Hjemmedrakten 2016/17

Da var den endelig ankommet. Måtte sende bud fra Oslo til Toten for å få den i dag, man må jo tross alt ha den på fortest mulig! Jeg er ganske så nerd når det kommer til drakter. Jeg elsker fotballdrakter og mener helt seriøst at en Manchester United-drakt er det fineste man kan ha på seg. De fleste engelskmenn og helt sikkert mange norske synes det er litt teit og bruke fotballdrakter, jeg mener ikke det. Det er en del av min identitet og det å ha på seg drakt på kampdag er obligatorisk. Selv om jeg går med nummer 10 på ryggen og det står Rooney så tror jeg jo ikke at jeg er den spilleren eller at jeg selv skal ut å spille kamp (man får høre mye rart fra folk), det handler om at Rooney er en stor spiller, en som har knust rekord etter rekord og når jeg tar på meg nettopp den røde drakten fra da han scoret et av det drøyeste målet jeg har sett (brasse mot City) så blir jeg glad inni meg, eller den hvite bortedrakten fra da han var nummer 8 og scoret i debuten sin. Drakter gir meg mye og hver eneste drakt jeg har, har et eget minne. Noen har mange forskjellige minner, det kan være et spesielt mål, en sesong eller at den spilleren var veldig god det året. Jeg velger også drakter ut ifra magefølelsen og hvilken kamp det er. Har Martial eller Herrarra vært i god form og jeg har en følelse en av de kommer til å score tar jeg gjerne på nettopp en av dem. Spiller vi mot Arsenal passer en Keane drakt perfekt, spiller vi mot Liverpool tar jeg gjerne på Solskjær, Rooney, Neville, Evra (her var det mange å ta av, gitt! For ja, jeg er som sagt litt nerd..

Uansett: her er drakten!


Jeg har aldri kjøpt en drakt før uten at spilleren har spilt en eneste kamp, for at jeg skal kjøpe en ny drakt så må spilleren ha gjort seg fortjent til det. Dette blir eneste unntaket. Jeg har digget Zlatan i mange, mange år og ønsket han til Premier League bare for å se han spille fotball. Selvfølgelig mest til United, men det hadde vært stort uansett hvilken klubb han dro til. Han er virkelig en IT-person. En dritkul fyr, som ikke bare er en av verdens beste fotballspillere, men også en oppegående fyr med huet på riktig plass, med gode verdier og en god personlighet. DET er en vinnerperson i mine øyne og jeg har utrolig mye respekt for han. Derfor var det ikke noe å tenke på da jeg forhåndsbestilte drakten. 

Jeg digger den! I fjor ble det jo ramaskrik fordi damemodellen hadde litt utringning. Personlig synes jeg den var veldig fin og det var ikke mye kløft som vistes, den hadde bare en finere v-utrigning. Nå har det seg slik at det er forskjell på en damekropp og en mannekropp så jeg er veldig fornøyd med at de lager en damemodell. Jeg liker store drakter om jeg skal på trening feks, men skal jeg ut på kamp og pub så liker jeg at den ligner på slik mine andre klær ser ut og derfor kjøper jeg alltid barnestørrelse eller damemodell. 

It’s Zlatantime!

Og i kveld får vi endelig se han i levende live ute på banen med resten av gutta. Her skal det nytes godt i glasset frem til det og underveis!

Glory Glory Manchester United!

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

16 thoughts on “Hjemmedrakten 2016/17

 1. Hei Ann så fine bilder av deg
  du er en pen jente
  så fint antrekk du har på deg
  det kledde du da
  Legg ut flere bilder av deg selv
  Hvor lenge har du blogget?
  Så fin blogg du har
  Send meg en venneforespørsel på bloggen min
  legg meg til som venn
  jeg vil følge deg

 2. Hei..
  Ett enkelt spørsmål om draktene bare, hvordan er størrelsen i år mot ifjor??
  Jeg og madammen sitter og skal bestille, og hun mener de ser mindre ut på størrelses tabellen i år som står på united.no
  Merker du om de er noe mindre?? Eller er de like?
  På forhånd takk
  Kjetil

 3. fint innlegg! men kan du add meg på snapchat? Sorlendingen98 😀 er 18 år! 😛 men jeg liker bloggen din veldig godt! stå på videre 🙂

 4. Hei. Har aldri noensinne sett en som ser så utrolig bra ut i en United drakt før. Du er rett og slett bare helt utrolig vakker og har en utstråling som få andre 🙂 selv er jeg liverpool supporter. Blir tidenes sesong dette her, gøy med zlatan selv om det er på feil lag.

 5. Lavitra Cialis E Alcol [url=http://arealot.com]vytorin[/url] Propecia Side Effects Months Propecia Pas Cher 1mg Pharmacy World Periactin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top