Nettavstemming midlertidlig avsluttet…

Da er avstemmingen på nett (Vi Menn) midlertidlig avsluttet, grunnen er som jeg har fortstått at jeg har fått veldig mange stemmer og noen har reagert på det. Men det har seg slik at det kun går ann å stemme 1 gang per person så jeg ser ikke problemet der i det hele tatt. Det er jo likt for alle det.

Var noen som kommenterte det nedenfor der med;  "Det var godt at nettavstemningen ble stengt med tanke på tydelige tegn til juks fra en viss person.. Men utrolig kjedelig for alle di andre jentene som sitter hjemme å krysser fingrene.. Får håpe det kommer en løsning veldig raskt! For det er kjedelig at alle skal lide pga en person!"

Hvordan kan jeg ha fått jukset? Jeg vil komme videre like mye som de andre, skal jeg bli straffet for at folk faktisk stemmer på meg?!? Det er faktisk jeg som "lider" av dette nå. Jeg hadde vist 43% av stemmene og ledet, og tror at de fleste negative kommentarene om det kommer helt sikkert fra noen andre deltagere, det så jeg også ei deltager skrev på sin facebook gruppe at det var rart jeg ledet så, får jeg flere stemmer enn de så blir jo resultatet deretter også! Jeg har ikke hatt mulighet til å ha fått stemmet mer enn en gang, var ikke klar over dette før noen sa det til meg, jeg jobbet nattåpent på jobben da det hele skal ha skjedd så jeg har da ren samvittighet ihvertfall. hehe, skjønner ikke at folk ikke klarer å unne andre noe godt i det hele tatt og bli misunnelige og ødelegge for andre. Jeg er bare glad over at folk hjelper meg med å komme videre, alle deltagere vil jo ha folk med å stemme på seg, og jeg vet at Toten støtter:-) Det setter jeg stor pris på, samt Opelklubben til storebroren min!;-)

Så da var det sagt,jeg har altså ikke jukset eller noen ting og håper de som driver den nettsiden ser det og fikser det så fort som mulig..!puh…fortsatt god helg=)

BURN!!!

Haha, dette bilde ble jeg tagga på Facebook. Det er fra kvelden Manchester United vant Champions Leauge, og i de sene nattetimer tok jeg og en til å tente på ei Chelsea drakt. Husker ikke helt hvor vi fant den, men skjønner veldig godt at ingen under noen omstendigheter vil gå med det der på seg og hvertfall ikke den kvelden!!
Så vi tente like godt på den vi.
n81511524437709969474

We are the champions!!

Ahh… ENDELIG!! United er mestere i både premier Leauge og Champions Leauge!!
Fy fader for en spennende kamp, når Ronaldo bomma på straffe var jeg helt overbesvist om at Chelsea kom til å vinne…var helt fortvilet å på gråten, men United viste seg til og være det beste laget- da kom gledestårene!! For en kveld! Utrolig stolt av Manchester United nå.
Er i skikkelig lykkerus og skal leve i Uniteddrakta fremover!

Så til resten av United supporterne der ute; gratulerer, vi klarte det!!!!!!

1211468160169340

Det ble jo selvfølgelig festkveld for alle oss i går, og det tok helt av. Har blåmerker på steder jeg ikke skulle tro at det gikk ann å få det..haha, slik går det når jeg havner underst i en stor haug med folk!
n5637659841267340385

Legger ut flere bilder fra kvelden senere, nå skal jeg hvile meg… Nok en gang, gratulerer!:D

YES!!!!!!

Endelig!! United er i C.L finalen!! Herregud for en spennende kamp, Ann Mari elsker laget sitt nå!!:D
manchesterunited20062007
Scholes scora i 1.omgang, etter 14 min, tror du jeg fikk vondt i ribbeina da jeg spratt opp og jubla!! men det var det verdt. Holdt pusten det siste kvarteret-minst.. PUH!!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top