Dubai

Starten på denne uka var helt forferdelig. Trodde jeg hadde fått tidenes tannverk og det var så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. Så jeg dro på tannlegevakta og etter en time dro jeg ut igjen med en mindre visdomstann og mange tusen kroner fattigere. Så skambanka, som jeg hadde fått skikkelig juling og kosten har bestått av suppe og masse piller.

Men jeg kan heldigvis melde om mye bedre forhold nå. Nå er jeg i Dubai og koser meg veldig. I går fant vi den lokale supporterklubben å så United spille der. Var helt forferdelig å se United, hadde vondt langt inn i hjertet. Heldigvis gjorde Moyes perfekte bytter og endelig klarer United å snu kampen og til slutt vinne. 3 veldig viktige poeng!!

Nå skal jeg ut å sole meg, hvordan er været i Norge?

🙂

Summerlove

Høsten er her, og selv om jeg elsker høsten så er det en liten knekk på kroppen at mørketia er her. Det er vanskeligere å stå opp, det er kaldt og energi er det ikke overskudd av for å si det sånn. Derfor er det ekstremt deilig å tenke på at om nøyaktig en uke så har jeg ferie. Jeg reiser bort fra kalde Norge og sier hei til solfylte Dubia. Om jeg gleder meg? Kan ikke sette ord på hvor godt det blir. Bade, sole meg, lese bøker, nyte friheten å samle energi. 

 

Who are we?

Jeg har vært ganske så fraværende her inne og det kan vel grunnes at det meste jeg blogger om er fotball og Manchester United. Vi har ikke hatt noen lett start på sesongen og media og andre supportere elsker å fråtse i våres “elendighet”. Vi har hatt en veldig tøff start denne sesongen så jeg var forberedt på at vi ikke kom til å vinne poeng i alle kampene. Så er det selvfølgelig en ny hverdag for oss supportere og ikke minst spillerne og hele fotballklubben Manchester United – vi har mistet mannen vi har vokst opp med å se styre laget vårt, Sir Alex Ferguson er ikke lenger manager for klubben vår. Selvfølgelig vil vi merke det, og jeg synes heller ikke det er rart at spillerne ikke har prestert på sitt beste. Det er en ny mann som skal lede oss og Moyes er i mine øyne 100 % rett mann for jobben. Dere som klager på United- hva forventer dere egentlig? Han må få lov til å forme det til sitt lag og da skal han få rom til å prøve seg og feile litt. Tenk hvor mye det kreves av han å ha den tøffeste jobben i hele verden når det kommer til fotball. Det er ikke bare en jobb, dette er blitt hans liv nå. Tenk på historien vår, SAF hadde ikke suksess med det første han heller og var nær sparken. Han vil for alltid være en legende for oss. Moyes vil ikke klare å gjøre det samme som Sir Alex har gjort, for det er det ingen som vil klare å gjøre igjen. Men jeg er sikker på at Moyes vil lede United til enda flere pokaler. Det skjer kanskje ikke denne sesongen, men det vil skje. Han må få tid og vi som supportere må gjøre jobben vår å støtte laget.

Tapet på Lørdag var forferdelig. Slikt skal ikke skje, det er ikke bra nok og jeg håper virkelig spillerne skjerper seg. For de er for dårlige, både enkeltspillere og som et samlet lag. Manchester United er verdens største fotballag og det irriterer meg at media skal blåse opp alt til de grader og selvfølgelig negativt. Så skal såkalte fotballeksperter uttale seg om hva de tror vil skje med United, hvor de vil ende, og supportere av alle slag biter på det de leser og tror at det er krise. Ser dere egentlig fotballkampene og forstår dere at det ikke går ann å uttale seg slikt etter seks runder? Så kommer Alan Hansen på toppen av det hele- klovnen av en Liverpool-legende å sammenligner United med Liverpool på 90-tallet? Dette er samme mann som også sa det berømte sitatet “you can’t win anything with kids”. Han er mer kjent for det utsagnet enn sin karriere, hvem bryr seg om hva han har å si?! Alle har meninger, jeg skal ikke påstå at mine nødvendigvis er korrekte hele tiden, men man kommer langt med fotballforståelse. At Liverpoolsupporterne faktisk tror at de vinner serien i år sier jo sitt. Det er ikke engang irriterende for meg, jeg synes det er morsomt og det grenser til søtt! Litt slik som Tangerudbakken- og dere som kjenner meg veit hvor morsomt jeg synes det er- kompliment til dere scousere der altså 🙂

Det jeg bryr meg om er Manchester United. Det kommer foran alt- uansett. Om vi hadde endt på midten av tabellen hadde jeg fortsatt stått der i det 90. minutt å heiet på de røde. For det er det supportere skal. Selvfølgelig er vi uenige i ting som skjer, laguttak og prestasjoner, men til syvende og sist er det viktigst å støtte laget vårt. En gang supporter- alltid supporter. Det er nå vi skal bevise at vi ikke er medgangssupportere som jeg utallige ganger blir beskyldt for å være. Vi skal ikke snu ryggen og nedprioritere klubben. MUFC, children, wife- in that order! (Litt annerledes for meg, men dere forstår..)

Jeg er stolt av å være en Red Devil! Når modelljobbingen er over, kroppen forfalt og Olsen er blitt gammel så vil det alltid være United som gjelder, livet forandrer seg, men noe består og det er kjærligheten til Manchester United. Og det gjør meg stolt og glad.

Enda mer stolt blir jeg av at jeg har funnet verdens beste supporte og venner gjennom Red Army Oslo. Uansett hvordan livet er så går vi ned i kjelleren på Brigthon og der blir man alltid møtt av klemmer, smil, god stemning og alt annet er glemt i 90 minutter. Det er en fantastisk følelse.

Dagbladet var innom oss på Onsdag under Champions League kampen for å sjekke stemninga og jeg håper dere ser klippet. (Fra 7 min ut)

http://www.dbtv.no/?vid=2718372930001

I morgen møter vi Sunderland og kun 3 poeng er bra nok.

Who are we?

RED ARMY!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top