% alt du skrev.
  Hollenderen må bare skipes og sendes tilbake dit det gror.

 9. Dette blir ikke bra før vi får inn en langsiktig plan med en manager som kan å utvikle spillere. Det får vi ikke med dagens eiere og ledere. Mourinho løser ingenting.
  Jeg tror vi må ned noen divisjoner og kanskje noen konkurser for å komme oss på banen igjen. Alt som har skjedd siden Moyes ble sparket er det motsatte av det vi ville ha etter Fergie

 10. Hei Ann Mari.
  Jeg er helt enig med deg at nå må noe skje. Det jeg sitter og tenker på, er at alle er i mot å ansette Morinho. Jeg kan forstå de som ikke vil ha han, men som United supporter i snart 40 år, får jeg med meg det meste, og for en del år siden, nevnte faktisk Murinho det jeg nå skal skrive, om ikke helt ordrett.:
  Sir Alex Ferguson er en mann jeg ser opp til. Mitt ønske er når han en gang gir seg som den største legenden i United, er at jeg får ta over og bli en nesten like stor legende. United er et lag jeg har fulgt hele livet, og det hadde vært en drøm å få styrt favorittlaget mitt ut karrieren min. Visstnok har jeg vunnet mye med andre lag, men ingenting hadde gjprt meg stoltere, om jeg kunne fortsette der Sir Alex sluttet.
  Dette er da Murinhos egne ord, så United fans, jeg tror vi bør tenke oss om før vi sier nei til han. Har han med seg Giggsy i tillegg, så kan det jo ikke bli noe verre enn det er i dag. Go Go United. Klem til deg Ann Mari. Bloggen din er den beste for oss United fans. Ha en fin dag.
  Ben..

 11. Det er den blå siden av Manchester som er noe å følge vettu! united er en fallitt klubb. og det er ikke alltid det hjelper å sparke maanageren. hjalp jo ikke noe å sparke moyes!?!

 12. Unnskyld utrykket men er faen meg så enig meg deg * helvetesvartegrønneta*..møkkalei den arrogante hollender’n……….Vil heller ikke ha * han derre Special One *….Blir liksom i media Mourinho & Man Utd…kan bli oppfattet som han er støree en klubben ; (…Har hvert ManUtd Fan sia jeg var 9 år..men detta var altime low for min del..takk ellers for ett strålende innlegg Frøken..Utd4ever ; )

 13. Du hadde ikke ferie fordi du brukte tiden din på fotballturer og laget ditt? Må være det dummeste jeg noen gang har lest. Det er jo drømmeferien til de aller fleste.

 14. Jeg skjønner ikke hvorfor folk er så fascinert av fotball. Gørrkjedelig spør du meg.
  Å holde med et lag i et helt fjernt land, et lag og en by man ikke har noen relasjon til overhodet – fy faen for en jævla stupid såpeopera

 15. Det er dere med sesongkort som har makt til å sende signaler til ledelsen. Ikke forny kortet før dere har fortalt klubben at det ikke kommer til å skje før LVG er kastet på huet og rævva ut av klubben.

 16. vel, slike turer er ikke akkurat avslappende og en energi boost som de fleste trenger flere uker i strekk ved en stressende jobb. men jeg har aldri klagd over det heller, mitt valg det.

 17. Kan verve deg inn i tottenhamsvenner i dag jeg Ann Mari, det er aldri for sent vettu:) Da hadde du i det minste viet tid til god og underholdende angrepsfotball. Og som en bonus til oss så tipper jeg at du hadde sett rimelig smashing ut i spurs drakt!.. sov på det;)

 18. Dette avsnittet var så spot on at jeg nesten blir trist av å lese det:
  “Før så gikk rullgardina helt ned når United tapte. Glass og fjernkontroller knuste i veggen, mobilen fløy av gårde og jeg kunne skrike meg hes av forbannelse, jeg ble så sint! Til gjengjeld så var gleden av en god seier helt ubeskrivelig! Ingen følelse i verden kan toppe en god Unitedseier! Men når opplevde jeg sist det? Det er så trist at jeg ikke husker det… Og når vi taper nå så blir jeg ikke sint på samme måten, jeg blir forbanna- absolutt, men mer frustrert og bekymret.”
  Det er skremmende hvor resignert man har blitt som Unitedsupporter av det søppelet vi har blitt servert i så altfor lang tid nå.
  Blei ikke engang forbanna igår, måtte bare trekke (så oppgitt så oppgitt) på smilebåndet…
  Nitrist

 19. Det er greit å være interessert og engasjert i fotball altså, men fy faan…skjerp deg! Om “din” klubb (nei, det er ikke DIN klubb!) taper en (slik) kamp er det i første rekke de overbetalte spillerne på banen som har skylda! Ikke den som sitter på sidelinja. Og om du går i kjeller’n, og ikke tåler at favorittlaget ditt taper, er det kanskje på tide å skru av tv’en? Alternativt også bestille en time hos psykologen…
  Og til slutt: hva er det med voksne folk og egenerklært tilhørighet til hhv Man. Utd og Liverpool? Eller Vålerenga og Lillestrøm for den saks skyld? Det snakkes om “Hatoppgjør” etc. What??? Hvorfor det? Jeg har til gode å høre ÈN eneste god grunn til hvorfor en Utd-supporter skal gå rundt å hate en ukjent Liverpoolsupporter og vice versa. Jeezez!

