Supporter-event førstkommende lørdag og søndag!

Førstkommende lørdag kommer Andy Mitten og hans team i United We Stand til Norge med sitt verdenskjente 'United live' podcast show. Med seg på laget har de legenden Lee Sharpe, Bojan Djordjic og i samarbeid med RedArmyBet lager de en supporterkveld for fansen.

Første stopp er lørdag 28. april på Scotsman i Oslo. Dørene åpnes 18:00. Mitten og Steve Armstrong fra UWS blir med Lee og Bojan på scenen, svarer på spørsmål fra salen, tar en øl (eller to), og diskuterer United utover kvelden. Det blir historier fra innsiden av United og eksklusive nyheter, absolutt en kveld man bør få med seg!

Neste stopp er Bryggen Sportsbar i Bergen, Søndag 29. April. Da blir det en preview av storkampen mot Arsenal, og deretter kamp med fansen. Etter kampen blir det show og analyse med alle gutta! Og forhåpentligvis en seiers-øl..

Eventene er gratis for alle aktive RedArmyBet spillere, så registrer deg i dag på RedArmyBet og send ditt brukernavn,

samt hvilket av eventene du ønsker å delta på til [email protected]

Dette blir en perfekt oppladning til kampen og i tillegg får jeg tatt en pre-finale pils med resten på Scotsman. Meld dere på så raskt som mulig for når det er fullt kommer man ikke inn 😁

One thought on “Supporter-event førstkommende lørdag og søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top