Så jævla skuffa

Overskriften sier sitt. For en katastrofe match i går, på alle måter. Dette var vår eneste sjanse til å vinne noe denne sesongen og den drømmen ble i går knust. Arsenal var dessverre hakket bedre enn United, men når det er sagt synes jeg vi hang godt med og spilte en av våre bedre kamper på lenge. Det kunne gått vår vei, Bellerin skulle helt klart ha fått sitt andre gule og helt riktig blitt sendt av banen. Selvfølgelig hadde det endret kampen, men Arsenal har flaks og han slipper unna og blir byttet ut rett etterpå. Vi mister Di Maria- det han gjør er unødvendig, men å utvise en spiller for at han drar i drakta for å få kontakt er meget strengt. Ekstra synd når han spilte en bra kamp, men som vil bli overskygget av utvisningen. 

Og at Welbeck er den som avgjør gjør selvfølgelig alt mye, mye verre. Jeg mistet mye av respekten da han dro til Arsenal, og det lille gjenværende forsvant i går. Jeg vet mange fortsatt har støttet han og jeg forstår at gutten ville ha spilletid, men å gå til en rival er aldri godkjent i mine øyne. Spesielt ikke når han er en Unitedgutt. Manchester United lagde Welbeck og at han feier på Old Trafford foran oss supportere er en skam. Slikt er utilgivelig rett og slett. Selvfølgelig var det en ekstrem viktig scoring og han ble kanskje ikke behandlet bra av LvG, men løp heller bort til han og resten av trenerteamet for å vise deg, IKKE foran supporterne av klubben som gjorde han til den spilleren han er i dag. Vi har aldri buet eller behandlet Welbeck dårlig, da er en slik feiring jævlig dårlig gjort.

Hvor mye dritt fikk ikke RvP etter å ha gått til United? Drakter ble brent, han ble truet og sjikanert over alt og det blir han fortsatt. Men han vet hva Arsenal som klubb gjorde for han og feirer ikke sitt første mål ut av respekt. 

Nei, kampen i går var en ekstrem stor skuffelse. I dag er ikke en god dag, jeg sto opp 7 for å dra på trening for å få ut litt frustrasjon, men det ser ikke ut til å hjelpe så veldig mye. Jeg HATER at jeg blir så påvirket av United. Et jævla fotballag liksom, det har alt å si. Nå er jeg ekstremt skuffet så alt er negativt, men det er ikke bare bare å være en lidenskapelig supporter, fordi det påvirker hele livet ditt. På godt og vondt. Nå er det bare vondt. Jeg veit det vil snu, men det vil ta tid. Nå er det bare å fokusere på 4.plassen. Håper av hele mitt hjerte at vi snapper den rett foran Arsenal.

Blogger hovedsaklig om Manchester United og livet som fotballsupporter. Kontakt: [email protected]
Posts created 338

42 thoughts on “Så jævla skuffa

 1. slutt å surv!united er middels lag,så mye filming og klaging skal man lette lenge etter!dere får handle fler spillere!

 2. drar i drakta? måten han oppfører seg på er så arrogant og kvalmt at det hører ikke til noen stand. Han burde vite bedre enn å dra i trøya til dommeren, det er å be om rødt

 3. Det er en forskjell på å ikke være ønsket i en klubb og så bli solgt, enn å bli bedt om å bli solgt til en rival. Det var RvP sin avgjørelse å stikke til United da han ikke hadde mer enn 1 år igjen av kontrakten, mens Welbeck var ikke ønsket i troppen av LvG og Arsenal hadde trua på han

 4. Welbeck var ikke ønsket i United lenger, og ble derfor solgt, og Arsenal tok han i mot med åpne armer. Han har all rett på sin side til å feire høyt å stort. Welbeck var faktisk Arsenal supporter når han var liten, så det at var 100% United gutt er også bare bullshit. Men mye av det du skriver er riktig, bortsett fra at det var sånn van persie gjorde det mot Arsenal. Han er en sviker og han fortjener ikke lenger respekt i the gunners. Han dro for pengene!. Og tilslutt Di Maria fikk vell fortjent rødt kort, dommern er untouchable. Og det vet alle . Idiotisk gjort.

 5. “Å gå til en rival er aldri godkjent.” Da håper jeg du opprettholder ditt standpunkt og innehar null respekt for deres egen RvP. Eller kan man smøre hykler ut over panna di også som så mange andre? Sviket han gjorde mot klubben han var kaptein for kan ikke engang sammenlignes med Welbeck som nesten ble presset ut av LvG.

