Hem att tæl jul

Da har man pakket sekken å tatt seg hjem til Norges navle; Toten. Endelig juleferie! Etter en hektisk uke på jobb så er det ekstremt godt å tenke på at den neste uka kun består av å slappe av. 

Hjemme er det ferdig pyntet til jul så nå skal jeg la julestemningen strømme på her.

I går var vi i bursdag til Leander som fylte hele 8 år og etter det var det United kamp. Herlig med en seier hjemme nå og ekstremt deilig at Welbeck og Young har kommet seg på scoringslista. Har hatt liten tro på de i det siste og det er synd, men man må også få lov å være kritisk uten å få kjeft for det, Welbeck er spiss og han har ikke scoret nok mål. Men om han fortsetter slik så er det ikke noe mer som varmer et Unitedhjerte enn at en gutt fra Machester slår til- igjen. Young føler jeg har mer å bevise, men godt at han presterer i det minste. Resten av lørdagskvelden tilbragte jeg sammen med Netflix og Viaplay. Formen har ikke vært på topp så for ikke å bli ordentlig syk med forskjølelse og feber så tok jeg det helt med ro. Det var veldig godt i dag tidlig!

I fjor var jeg vel en av de siste som var ferdig med julegavene, i år var jeg litt tidligere ute og ferdig allerede. Det var ikke søstera mi så jeg ble med på en siste julehandel i dag. Mange stressa mannfolk der ute nå 😉

Om ikke sexy, så er dette uten tvil verdens diggeste pysjamas! Kjøpte den i Dubai på Victorias Secret og den skal jeg bo i disse dagene jeg er hjemme. Sofa, pledd, godis og julefilmer= kos! 1. juledag blir jeg hentet av kjæresten så da blir det tid til julefeiring med han også 🙂

GOD JUL til dere alle 🙂

 

Julegavetips

Å kjøpe sexy undertøy er en vinn-vinn situasjon. Vi vil ha noe pent og sexy så vi føler oss vel, og dere vil ha noe pent å se på. Begge blir fornøyde med andre ord! Undertøy synes jeg er en veldig bra gave til en dame, men tro meg når jeg sier at alle er lei det typiske H&M undertøysettet alle har. Man vil enkelte ganger ha noe spesielt og da er www.lillefrekke.no et bra alternativ. De har absolutt alt av undertøy og kostymer, sko osv. Alt fra søte og uskyldige plagg og til det mer frekke og sexy. 

Ta en kikk på www.lillefrekke.no og bestill nå så har dere det innen jul og dere slipper shoppingsentre 😉

Jeg var som sagt på shoot for disse og har en del plagg derfra som jeg gjerne vil vise dere. Dette er uredigerte bilder så alle er ikke klare enda, legger ut resten når jeg får de.

Bildene tok vi faktisk hjemme hos meg, men jeg syntes det ble bedre enn typisk studiobilde.

Under her står jeg og fikser litt musikk. Haha, men tidenes Miley Cyrus body! Men når det er sagt så elsker jeg den bodyen der og har brukt den kjempemye, den er sykt myk og behagelig på og den passer både til shorts, skjørt og bukse og ikke bare til privat bruk 😉 Så mye kan brukes til flere anledninger, nå har jeg jo også “endelig” fått housmade-kostyme så Jaran ser frem til neste husvask- haha.


Som sagt så er dette uredigerte bilder så noen kommer ikke til å bli brukt, andre vil ting som lys ol bli fikset på. Men jeg synes det er viktig å kunne vise seg frem som nøyaktig den man er også. Er jeg avbildet i magasiner så blir retusjering brukt uansett hvor bra du ser ut. Huden blir glattet ut, alt av ujevnheter blir borte på et vips og man blir plettfri. Jeg har ikke noe imot å vise bilder det jeg har en liten kvise, eller et blåmerke. Ingen er perfekte 😉

Håper noe falt i smak, om dere er ute etter noe mer dekkende så er dere hjertlig velkommen å besøke meg på jobb i Sandvika også 😉

www.lillefrekke.no

Foto: Remi Salievski

Julebord med verdens best supportere

Det har vært en veldig bra helg og dagen i dag har bestått av å hvile kroppen. Fredag tok jeg bilder for min undertøysponsor og deretter var det konsert med Valentourettes på Rockefeller. Jeg digger Jokke og hadde gledet meg veldig til det, hører på Jokke hver dag så moro å endelig være på konsert. Det var sinnsykt bra og nesten som å høre han faktisk, så absolutt det beste tribute-bandet han kunne få. Skal lett tilbake i januar!

