Herlig…. Top of the league!!

Deilig med seier i dag! Leder serien med en kamp mindre spilt, det lover bra.

Gleder meg til vi skal på fotballtur til nyåret, Mari! 😀

Også fikk jeg laget meg sushi i dag og greier, og det smakte faktisk godt! Men gud som jeg krongla først… Men ble lettere etterhvert, så Cathrine; det blir nok sushi på oss i jula!;)

Restylane gone bad?????? Haha, wææææ….

 

Farvel Rooney..?!

Det er jævlig kjedelig å lese og høre om alt styret rundt Rooney nå. Har i det siste ikke giddet å brukt energi på å tenke på det, at det sikkert bare er media som finner på ting og blåser bagateller opp til store overskrifter…. Vel, i dag ble det bekreftet; Wayne Rooney vil forlate Manchester United. (!?) Jeg ble helt…..Paff! En vond klump i halsen og magen, skjønner det liksom ikke. Han vil forlate verdens beste klubb? Og man kan jo spørre seg hvorfor…. Penger, press/overtalelese fra manager, innblandelse fra klubben med privatlivet….? Det har helt klart skejdd noe som ennå ikke har kommet ut. Uansett, han har sagt han vil vekk. Sir Alex har jo selv gått ut nå og bekreftet det, og sagt en del detaljer rundt det også… Når han gjør det virker det for meg at det er ganske bestemt, selv om han sier United vil ofre mye for å forlenge kontrakten.

Og det er det som irriterer meg er at United i stor forskjell til andre lag virkelig har et LAG. Det er en grunn for at jeg er stolt Unitedsuporter, jeg er stolt av laget og spillerne. VI har en lagfølelse og spirit andre klubber bare kan drømme om! Og Rooney har vært United, (ja, selv om han kom fra Everton….) han har elsket og kjempet med og for laget sitt. Og United har gjort så utrolig mye for han! Han har sagt han elsker å spille for verdens beste lag, at han trives og han vil være hos oss for evig. Og det er slike spillere United er kjent for. Og de har blitt legender! Rooney kunne ha blitt det.

Og jeg vil ikke engang tenke tanken om at han går til City. Da blir han hatet. Jeg mister all respekt da ihvertfall, det er et skikkelig svik fra hans side. Takk for det du har gjort, men jeg unner han ingenting om han gjør noe slikt.. Rooney burde være ekstremt ydmyk nå og tenke på hva United og Sir Alex har gjort for han, og tenke lenger enn sin egen nese. Det siste har han jo bevist flere ganger at han ikke kan.

Ingenting er avgjort ennå, og jeg har vanskligheter til å si og skrive stygge ting om Rooney. Han har vært fantastisk for laget og jeg har sett opp til han, han er en av de beste spillerne jeg har sett. Bært navnet hans på ryggen min, og opplevd så mange gode ting at jeg rett og slett bare må vente til alt er avgjort. Han må jo faktisk tenke på fremtiden selv om store penger lokker nå, hva vil han bli husket for? Jeg er villig til å gi han en sjanse til ihvertfall som den evige optimisten jeg er! Om han unnskylder seg og får ordnet opp er det faktisk sjans at det kan ende godt…

Vi får se det positive ut av det hele, han har gjort masse for United. Denne sesongen har han ikke gjort stort, om han virkelig ikke vil være her- ut med han. Ingen spillere er større enn klubben, og vi har mange lovende gutter.

Hva mener dere? Tror dere han kommer til og dra? Vil han i det hele tatt ta på seg drakta igjen og spille noe mer for oss? Mange spørsmål her, ingen Unitedsuportere liker dette…..

I’ll keep the red flag flying high!

wipe me out..

“Boksemesteren, sexspaltisten, stilasbyggeren og den 10 år gamle jenteungen…” Bra intro! Haha, her er den norske gjengen i kveldens episode!

Ole Lukkeøye, proffbokser. Bjørnar, den 10 år gamle jenteungen! (haha:p), Simon, personlig trener, Bjørnar, sanger, Oddvar “Steelballs” (han tenner på å blir sparka i balla!), Caroline, saueklipper, Rebecca som er stilasbygger og til slutt Olsen sjøl som er blogger og sexspaltist. Herlig gjeng! 😉

Hvem tror du vinner?? 😉

 

Nytt hår og årets første seriekamp

Da har jeg fått satt på meg hairextension! Deilig å endelig ha laaangt hår hele tiden, slippe å stresse med clips hele tiden. Ble en del mørkere også, solarium neste, ja! Legger ut ordentlig bilder av håret litt senere når det er ordnet.

