Og sånn går no dagan

Ja, da var det vel kanskje på tide med en oppdatering?

Det er i grunn lite å melde, livet går sin vante gang. Nå er det jo så enkelt å oppdatere hva man gjør på Instagram så jeg tar bare bilder via det- så følg meg gjerne der; annmari_olsen 🙂

Jeg sørger alltid for å ha et respektivt lager av både alkohol og Pepsi Max hjemme, da det er to av mine laster her i livet. Samboeren derimot synes sistnevnte bare er tull og gjemmer det til stadig i diverse skap i leiligheta. Men jeg finner det alltid, denne gang blant drillen og brannteppet.

En ny ting jeg har oppdaget ved meg selv er at jeg slettes ikke er så verst på kjøkkenet som jeg har trodd. Mitt kosthold er jo i grunn ganske så ensformet, det går stort sett i kylling og grønnsaker, youghurt og cottage cheese og øl og Pepsi Max. Men så har man prøvd seg litt frem da og til min store- og helt sikkert andres overraskelse er det suksess. Så det er tydeligvis et lite håp for meg også, feiret med å kjøpe meg kokebok.

I kveld slapper jeg bare av. Samboeren skulle absolutt ha meg med på bowling, men det passa meg dårlig. Den offisielle historien er beinhinnebetennelse og vonde bein, den uoffisielle og sanne er jo at det er Premier League. Fotball kan man jo tross alt ikke se i reprise og man må prioritere. Ikke at det er kvalitetsfotball før på mandag, men selv scouserfotball er bedre enn ingenting. Og på mandag er det sesongens første storkamp. Bare håper at det blir en bra ramme rundt det og ikke skandaledømming som sist kamp Chelsea spilte. Herregud så sint jeg var da! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg må høre fra andre supportere hvor mye dommerhjelp United får- til dere som mener det- sjekk statistikken, få opp øya og om dere fortsatt mener det så er det bare å knipe igjen. Jeg er helt uenig fordi det er feil. Så enkelt er’e! Fotball på godt og vondt er det uansett, og så j…. deilig at det er tilbake!

Nå skal jeg gå en liten kveldstur før jeg avslutter kvelden med Fleksnes, noe jeg har gjort hver kveld så lenge jeg kan huske. Jeg elsker Fleksnes og er i følge mine nærme den kvinnelige versonen av Marve. Det tar jeg naturlig nok som et stort kompliment! Trist at Rolf Wesenlund også har gått bort nå, det er ikke mange igjen av de gode gamle.

 

 

 

 

Mandag er den nye søndag

Onsdag var det endelig klart for Mary-Kate og Ashley Olsen sin kolleksjon for BIK BOK. Sandvika er en av få butikker som fikk inn klærne og det var jo stas, alltid gøy med gjestekolleksjoner. Det er fortsatt igjen noe av kolleksjonen så kom innom å se, de to skinnjakkene blant annet er sinnsykt fine 🙂

Torsdag fikk jeg overraskelsesbesøk av Melika og det var veldig koselig, hun er jo min andre familie og dessverre ser jeg henne alt for sjelden nå som jeg bor i Oslo. Vi dro ut å spiste og koste oss med litt øl mens vi fikk tatt igjen det tapte.

Fredag og Lørdag jobbet jeg i Elverum på De Nordiske jakt- og fiskedager sammen med Kristoffer Clausen. Fikk med meg en av de nye filmene jeg er med i, der vi jaktet med armbrøst i Sør-Afrika. Fine dager med hyggelige folk 🙂

Ukas høydepunkt var gårsdagen, har ventet så lenge på at Premier League skal starte opp igjen og i går fikk vi en liten forsmak med Manchester United mot Wigan. Moyes sin første ordinære kamp som Manchester United-manager og han sikret seg sitt første trofé. Første av mange 🙂 Jeg har nesten ikke festet i sommer, jeg har jobbet så mye så det har ikke fristet å være fyllesyk, mon tro jeg begynner  å bli litt voksen?! Vel, ikke helt.. Startet dagen med øl i går og etter det gikk det slag i slag. Fikk feiret seieren godt og det merktes i dag tidlig. Huet mitt føltes som det veide 30kg og det dunker fortsatt. Helt ødelagt. Og slik blir det vel bare fremover siden Premier League starter nå på Lørdag. Jeg var 100% sikker på seier i går så rutinert som jeg er har jeg tatt ut en feriedag for å slappe av. 

Verdens beste supportere: Red Army Oslo!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top