 20. Ja nå er det på tide at noen tar sin hatt å går.
  LVG har et ego på størrelse med Dovrefjell og stilen han hardnakket mener er det beste passer ikke for united overhodet.
  Synd å se at dette skjer med et av verden beste fotball lag.
  Nå kan dere håpe på at AF stepper inn eller at Ole Gunnar dropper Molde og tar over.
  Gleden og iveren er totalt fraværende i spillestilen og alle ser jo ut som om de skal i en begravelse når de går ut på banen.
  Vi får si som vi pleier i Liverpool, Neste sesong da skjer det 🙂
  lykke til videre og håper virkelig dere parkerer LGV så fort som mulig

 21. Når det har vært suksess i 25 pr på rad så blir det tungt å få litt motgang. Og tatt i betraktning de enorme summene som klubben har brukt etter at Ferguson gikk av så skjønner jeg frustrasjonen.
  Men fra å hatt den samme manageren i nesten 30 år til å sparke managere over en lav sko er ikke løsningen.

 22. Hei.
  Jeg har lest din overskrift, resten er jeg d…… lei av å lese.
  United kommer med et b lag (som burde vinne på en god dag) vi er satt 25 år tilbake og det tar tid å bygge opp igjen.
  SAF må ta på sin kappe å ansette Moyes, Moyes i sin tur sparker trenerstaben og fysioterapeutene som kjenner spillerne og der har du de ca 25 år vi har mistet.
  Tidligere var motstanderne redd for de røde djevler, United kunne spille i 90 min og mer til motstanderne var slutt ved 80 min. nå er respekten borte og United er blitt menneskelig.
  Hvordan komme videre? Jeg tror personlig på Giggs, han er født på Drømmenes Teater og pappaen hans SAF kan svarer på en rask tlf hvis det er behov og da er vi på rett spor igjen.
  Mvh Per L supporter siden 1958

 23. Har sagt det helt siden Fergie meldte sin avgang at det bare er én mann som kunne overtatt en sånn jobb og det er Jose Mourinho.
  Både Moyes og Van Gaal var massive feilgrep og Woodward må ta sin hatt og gå, sammen med nederlenderen.

 24. Det er jaggu på tide at dere united supportere og laget får noen år med nedtur. Vi er MANGE som liker at det går så dårlig med laget deres. Husk vi har alle opplevd nedturer med lagene våres. Men for min del, støtter eg opp om treneren og laget uansett hvordan det går. Mitt lag befinner seg i league one og det er laget som slo Manchester united i den aller første kampen i premier league 2-1. Go blades.

 25. Helt enig, men må være mye mer moro når du først vurderer sesongkort å dra mer på bortekamper? Er jo der fansen er. På OT er det blitt Disneyworld tilstander uten noe stemning og nærmer seg Camp Nou, nor du vet med mange kamper.
  Men bra skrevet Olsen!

 26. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha er ikke så skadefro lenger nå da ha ha ha ha ha…………….

 27. Jeg forstår frustrasjonen din. Vi Liverpoolfans har hatt det slik i mange år, og det er ikke noe gøy. Vi fikk Klopp som ny trener som du vet og vi håpet på et under, vi er tollmodige optimister, men vi har stoppet å tro på mirakler. Dere får nok Moronio om ikke lenge. Da vil optimismen starte å blomstre til dere igjen også, noe som også skjedde da LVG kom. Men miraklenes tid er over. Det tar tid og tollmodighet å bygge opp et nytt storlag. Vel, miraklenes tid er kanskje over oss, iallefall hvis du heier på Leichester.

 28. Tror jaggu de komme til å tape i FA cupen mot Shrewsbury Town på mandag. Shrewsbury må jo være kjempe store favoritter i den kampen, odds på 1,02, mens oddsen på united seier blir nok langt over 10 i odds.

 29. Imponerende engasjement på folk her:) Er det nå det er feil å spørre om en date med en halveis pool fan? 🙂

 30. banner på du ikke vet hvem halvparten på laget er engang. forbanna oppmerksomhetssyke hore. og til dere som gir denne kjærringa oppmerksomhet, hvor jomfru er dere, egentlig? det var forresten et retorisk spørsmål, trenger verken bekrefte eller forsøke benekte det. tragikomisk lol

 31. jævla fitte troll som ikke tørr å ha et usensurert kommentarfelt. redd for å vise hva folk EGENTLIG synes om det sjukt oppblåste egoet ditt? brenn.

 32. Midtjylland er ikke et dårlig engelsk lag, dem har blant annet slått ut Southampton av EL kvalifikasjonen 🙂

 33. Enig.. han må bort nå.. Er jo nitrist fotball uten fremdrift. Hjelper ikke at mannen er usympatisk heller. Litt usikker på om The special one er mannen, men har pleier nå å få resultater.

 34. det kan du drite i ?? seriøst.du latterlige troll. Snakke slikt om andre uten å tørre vise ditt ansikt er latterlig.
  Ang UTD så er jeg helt enig med deg Ann mari.

 35. Kontinuitet var nøkkelen til suksess og klubber som sparket managere annet hvert år var en vits ble vi fortalt av Unitedsupportere under Ferguson-tiden..

 36. Hvordan kan du si noe så dumt at du ikke hadde ferie de gangene du var i England? Når det ble tap var det ikke ferie men med seier var det ferie??
  Slutt å syt og klag fordi det er motgang! Om du VIRKELIG er supporter støtter du laget ditt når dem virkelig trenger det!

 37. Helt enig. Van Gaal sin tilnærming til fotball er uff….det eneste positive er at ungdommen får spille. Dog Pereira og Weir, de beste, får ikke spilletid.
  Ser pool etc supps blander seg inn, og prøver sine patetiske drittslenginger. Ikke svar eller tenk på de. Utd siden 83.

 38. Amoxicillin 500 Mg Used For Abortion Pill Fast Delivery Cialis Non Ha Fatto Effetto [url=http://sildenafdosage.com]viagra[/url] Preisvergleich Cialis Ohne Rezept Levitra Shop Erfahrung

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top