Nå har vi akkurat sett på årets første United kamp i Premier Leauge. Jeg tippet på forhånd 3-0 og fikk jammen meg rett. Trygg og solid seier 🙂 Så den hjemme hos foreldrene mine sammen med Martin, i natt sover jeg her siden det ble så sent.. Jeg og Martin skal se film før vi legger oss, skal se “Knerten” hehe,blir nok morsomt..

I morgen skal jeg opp tidlig, jobber fra kl 11 og må først i banken å ta ut penger (kjedelig å ikke ha kort altså…!), hjem igjen og ordne meg til jobb… Kanskje trene først også(yeah right)!

Er offisiellt blitt white trash!

Bilder av meg henger rundt i hele byen nå, på søplekasser blant annet, så da er jeg vel white trash da… Hehe, også så fornøyd;)

Henger også to flagg av meg så jeg her en dag, litt spesielt! Skal prøve å få tatt bilde av det:)

Her er bildet som er på coveret, moro å gjøre slike oppdrag også synes jeg. Som ikke er ren glamour.

Et som er inni bladet

BETWEEN DEMONS & ANGELS

Glemt å blogge dette, men Per Heimly har i disse dager utstilling av hans første separat utstilling med fotografier fra perioden 1990-2010.

“Fotografiene som stilles ut på Hole Artcenter, representerer Heimlys symbolladede og ekspressive produksjon. Heimly skyr ikke arven etter Edvard Munch, og det var dette ekspressive uttrykket som først gjorde Heimly bredt kjent i Norge”

Og jeg er med i den utstillingen. Og må si det er et meget sprekt bilde også! Per hadde det med på Manshow på Tirsdag, noen som så? Jeg fikk ikke med meg det, men mange som kommenterte det i ettertid.. Uansett, vært å få med seg!

“Watermelon” (med en liten personlig sensur av meg;))

Noen som fikk lyst på vannmelon?? Haha…

Veldig nakent bilde- får det vel ikke særlig mer nakent heller. Men dette er kunst og jeg synes det er kult å ha et slikt bilde i min portofolio.

Begravelsen til Dani… <3

I dag var jeg i begravelsen til min venn Dani. Kirken var helt fullsatt, ingen tvil om at du betydde enormt mye for mange! Jeg skjønner fortsatt ikke helt at du er borte, at du er død. At jeg aldri skal få se deg igjen. Blir kvalm og dårlig over å tenke på det. Det er så urettferdig og meningsløst alt sammen.. At du, en gutt på 23 år skal komme hjem til Norge i en kiste.. Det er så tragisk og vondt at det ikke finnes ord!!

Du var en solstråle uten like, og det snakket presten mye om i dag, at du var hyggelig og alltid blid, du tok deg tid til folk rundt deg. Jeg møtte deg på videregående og i ettertid har vi alltid holdt kontakten. Du er en av de beste guttevennene jeg har hatt, vi har hatt det så utrolig morsomt sammen!! Tomrommet etter deg er så stort og det er mange som har det vondt nå. Det har vært en tung dag og kan bare tenke seg hvordan de nærmeste har det nå, tenker spesielt mye på søstrene dine og resten av familien.

Det er ikke lenge siden jeg fikk melding av deg, at jeg og Pål måtte komme å besøke deg! Jeg hadde kjempelyst, men rakk aldri det.. Livet er så ufattelig urettferdig, ingen vet hva som skjer i morgen.. Og du Dani var så energisk! Du sa så ofte at vi måtte leve livet nå, han skulle aldri sitte på et gamlehjem å angre på ting han aldri gjorde! Det er en ting jeg ihvertfall kommer til å ta med meg…Ikke utsette ting. Og en ting er sikkert, jeg vil aldri glemme deg, Dani! Ingen kommer til å gjøre det. Vi skal snakke mye om deg og bevare minnene, for det er mange.

Begravelsen i dag var så fin, alle blomstene, musikken, vennene dine hadde kledd seg som du var og ville ønsket det hadde vært; “colourful and casual”!!

Takk for alt, Dani. Vi ses igjen!! <3 <3

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top