2 down, 36 to go

A perfect away-day!
 
4-0 on a day many say United isn’t good enough to win the league. I totally agree that it wasn’t the best day for us. It was last season all over again the first half and I wasn’t convinced. In 79 minutes we played mediocre and even though we were the best team we need to get the second goal faster! That’s so important, we need to kill the game before we get punished for playing it low. But we won a game we probably would have drawn last season!
Rashford had a rough day and I get his frustration. He should have gotten some free kicks but instead gets a warning. I’m sure the goals will be coming his way soon though!
 
The game changed when Martial came on and he deserve to be in the starting line up for the Leicester game. I wasn’t expecting another 4-0 victory, but it’s so good the boys didn’t stop after the second goal! They all wanted a bite of the cake and gave us supporters more to cheer for. The joy is finally back!
Yesterday we just relaxed at home and it was so good having a night in with good food, football on tv and some episodes with Sons of anarchy! I’ve heard so much about it, but never watched it before and I really like it. Friday night I went out for “one drink” but we all know what that means 😜
 
4-0. På en “dårlig dag”. Som jeg skrev i innlegget før kampen så kan vi ikke ta et eneste og i Premier League for gitt. Swansea har gjort det vanskelig for United mange ganger og de prøvde sitt beste i går. Og for en lang periode gjorde de det vanskelig for United. Men taktikken til Mourinho var perfekt. Hvorfor skal han gjøre grep når laget leder på bortebane? Swansea prøvde å stresse United, det funker ikke og de gjør offensive bytter. Mourinho svarer og resultatet ble et ydmykende 4-0 for gutta på Liberty Stadium.
 
2 kamper, med 8-0 i målforskjell. Media elsker å skrive om United så jeg forventer ikke ros hver eneste kamp. Spillet var middelmådig mesteparten av tiden, men må det være festfotball hele tiden? Dette er bare starten på noe fantastisk og det kommer til å løsne for Rashford også så det er bare å glede seg. Han har vært fantastisk, jobber hardt hele tiden og har klart fortjent noen mål. Men det kommer. Martial endret kampbildet i går og det var en utrolig deilig avslutning på en litt frustrerende kamp. Men vi vinner igjen og det blir meget spennende å se de hjemme igjen neste runde mot Leicester. Dette bygger selvtillit!
 
Det er så utrolig deilig med Premier League tilbake. Jeg tilrettelegger jo helgene mine etter det i stor grad så fredag var jeg ute med jentene for en drink. Vi gikk til Aku Aku og vi alle vet jo at det aldri blir med den ene drinken. Men vi kjøpte sharing bowl så vi tok den ikke helt ut og jeg var hjemme tidlig så det var deilig å våkne i bra form lørdag siden det var tidlig kamp! Vi har bare slappet av med Premier League og Sons of anarchy. Jeg har aldri sett den serien før og trodde det ikke var noe for meg, men so far so good! Vi lagde også lasagne for første gang fra scratch og det var sykt godt! Altså….vegan mat er bare så sykt digg 😁
Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top