Tidenes bryllup

For en dag! For et bryllup! I går var en helt perfekt dag fra start til slutt. Det var knallbra vær så etter å ha sovet ut og spist en god frokost gikk jeg og Cathrine en tur i Gjøvik. Vi har jo begge bodd der for mange år siden så det var mange minner som kom tilbake når vi gikk rundt å kikket.

Etter en deilig formiddag ute i sola gikk vi tilbake til hotellet for å ordne oss.

Klare til bryllup!

Fineste Cathrine 🙂

Da kirkedøra gikk opp og jeg så Camilla begynte tårene å renne med en gang. Hun var ubeskrivelig vakker og det var en utrolig rørende og fin sermoni.



Se så fine!

Etter vielsen var det satt opp buss som tok oss fra kirka til fjellhallen i Gjøvik. Mens brudeparet var hos fotografen startet vorsepielet for oss der med tapas og drikke.



Så var det klart for bryllupsfest! Og for en fest det ble.. Anders og Camilla satte virkelig standaren og alt etter dette blir en nedtur! Haha, uten tvil den sykeste og mest fantastiske dagen jeg har vært med på! Ingenting var tilfeldigheter denne dagen og det var fullt show. Tommy Steine var toasmaster og de hadde dansere og sangere som lagde show hele kvelden mellom talene og maten.

Vidar Johnsen som også sang i kirka sang flere sanger fra scena, det var mange artister, men det toppet seg da Morten Abel startet showet sitt!

Bestevennene <3

Forloverne hadde også gjort en fantastisk jobb og hadde blant annet laget egen sang de fremførte.

Etter artistene var ferdig og alle hadde holdt tale og kaken var inntatt startet virkelig festen. Da var det DJ og full sving på dansegulvet. Det tok helt av på slutten og vi sto på scena alle mann og hoppet og danset som gærne. Kjolene våre hadde ny farge da vi var ferdige etter all champagnesølinga! Haha

Formen i dag startet bra, men kjenner nå at kroppen fikk kjørt seg ganske bra så nå blir det tidlig seng så jeg er klar til jobb og trening i morgen.

Tidens bryllup Anders og Camilla! De to er verdens beste personer og fortjener virkelig alt godt sammen! <3

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 337

One thought on “Tidenes bryllup

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top