Liverpool borte

På skolen og i min omgangskrets som liten jente var det alltid Manchester United eller Liverpool du holdt med. Mamma og pappa var ikke store fotballfans og med brødre som heller interesserte seg i bil så var det ikke gitt at denne interessen skulle komme til meg. Men heldigvis gjorde den det, jeg likte sporten og hadde en onkel som var ihuga Unitedsupporter med tattovering og det hele og i julegave fikk jeg sengesett med et av idolene (Ruud van Nistelroy) og det er gjerne slik du blir supporter. At pappan din holder med et lag eller du får en lue eller drakt i gave. Små grunner, men slik er det jo når du er liten og blir påvirket. Heldigvis holdt onkelen min med det rette laget  og med stjerner som Solskjær, Giggs og Beckham var det aldri i tvil om hvilket lag det skulle bli for meg! Og det har alltid vært 50-50 med supportere av disse to lagene. Forståelig nok da det også er de to mestvinnende lagene i engelsk historie. Og selv om jeg ble supporter i gullårene til United (jeg kan ikke for noe at jeg ble født i 88..) så har jeg fått gjennomgå av Liverpoolfansen, til gangs! Det var småmobbing og erting hver gang mitt lag tapte eller da Liverpool vant sitt femte Champions League trofé. Det har alltid bygd opp til diskusjoner oss i mellom, der vi kjempet med argumenter om hvem sitt lag som var best og det hele avgjordes selvfølgelig to ganger i året da begge lagene møtte hverandre i Premier League! Og jeg føler fortsatt dette er årets kamp. Liverpool- Manchester United.. Det blir ikke større kamp i mine øyne. Når vi tenker på all historien begge lagene har både alene og sammen, alle intrigene mellom de to byene, spillerne og ikke minst supporterne! Det snakkes om i flere uker i forveien og alle ordentlige supportere sørger for at de ikke er på jobb den dagen. I mitt tilfelle også dagen etterpå da disse kampene gjerne skal feires eller sørges over. 

Jeg føler ofte at mange i Norge har et elsk/hat forhold til meg og det skyldes nok at er man fotballsupporter så er det ofte United eller Liverpool. Det skjer flere ganger i uka at folk kommer bort eller kommenterer noe med fotball til meg uten at jeg er på kamp. Det er selvfølgelig mest ute på byen da folk gjerne har fått i seg noen glass så de tør å være breiale, men også ellers. Og de som er negative til meg blir faktisk ofte positivt overrasket da jeg tro det eller ei er en hyggelig person;) At jeg har skrevet at jeg hater Liverpool betyr ikke at jeg hater nettopp deg som holder med det laget. Om folk holder seg saklig er jeg villig til å snakke jeg. Men du kommer ikke langt om det første du sier er “Man U suger, ass” haha!! Alle vet jeg ikke har spesielt mye til overs for det laget, men jeg fokuserer alltid mest på mitt eget lag. Mitt hjerte er RØDT og det finnes få lag det er deiligere å slå enn nettopp Liverpool.

Jeg er ikke fornøyd med United om dagen. Det er skremmende hva som skjer i klubben og jeg aner ikke hva som venter rundt neste sving. Det var jo noe progresjon i kampen mot Newcastle. Aldri hadde jeg sett for meg det resultatet! Her får du to lag som aldri scorer så blir det 3-3! Så ja, vi skapte sjanser og scorer mål- kjempebra! Men så er det jo helt krise bakover og jeg er redd vi blir straffet for det mot Liverpool. Vi har Carrick og Schweinsteiger ute og jeg frykter at Fellaini går foran Herrerra? Noe som jeg virkelig ikke klarer å se en eneste god grunn for. Altså, den mannen har aldri vært og vil aldri bli Unitedmateriale. Dette blir spennende..

I morgen tidlig setter jeg meg på flyet. Destinasjon Manchester. Jeg har bortebillett og skal synge så høyt at alle dere som ser kampen skal høre meg på skjermen! Jeg gleder meg! Jeg har ikke vært på bortekamp på 10 år faktisk, det er drøyt! Jeg har tidligere vært to ganger på White Hart Lane, men å stå blant hjemmesupporterne der blir ikke det samme. Det er jo en høyrisiko kamp og med tanke på at jeg har gjort meg bemerket både blant United og Liverpool fansen verden rundt så skal jeg ikke ha noe form for farger på meg. Vanlig turist jeg 😀 haha, men det er nok lurt siden jeg drar alene. For en gangs skyld prøve å være litt rolig:p

 

Og for noen klassikere vi har fått oppleve med årene.. Denne kampen på bildet under feks, som jeg savner råskapen til Rooney og en vill Ronaldo med reggis, fy faen det var tider! Det blir ikke samme klasse på Søndag dessverre, men jeg krysser alt jeg har for en underholdene kamp og seier til United!

Møtte drømmemannen forrige oppgjør hjemme på Old Trafford, satser på samme resultat denne gangen og- haha 😀

 Hva tror dere om kampen?

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

11 thoughts on “Liverpool borte

 1. Så fin blogg! Er ikke noe fotballfan, men er nok veldig spennende og gå på kamper i Engalnd. Jeg har bestemt meg for å gjøre det engang selv, bare ikke bestemt meg for hvilket lag enda.

 2. Håper og satser på seier til United! 🙂 likte utviklinga fra kampen mot Newcastle, men som du skriver, en litt skremmende utvikling bakover.
  Lykke til på Anfield! Kunne tenkt meg dit en gang selv å sett LFC-United! Å vil nok i det tilfellet være anonymt kledd også, iallefall på utsiden! 😉
  Kos deg Ann Mari! 🙂
  Glory, glory Man United! 💗

 3. Du skriver mer om Liverpool enn Utd, jo…
  Hyggelig det. Jeg har alltid likt å vinne over Utd, men har alltid hatt stor respekt for historien. Derfor synes jeg utd og pool-fans må holde sammen mot de historieløse klubbene som City og Chelsea. De bør man snakke mer dritt om fordi de ødelegger fotballen.
  Tviler uansett at dere er så lenge på toppen av ‘perchen’ med den fotballen dere spiller. Velkommeb til midten av tabellen.

 4. Bare lurer 😛 Hvorfor liker du ikke Fellaini 😛 Han var jo drit god forrige sesong og han har ikke spilt så bra denne sesongen 😛 Men, han vinner JÆVLIG mye hodedueller 😀 I tillegg hadde det ikke vært for Fellaini i dag så hadde vi ikke vunnet 😀

 5. Wholesale Viagra Purchase Synthroid Without Rx [url=http://cialonlinecs.com]cialis canada[/url] Amoxicillin Chlymidia Progesterone Find From Canada Commander Kamagra Original

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top