Captain fantastic?

Nå er det jo bekreftet at Gerrard er ferdig i Liverpool etter endt sesong og i den anledning postet jeg et bilde på min Instagram-profil med min mening om saken og det kom en del reaksjoner. Min blogg er for mine meninger og det er mye lettere å skrive her enn på en mobil så her er mine svar og tanker rundt nettopp det.

La meg starte med å si at jeg synes Gerrard har vært en flink fotballspiller, ingen tvil om det. Han gjort stor karriere i Liverpool og som kaptein for England. En av tidenes beste Engelske spillere. 

Men dere kjenner meg- jeg er ekstrem når det kommer til Manchester United. Og jeg har et fryktelig temperament når det kommer til fotball, jeg mener mye og jeg sier mye! Og jeg er mye ute på sosiale medier, spesielt Twitter som jeg kun bruker som “fotball-kanal” med meninger, og det kommer mange tilbakemeldinger- både positive og negative, men det er jo det som er gøy! Jeg elsker en god diskusjon og har heller ingen problemer om folk hater meg for mine meninger, de har sin fulle rett til å være uenig med meg. Men når det er på MIN profil, enten det er Twitter, Facebook, Instagram eller her på bloggen så er det MIN mening og om dere vil lese den så er det helt opp til dere. 

Noen sa til meg at det ikke går ann å mislike Gerrard og at det jeg skrev var bare dumt. DET er det dummeste jeg har hørt. Som United-supporter har han x antall ganger gjort livet mitt surt- ved å være den gode fotballspilleren han er. Det gjør selvfølgelig ikke at jeg hater han av den grunn, men jeg føler han blir udødeliggjort og det er helt feil.

Det og feks skrive i sin egen bok at spillere som Ronaldo ødelegger sporten ved å filme. Bare Google “Gerrard dive” eller søk på Youtube så finner du nok bevis for at det utsagnet er som å kaste stein i glasshus. Pluss at tidenes mest usmakelige spiller når det kommer til dirty triks spilte på samme lag og da var det plutselig greit- hva skjedde med at om han noen sinne så en spiller i sin klubb filme så skulle han sørge for at det aldri skjedde?! Han nådde kanskje ikke frem til Suarez om det? “WE don’t do that in our club”- that’s some bs. Og i tillegg innrømme i et intervju at om han hadde scoret med hånda på Old Trafford hadde han fortsatt feiret??! 

Slike ting blir jeg forbanna av å lese, og det gjelder selvfølgelig hvem som helst andre spillere også! Men det har seg gjerne at mindre smarte ting ofte kommer fra den klubben der?;) haha..

Uansett- i mine øyne blir han ALDRI like stor som feks Giggs og Scholes- der har du to stykker som fortjener ordet LEGENDE. De vant alt som kunne vinnes og de elsket klubben sin over alt annet. Jeg hadde blitt så sykt skuffa om noen av de hadde forsvunnet til en annen klubb at jeg har ikke ord. Når de tjener så mye penger fra før synes jeg det står så mye mer respekt av å få mindre betalt, mindre spilletid mot at de fortsatt får være i klubben og gjøre innhopp nå og da.

Og hva med Rooney tenker du kanskje? 

Han vil i likhet med Giggs, Scholes og flere bli en av Uniteds største spillere om noen år. Han vil komme til å toppe alt andre spillere har oppnådd både i United og England og for det vil han bli en legende. Nå er det greit, han har sagt han vil bli i klubben og gjerne ut hele karrieren sin, men han vil ikke bli like stor som Giggs og Scholes. De er United true and true. Vokste opp i klubben, skapte historie og ble i klubben hele karrieren og var lojale hele veien. Og jeg forstår at spillere vil tjene penger og ha spilletid, som feks Rio og Vidic, men da kan de ikke få hele pakka, for meg er slikt skuffende og forlate en klubb når man fortsatt kan bidra, og det kan Gerrard utvilsomt fortsatt gjøre for Liverpool.

Til syvende og sist så er det i mitt DNA å hate Liverpool. Og når store profiler (i hvilke som helst klubber) uttaler seg negativt om mitt lag som han har gjort flere ganger så sier det seg selv at hos meg får ikke han noen stjerne i boka.

Samme som at de fleste Liverpool-supportere ikke har så mye til overs for Gary Neville da han aldri har vært spesielt glad i dem

Og når vi snakker om “Captain Fantastic” så er det for meg bare en mann; 

Beste kapteinen i Premier League gjennom tidene. Uten tvil!!

Og i morgen er det endelig kamp igjen. United møter Yeovil Town som første motstander i FA-cupen og jeg er spent på startoppstillingen. Jeg regner nok med å se et par unggutter få sjansen, men som man sier “cup er cup” og alt kan skje. Det har vi dessverre allerede fått merke og jeg forventer en solid seier i morgen. Det er her vi kan hevde oss så det bør bli grei skuring.

Det blir godt å se Red Army gjengen igjen også etter at mange har vært borte på juleferie. Satser på god stemning både før, under og etter kamp!

Men før kampen skal jeg på trening igjen, jeg postet et bilde der det sto “1 like = 1 squat” og det er allerede oppe i 300 likes. Jeg kommer til å dø med andre ord. Jeg var på trening i dag også og kjenner allerede treningsverken har kommet i lår og rumpe. Men nå har jeg ikke noe valg, sta som jeg er lover jeg å gjennomføre og kommer tilbake p hvordan det gikk. Altså, 300 squats har jeg aldri tatt før?.. Blir uten vekter for å si det sånn 😉 Men- no pain no gain! Here we go!

Avslutter med et siste stikk, dette er nok det siste dere vil høre fra meg om denne saken. Skal jo faktisk sies at jeg likte måten Gerrard avsluttet forrige sesong og gjorde faktisk hele den sesongen levelig.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top