Monday blues

Jeg har egentlig ikke lyst til å kommentere kampen i går, men den irriterer meg fortsatt. Altså, hva faen skjedde?

Det er det dårligste jeg har sett på lang, lang tid. Og vi har sett mye dårlig fotball fra United de siste årene dessverre. Men at vi taper mot et bunnlag hjemme på Old Trafford er flaut. Slikt skal ikke skje! Spesielt ikke når spillerne har vist at de kan spille fantastisk- bare de gidder å jobbe.

Men hvem har skylden her? Jeg leser at mange har fått nok av Mourinho og den kjedelige fotballen hans. At han må vekk og da vil alt bli bedre. Er det så lett? Etter kampen i går så vil jeg heller legge skylden på spillerne. De virker veldig umotiverte, noe som kan skylde manageren, men det er for lett å la det gå med det. De har et ansvar og i går gjorde ingen jobben sin. Det var forferdelig å se på, forferdelig kjedelig og ikke noe en supporter blir glad av. Så selv om det er vondt å innrømme så gikk gullet til City fortjent.

Selv om jeg støtter Mourinho så sliter jeg enkelte ganger med å forstå taktikken hans. Det som blir avgjørende neste sesong er at han velger rett taktikk til rett tid. Vi må kjøpe spillere laget trenger og bli kvitt spillere som ikke er gode nok. Den største oppgaven må være at Mourinho har et lag og en gameplan. Vi må få et fast lag. Bailly trenger en partner, jeg vil helst se Lindelöf resten av sesongen, han er kjøpt inn for fremtiden og da må han få spille. Vi alle vet hva vi får av Smalling og han er det bare å selge. Vi trenger en ny høyreback og om ikke sjefen har Shaw i sine planer så bør han også dessverre selges. Ikke noe jeg vil, men vi kan ikke fortsette å benke han når han er spilleklar. Carrick gir seg og dermed mister vi en utrolig viktig spiller. Matic trenger en på midten og da tenker jeg IKKE på Fellaini. ‘The key of success’ er å få et lag som er konsekvent. Ikke et lag som gjør tidenes snuoperasjon og vinner mot City borte for så å tape hjemme uka etter mot et lag som rykker ned.

Even though the thought of yesterday’s game scares me and I don’t really want to think about, I just need to write a little and then forget it. Quick! What the f…. was that?! Maybe the worst I’ve ever seen, and we’ve seen a lot the past years! It was embarrassing and just awful to watch. And I hate to admit it, but City won the league, totally deserved it. Bah!

I’m backing Mourinho, he’s our manager and he got my trust. But I’m struggling to understand his tactics?! That has to improve next season; right tactics at the right time. We need to buy players that the team needs and get rid of ‘dead meat’. Too many average players in the squad at the moment. Bailly need a solid partner, I hope Lindelöf is the right one, he’s here and I want him to play the rest of the games to see how they pair up. We all know what we get out of Smalling and he’s not good enough. Sell. We need to replace Valencia and if Shaw is not under Mourinhos plan, sell him and get a new left back. That, and someone who can replace Carrick is number one priority. The key of success is consistency. We won’t win titles with a team who one week beat City away and the next one loses for a team who gets relegated.

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 337

2 thoughts on “Monday blues

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top