Begravelsen til Dani… <3

I dag var jeg i begravelsen til min venn Dani. Kirken var helt fullsatt, ingen tvil om at du betydde enormt mye for mange! Jeg skjønner fortsatt ikke helt at du er borte, at du er død. At jeg aldri skal få se deg igjen. Blir kvalm og dårlig over å tenke på det. Det er så urettferdig og meningsløst alt sammen.. At du, en gutt på 23 år skal komme hjem til Norge i en kiste.. Det er så tragisk og vondt at det ikke finnes ord!!

Du var en solstråle uten like, og det snakket presten mye om i dag, at du var hyggelig og alltid blid, du tok deg tid til folk rundt deg. Jeg møtte deg på videregående og i ettertid har vi alltid holdt kontakten. Du er en av de beste guttevennene jeg har hatt, vi har hatt det så utrolig morsomt sammen!! Tomrommet etter deg er så stort og det er mange som har det vondt nå. Det har vært en tung dag og kan bare tenke seg hvordan de nærmeste har det nå, tenker spesielt mye på søstrene dine og resten av familien.

Det er ikke lenge siden jeg fikk melding av deg, at jeg og Pål måtte komme å besøke deg! Jeg hadde kjempelyst, men rakk aldri det.. Livet er så ufattelig urettferdig, ingen vet hva som skjer i morgen.. Og du Dani var så energisk! Du sa så ofte at vi måtte leve livet nå, han skulle aldri sitte på et gamlehjem å angre på ting han aldri gjorde! Det er en ting jeg ihvertfall kommer til å ta med meg…Ikke utsette ting. Og en ting er sikkert, jeg vil aldri glemme deg, Dani! Ingen kommer til å gjøre det. Vi skal snakke mye om deg og bevare minnene, for det er mange.

Begravelsen i dag var så fin, alle blomstene, musikken, vennene dine hadde kledd seg som du var og ville ønsket det hadde vært; “colourful and casual”!!

Takk for alt, Dani. Vi ses igjen!! <3 <3

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top