 6. Espen din sau! Joe Hart fikk ikke gult kort for å “skalle” til dommeren. Da burde ikke di maria få gult for det der.

 7. Leser det her og ler!virker som Olsen ikke ser kamp eller følger med!!forskjell på det welbeck gjorde å søppel nistelroy!

 8. Kan vel ikke sammenligne RvP med welbeck. Welbeck blir vraka, RvP var en soleklar startspiss…
  Welbeck hadde aldri gått om han fikk spille. Just saying…

 9. Du er nok på lik linje med brorparten av supporterne til alle tittelkjemperne/CL-kjemperne, med skylapper av dimensjoner. Du synes altså at massive svik er helt greit så lenge det gagner deg og de du heier på.
  Alle United-fans som stempler Welbeck som en sviker men hyller RvP er noen hyklere, og helt ærlig så var det fryktelig morsomt å se han avgjøre mot gamleklubben, selv om jeg ikke bryr meg en døyt om noen av klubbene.

 10. Håper virkelig ikke du er seriøs angående Welbeck. Ja, Manchester United er klubben i hans hjerte, ja det er der han aller helst ønsket å spille, men når han ikke er ønsket i fremtidsplanene til LvG måtte han jo bare dra. Ingen fotballspillere har lyst å varme benken hver match. Synes det er helt rett av Welbeck å feire for å motbevise LvG om at han ikke var god nok.

 11. De berømte skylappene. Hvordan du kan hakke løs på Welbeck mens du samtidig hyller RvP er rett og slett latterlig. Bitterhet lenge leve.

 12. Oh Lord.
  Om ikke annet fikk jeg meg en god latter! Skal jaggu ikke mye til å få spalteplass nå til dags.

 13. “opp i gradene og til verdens største fotballklubb.”, ikke for å være #pirkette, men RM er verdens største klubb. Verdens nest største klubb skal jeg ikke si noe på. For øvrig skulle deres elegante midtbanespiller Marouane “Zidane” Fellain fått et rødt kort sammen med Bellerin.

 14. Veldig subjektivt skrevet, du er jo Unitedfan så forventer ikke noe annet. Ville bare påpeke at Januzaj filma og fikk gult kort, det kunne sikkert vært med, og det var heelt fortjent at det ikke ble straffe. Arsenal kunne fått straffe også, den situasjonen er diskutabel. Di Maria fikk fortjent rødt. Tar tak i dommerskjorta. Du skal ikke være nær dommeren fysisk. Han oppførte seg dumt mot dommeren. Se på Rooney, han har henda bak ryggen mens han prater med dommeren. Det burde Angel ha gjort også. Syns generelt det var et fyrverkeri av en kamp. Welbeck feirer helt riktig, ble skjøvet ut av Utd, mens RvP dret på hele Arsenal da han valgte Utd istedenfor Juventus. For å være ærlig så er jeg glad han er ute så lenge. Skjønner at du er skuffet, men det var helt fortjent Arsenalseier. Lykke til med fjerdeplassen, den er vår dessverre! 🙂

 15. Twitter flommet jo over av sjikanering av Welbeck når han ble solgt til Arsenal fra United supportere. den generelle tonen var HAHA dere fikk ubrukelige Welbeck og vi hentet Falcao. Ingen vil vel spille i en klubb hvor både trenerteamet og supporterne synes du er for dårlig for laget. LvG sa jo og rett ut at Welbeck var ikke god nok.
  Så jeg forstår godt at Welbeck ikke ønsker og sitte som 4 valg i United og se karrieren sin renne ut i sanden når han har bedre muligheter andre plasser.
  jeg kan forøvrig og forstå RvP sitt ønske om å dra til United da Arsenal var blitt en klisje uten titler og 4 plass vært bidige år. Og RvP fikk jo trofeet sitt da hos United i sin første sesong. Men litt dårlig timing kansje og dra samme år som Arsenal ristet av seg den økonomiske tvangstrøya og endelig kunne begynne og konkurrere på like vilkår som sine rivaler, og hvorpå Fergie avgikk med pensjon påfølgende år. Og nå er han i akkurat samme båten i United som han var i hos Arsenal før han dro, bare uten Champions league i tilegg.
  Men RvP var ligaens beste spiss og elsket av Arsenal, så litt forskjell når han går til rivalen United enn at en uønsket spiller som Welbeck var går til rivalen. Om Rooney dro til Arsenal så ville det vært mer sammenlignbart.
  Arsenal fansen hadde nok ikke blitt like brydd om Bendtner ble solgt til United som da ville vært en mer sammenlignbar overgang med tanke på hvilken status Welbeck og Bendtner hadde i sine respektive klubber. 🙂
  Er forøvrig enig i at Bellerin hadde fortjent sitt andre gule kort, Men tror nok at siden Bellerin felte Young, kansje ligaens mest notoriske Diver, så ønsker nok dommeren og være 100% sikker om han skal dele ut ett gult nummer to og utvise en spiller. Der har Young bare seg selv og takke da det er umulig og vite med han om det er dive eller reelt om man ikke står nært oppi situasjonen.
  .
  Men on the bright side for dere så kan nå United fokusere 100% på ligaen, og jeg tror nok topp 4 å Champions League henger høyere enn F.A cup. Og at Liverpool må ut i omkamp og trolig går videre i F.A cupen kan jo føre til at de avgir ett poeng eller to i ligaen som kan være gull verd for United når sesongen er over og status skal gjøres opp. Lykke Til. 🙂

