hits

CHAMP20NS

24.04.2013 - 23:48 9 kommentarer

Nå har det rett og slett skjedd for mye i det siste så blogging har blitt helt nedprioritert. Jeg har nemlig vært opptatt med å feire gull! Og det gjør man selvfølgelig i tre dager til ende som en ekte champion.

Jeg fikk en dårlig følelse etter 2-2 kampen mot West Ham for en uke siden, flere spillere viste så lite vilje at jeg måtte bare gå å legge meg etter kampen. Hadde laget fortsatt med å prestere slik så kunne vi nok en gang vinke farvel til gullet og det gjorde meg så frustrert- er man vant med å vinne gull så er sølv så jævla mye dårligere. Men vi alle vet jo nå at spillerne sto opp og gjorde en fantastisk jobb mot Aston Villa mandag. Jeg startet allerede feiringa søndag da Bale redda dagen for alle oss røde supportere. Jeg var i vanlig og kjent søndagsform, så kampen hjemme og pleide formen, men ble så glad da Tottenham slo City at det bar rett i dusjen, på med drakta og ut å feire det over noen øl. 

Mandag var den beste dagen på veldig lenge, dette hadde vi alle ventet på og da seieren og gullet var et faktum så ble jeg så glad at jeg BESVIMTE!! Må ha sett katastrofalt moro ut for andre, de jeg så kampen med holdt på å dø av latterkrampe, jeg deisa rett i bakken. 2-0 målet er det sjukeste jeg har sett så kanskje ikke så rart allikevel. Snakk om engasjement. Helt ubeskrivelig deilig å endelig være seriemestere!! Ble gullfest uten like og både jeg og iphonen badet i champagne. At begge to overlevde kvelden er nesten et under.

Disse to dagene etter serien har jeg bare gått rundt å smilt og dette her lever man lenge på. Det er så fantastisk godt og jeg synes oppriktig synd på alle dere som ikke liker fotball, for dere går glipp av så mye! Har bestemt meg for å gå i Unitedklær hver eneste dag ut sesongen. Man er jo tross alt champions! 

Kunne ha gitt mye for å ha opplevd kampen live. Må ha vært en ubeskrivelig opplevelse for de som var der, satser på å være der neste år igjen! Og det er ikke bare United som stjeler overskrifter når det kommer til fotball. Troneskifte i CL? Deilig å se både Barcelona og Real bli slakta. Også må jeg jo bare gi den lille rotta Suarez litt spalteplass også. Er det virkelig mulig å bli større klovn? At han spiller stygt og feigt er jo noe alle vet, men når han har gjort så mye dumt og at det har gått til et punkt der jeg ikke tror noe mer er mulig så biter han til! Han er jo et dyr! Synes synd på alle Liverpoolsupportere faktisk, dette mener jeg oppriktig uten å slenge dritt. Å elske klubben sin og samtidig ha tidens mongo i laget må svi, det er bra flesteparten faktisk har fordømt Suarez og at mange vil ha han vekk. Slikt hører ikke til i fotball, han er en skam. God spiller, ja absolutt. Men slettes ikke uerstattelig og den fyren der vil aldri lære. Få han bort fra Premier League. Slitsomt  å måtte føre inn obligatorisk rabiesvaksine på alle spillere i august fordi et sultent dyr kan komme til å bite deg.

Vel, mens mange sutrer over #10 kamper gleder andre seg over #20 gull ;)

Ellers er det jobb hver dag og jeg storkoser meg i Oslo sammen med Minnie! :)

Også må dere komme innom BIK BOK i morgen- 50% på alle varer!! 

Nå skal jeg legge meg, opp tidlig igjen i morgen for en lang- men morsom dag på jobb. Det tar på å feire ligagull merker jeg så søvn er etterlengtet.

:)

9 kommentarer

William

25.04.2013 kl.00:17

Du skal ikke ta en skikkelig United photoshoot snart da? :)

Linn

25.04.2013 kl.13:35

Det er først og fremst HERLIG med en jenteblogg om nesten utelukkende fotball, gleden rundt fotball og selvfølgelig United!

Så et kjapt spørsmål: vet du hvilken sang som spilles på filmen over her "Man Utd 20 time champions"? Klarer ikke kjenne den igjen, eller finne den!

Stå på, fortsett som du gjør, du nydelige jente!

25.04.2013 kl.21:13

kan du ha spørsmålsrunde?????:D:D:D:D

Ann Mari Olsen

25.04.2013 kl.21:34

Anonym: om flere vil det så kan jeg sikkert ha det :)

Ann Mari Olsen

25.04.2013 kl.21:35

Linn: TAKK! Setter pris på at også jenter liker det :) For jeg har ingen planer om å kutte ned ;)
Ja, det er When? The Moment Comes med MIA Dyson, snill som jeg er søkte jeg det opp;)

Ann Mari Olsen

25.04.2013 kl.21:36

William: Det kommer fortere enn du aner... Følg med :)

Marius

26.04.2013 kl.15:22

Bare av nysgjerrighet... Syns du Cantona, som sparket en tilskuer og ikke ble solgt, var en skam? Eller Roy Keane, som sparket og slo seg gjennom hele karrieren før han mot slutten gjorde slutt på karrieren til Alf Inge Haaland med et direkte overfall?

Tommy A Engen

26.04.2013 kl.17:05

Gratulerer med liga gull nr 20,hærlig følese det :) suarez må bare bort enkelt å greit!!!

William

26.04.2013 kl.22:15

Marius:

Cantona fikk 8 mnd + fengsel omgjort til samfunnsstraff. Han tok det som en mann. Han gjorde aldri noe mer.

Keane fikk en rekke karantener han også, men keane er keane. Han var det man kaller en skikkelig kaptein som stod på noe helt sinnsykt. Ja, sparket syns jeg selv han kunne seriøst spart seg for.

Men når kan dere LFC-fans innse at Alf Inge Haaland fullføre kampen og spilte flere enn èn kamp etter, og han la opp pga skade i det ANDRE kneet??

Suarez gjør de jo flere ganger. Fortjener alle de 10 kampene om ikke mer.

Skriv en ny kommentar