Lørdag var det tidligkamp og julebord for Red Army Oslo så kroppen måtte tvinges opp alt for tidlig og det var bare å starte med repareringa så tidlig som mulig. Lettere sagt enn gjort når man går på en smell og taper poeng igjen. Utrolig surt og direkte vondt å se på. Det er mange som tviler og ser mørkt på ting, ut med Moyes, ut med spillere osv. Men hva forventer vi egentlig? Det er ikke bare bare å gjøre suksess fra første stund. Det er ikke bare en ny manager, det er mange andre folk enn kun SAF som gikk ved sesongslutt. Og det synes jeg ikke noe om, men det er slik det er. Vi får bare håpe de kommer inn i det og at det er rette folkene til jobben. For de skal få tid, vi er da for faen ikke Chelsea eller City! Det er ikke bare å kaste ut folk etter et halvt år, vi er Manchester United og om noen kan en smule om historien vår så roper dere ikke etter utskiftninger allerede! Ja, det ufattelig kjedelig slik det er nå, og jeg er ikke over-positiv og tenker at alt skal ordne seg. Jeg var så sint på onsdag at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. For det er selvfølgelig lov å være kritisk og stille spørsmål uten om å henge ut klubben. Men når alt kommer til alt så er det viktigste vi kan gjøre som supportere å støtte klubben, vi skal støtte klubben like mye under tap som når vi vinner. Det er vanskelig, med det er vår jobb! Jeg ser ikke poenget med å spy ut hatmeldinger om Moyes og enkelte spillere når vi er halvveis i serien. I mai er det tid for en oppsummering og da er det mer realistisk å være kritisk for da har vi faktisk et resultat å bedømme. United har hatt en sjelden vanskelig start denne sesongen med sterke motstandere. Jeg synes heller ikke at andre topplag har utnyttet vår trege start, for hvordan ender det i mai? Det kan bli en fjerdeplass, men like godt også andreplass! Jeg forventer ikke gull denne sesongen, men jeg vet vi i bunn og grunn at United er gode nok. Vi trenger en god periode nå og julekampene våre er lettere enn andres så jeg håper virkelig Unitedspillerne får igjen selvtilliten sin og utnytter det. Eneste vi kan gjøre er å håpe og å støtte laget vårt. La oss vise alle andre som fryder deg over dette at vi fortsatt er verdens best supportere!

Etter kampen i går så var det tid for julebord med Red Army Oslo. For selv om det blir tap så samles vi alltid samme sted å ser kampene. Selv om vi er slitne etter jobb, selv om vi skal tidlig opp eller om søster har bursdag. For Manchester United går foran alt og i 90 minutter er alt annet i livet glemt, Brighton Pub er fylt til randen med røde djevler uavhengig om det er sent onsdag eller tidlig lørdag. Vi er lojale, vi synger å støtter klubben i vårt hjerte- og det kommer vi til å gjøre om vi ligger som nummer ni eller som nummer en. For vi er RED ARMY! Vi er stolte supportere og jeg overdriver ikke når jeg sier at vi er verdens beste supportere. Andre supportere når oss ikke til knærne. Så når du som fryder deg over vår motgang og skriver meldinger, kommentarer og innlegg fra sofaen din under ditt lags kamp. Da står vi samlet å synger på vårt sted. Det er det ingen som kan ta fra oss og tror du ikke vi driter i hva en middelmådig supporter mener om VÅRT lag? For en det en ting alle vet- United kommer alltid tilbake. Og da er det ditt lag det går utover. Det kan ta tid, men dere vet det like godt som oss. ALDRI undervurder Manchester United.

Over til festen; det var en fantastisk kveld med min andre familie. Det var god stemning, kjempegod mat og drikke, taler og ikke minst sang og dans. Og jeg tenker ofte over hvor heldig jeg er som har Red Army i mitt liv. Jeg har møtt nye venner jeg er glad for å ha, vi har opplevd ufattelig mye glede sammen og jeg har noen å trøste meg med når det ikke går veien. De er min familie og jeg har til og med møtt mannen i mitt liv der. Så det er ingen tvil om at jeg elsker Manchester United. For selv om det akkurat nå ikke er noe å feire så har jeg fått så mange gleder ut av det, og jeg vet at det vil komme mange, mange fler.

<

We'll keep the red flag flying high, cause Man. United will never die!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top