 16. Jeg er selv United fan, og må desverer si at dette var mer enn fortjent. Filming har ingenting på en fotballbane å gjøre, og vi fikk som fortjent. Vi hadde også flaks at Rojo kun fikk gult etter voldtekten av Cazorla. Bellerin skulle aldri hatt rødt, det er bare tull. Di Maria håper jeg stikker tilbake til Madrid, og at Bale kommer motsatt vei, så har vi noen med litt fysikk som klarer å sparke fra seg i BPL. #vangaalut

 17. Les deg opp litt før du henger ut en spiller. Welbeck var uønsket, Arsenal tok han imot og ga han selvsikkerhet. Etter kampen måtte han trøstes av lagkamerater pga det var tungt å score på “hjemmebane” (referer til sportbible) feiringen han gjorde var heller ikke av det store slaget så ser ikke problemet ditt heller. Her skriver du bare masse tull.

 18. Synd at de fleste Manchester United supporterene har denne holdningen her!
  Dere har INGEN rett til å kalle Welbeck for sviker fordi han signerte for Arsenal. Det var dere som ikke ville han lenger, husker du? Og vær så snill, du som Mancheser United suppoter bør holde deg for god til å klage på dommeren. “Fergie time”, billige straffer og røde kort har vært standard hos dere i alle år!
  Og bare en siste ting, når fikk Manchester Unied enerett på United navnet?

 19. Huff.. Skal ikke mye til for å få spalteplass i dag. Usaklig og grå lesning. Skjønner det er følelser i sving (de samme river i meg også), men som seriøs(?) skribent bør det settes grenser.

 20. Nesten tragikomisk lesning dette. Welbeck dro for å bli satset på. RvP dro for pengene og titler sa han den gang. Nå har han tittelen, og får tjent seg opp en pen sum før han legger opp skadeplaget. Argumentene dine er tynne, og oser av lite reflektert supporter dessverre

 21. Langt i fra soleklart gult kort nr.2 til bellerin. Han toucher young så vidt, og han faller som om han har blitt skutt….

 22. Nå gikk vel ikke Welbeck til Arsenal for å vinne trofeer slik Robin Van Persie gjorde motsatt vei? Welbeck var vel heller ikke den som ytret ønske om klubbskifte? Når United ikke finner plass til Welbeck (som man faktisk i mange tilfeller kan forsvare) blir det bare tøvete å gi spilleren kritikk for å finne en konkurransedyktig klubb. Han er tross alt landslagsspiller.

 23. Midt i newsfeeden min på FB dukket det opp et blogginnlegg om den såkalte kampen igår, fordi en kamerat som holder med Arsenal kommenterte at du ikke hadde mye peiling. Leste gjennom innlegget og stiller meg bak alt du skriver. 100% enig.

 24. Elsker engasjementet 🙂 Som pool fan så er jo dette bedre enn alt annet lesing, sorry for det. Men du skjønner hvorfor. Men ville du helst snappet 4.plassen foran gunners eller l’pool?
  Vil også si at det er skremmende å se at united er mest farlige når de spiller langt mot Fellaini.. Ikke at han har levert dårlig, mer at han er en spillertype som ikke kler Uniteds stolte historie og angrepsspill. Dessverre for de røde skal alle ha ballen på fot, det er ingen som truer bakrom eller som tar løpa som får Rooney, Mata eller di Maria til å skinne. Noen tanker?

