sesongens høydepunkt

Her kommer et sent, men etterlengtet innlegg om finalen (jeg har ikke landet av glede enda);

Stockholm var fantastisk! Vi vant og er nå i CHAMPIONS LEAGUE!! Så utrolig deilig og jeg er så glad. Utfallet av denne kampen hadde alt å si, ikke bare for denne sesongen, men for mange år frem i tid. Hadde vi tapt mot Ajax hadde vi nok en sesong blitt en del av torsdagsklubben med Europa League. Økonomisk sett hadde det også blitt nok et år uten bonusen CL gir, men det kritiske hadde vært å sikre oss de rette spillerne. Både de som allerede er i klubben og som vi må beholde, men selvfølgelig også nye- det hadde blitt vanskelig. Med slik dagens fotball er blitt så er det (dessverre) forståelig at noen velger å dra til City eller Chelsea. For spillere som ikke har en tilknytning til engelsk fotball er det enkelt å dra til en klubb som nettopp har vunnet ligaen eller har Champions League til høsten og en anerkjent manager. Å gå til et lag som endte på sjetteplass og tapte en finale mot Ajax er ikke like tiltrekkende.. Som Unitedsupporter vil jeg selvfølgelig si at å komme til oss er noe spesielt og de skal være beæret over å få muligheten! Men med en agent som tenker penger og for en spiller som vil møte verdens beste lag ute i Europa så kan jeg se at noen velger andre klubber. Så denne finalen var så utrolig viktig! Vi er jo ikke Liverpool så vi kan ikke si “next year will be our year” vi er MANCHESTER UNITED og vi skal være en del av alt og det er vi i endelig i august!

Dagen kunne ikke startet bedre, det var strålende sol og byen full av Unitedsupportere!

Spiste utrolig god sushi til lunsj og delte noen flakser vin før vi dro ned dit alle andre var for å få riktig kampstemning.

Disse små gutta var helt fantastiske! Kunne alle Unitedsangene og var virkelig lidenskaplige! Sånt blir man glad av 😀

Manchester <3

Vi hadde veldig bra plasser og selv om vi ikke sto i United-delen så holdt alle rundt oss med de så det var god stemning!

Folk kan mene hva de vil om kampen å si den var kjedelig, men dette var en perfekt taktisk kamp av Mourinho. Den var kontrollert og målet var CL-spill. Det var en deilig seier! Spillestilen kan vi fokusere på neste sesong.

Med tanke på det som nettopp hadde skjedd i Manchester så var det ekstra godt, spillerne spilte denne kampen for ofrene og for byen sin og det gjorde det selvfølgelig ekstra stort og rørende. Man kunne virkelig se hvor mye denne kampen betydde både for supporterne og for spillerne- på alle mulige måter. Spillerne var tydelig preget både før og etter kamp, men jeg tror det tragiske som skjedde i Manchester og seieren knyttet dem enda sterkere sammen.


Zlatan land, Zlatan arena, Zlatan trophy. Fantastisk!


Nå fortjener gutta virkelig en ferie! Det er alltid kjedelig med en sommer uten fotball og jeg teller dager til neste kamp. Blir utrolig spennende å se hvem som kommer inn, jeg håper bla på Griezmann og forhåpentligvis trenger vi ikke vente til vi får svar.

Det har jo virkelig vært sommer her hjemme i helgen så hver dag etter jobb har jeg fortet meg ut i sola, grillet og tatt noen glass vin. Måtte det komme mange slike dager fremover 😀

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top