 25. Ann Mari
  Det er dette som gjør at vi elsker PL og laga vi følger.
  Ja MU spilte en av sine beste kamper på lenge og det var en god og spennende kamp.
  At Welbeck scorer og feiret ser eg ingen problemer med, det var ikkje overdrevet som andre spillerer har blitt kjent for. Føler du blander korta litt når du sammenligner situasjonen til Welbeck og RvP.
  Når en spiller blir fortalt også til media at han vill ikke bli satset på så må dere bare ønske han lykke te. Vi hadde RvP som Arsenal skapte til det han e i dag og han gikk pga penger. Husk Arsenal tok vare på en spiller som har vært skadet mesteparten av tida i Arsenal og han valgte som kaptein å gå etter penger og lettere vei til PL tittel.
  Forstår du er skuffet men du må forstå at mye av dette du skrive ser litt merkelig ut fra andre som leser det. Ingen kan klage på dommeren for han var en av banens beste i går. Ja Arsenal kunnet fått en utvist men spilleren som klippet cazorla burde også fått rødt kort for nedklipping bakfra. Så alt i alt så kan ingen klage på dommeren.
  Det som var mest skuffende og flaut var disse Hollywood stjernene som stuper og faller noe så vanvittig og det var extra synligt i går.
  Lykke til med resten av sesongen men skal MU bli blant topp 4 så må dei spille som i går + litt til.
  Goooner

 26. Aldri kommentert et blogginnlegg før, men dette er så fantastisk dårlig at jeg ikke kan la være. Welbeck ville være i United, de ville ikke ha han og solgte han til Arsenal. Resten av artikkelen om feiringen, Bellerin skulle hatt rødt kort, RvP, Di Maria er typisk United vås når de taper en kamp. Overraskende at ingen mener at de på et eller annet sted skulle hatt straffe.

 27. Only one United? Hva med Newcastle? Eller Leeds? Eller West Ham?
  Vet ikke om du husker kampen mellom Arsenal og Man utd på Emirates da man utd fikk straffe. RvP kunne valgt å ikke ta straffen, men tok den, scoret for så ikke feire i respekt for Arsenal fansen. Hvorfor da ta straffen?

 28. Hadde holdt kjeft om fotball hvis jeg var deg, konsentrer deg om “krig og fred å sånt” du.

 29. Herre min hatt.
  Welbeck: en spiller mange supportere var glade for å bli kvitt, folk lo da arsenal ble “lurt” og kjøpte han for 160 millioner. (Vet det var mange supportere som dog ble skuffet over salget av welbeck.) Uansett, du er 24 år, klubben du ønsker å være i henter en Falcao. Allerede har klubben legenden Rooney og Klysa RVP. Hva tenker du da? Skal du bli i klubben som 4.spiss? Hvilke signaler sender det en ung sulten sjel at klubben henter nok en spiss i Falcao? Welbeck hadde full rett til å dra og om han ønsker å feire sitt første mål mot gamleklubben, så er den akseptabel da spillern ikke var ønsket hos Man U.
  RVP: en bråkebøtte fra feyenoord, som Wenger så potensiale til.En spiller arsenal supporterne har støtta i uttalige år. Karen var skadet store deler av Arsenalkarrieren sin, Wenger var tålmodig med han, støttet han når ingen hadde trua på han. Han blir oppnevnt til kaptein, bøtter inn mål, har sagt gang på gang at Arsenal er klubben i mitt hjerte. Er i sin livsform, laget er avhengige av han. Så bestemmer han seg for å dra til manchester united. Karen ble tilbudt 1.5 mill i ukelønn, samt en lojalitetsbonus på 50 millioner kr ved signering av kontrakten. Men neida, han skulle vekk. Han skulle ikke ut av landet, han skulle til Manchester United. City hadde faktisk signert han, men det var to problemer, rvp var ikke garantert 90 minutter hver kamp, og lønna som ble tilbudt var ikke like høy som united hadde tilbudt.
  ALDRI ALDRI ALDRI, si at det er det samme.
  Å vinne PL er stort, men til hvilken kostnad? Karen blir bare huska som judas med masse penger. Min mening: Van Persie dro ene og alene for pengene.
  Jeg er Liverpool supporter og hadde gledelig brent en RVP trøye om jeg hadde en.

 30. Hva er du preker om, Arsenal kommer bak united, skjer aldri. sorry for å være stor i kjeften nå, men ta det med ro. Arsenal får 2 elle 3plass, håper inderlig united tar egentlig 4plass foran Liverpool. #ArsenalFan

 31. Viagra Acheter France Levitra Cialis Viagra Compared [url=http://arealot.com]black market zoloft[/url] Viagra Kaufen Apotheke Estrofem 2mg Kamagra Sun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top