Back on track

English version further down.

Onsdag og kampdag. Som regel er jo dette min favorittdag, men for å være ærlig er jeg litt 'fed up' nå. Og det skylder jeg på spillerne og tapet på søndag. En andreplass er selvfølgelig bedre enn tredje, men det har ikke all verden å si så om vi ender på tredje vil ikke det knuse meg akkurat. For en andreplass er uansett ikke bra nok for meg. Det ligger rett og slett ikke i min natur å godta tap. Jeg er et konkurransemenneske og også en grunn for at jeg holder med Manchester United. Ikke fordi de er det mestvinnende laget i England, men fordi de har hatt en unik lagmoral. De har kjempet til fløyta blåser av og det resulterte ofte i poeng nettopp fordi de aldri ga opp. Det var krigere utpå banen, som bokstavelig talt blødde for drakta. Jeg tar meg selv i å små-le litt når jeg skriver dette, fordi nå er det nærmest det motsatte. Laget virker utålmodige og giddaslause som vi sier på Toten. Og det er så jævla kjedelig å se på! Hvordan kan de forvente å bli legender når de kjeder ræva av meg?! Og jeg er ikke alene. Bare litt bedre attityde hadde gjort seg gutter.

Det er mulig jeg er over-negativ nå, men et tap som på søndag skulle aldri ha skjedd. United tapte fordi de rett og slett ikke gadd å vinne. Grunnen til at jeg sluttet på fotball var fordi alle kampene ble lagt til søndager og etter hvert tok fyllesyken meg. Ærlig sak det, men det er stor forskjell på humor-damefotball på Toten og å spille i Premier League. Da kan man ikke ha en dårlig dag på jobben og den arbeidsmoralen de hadde håper jeg aldri å se igjen.

Ender vi på andre og i tillegg vinner FA cupen så er det OK. Jeg er ikke fornøyd, men det er ikke krise. Om vi derimot ikke vinner FA cupen så er denne sesongen en enorm skuffelse. Vi har slått de største lagene og til tider spilt veldig bra fotball så å ende denne sesongen med ett nytt trofé er vi i stand til. Problemet er som sagt mangelen på å spille konsekvent. United er som natt og dag. Derfor aner jeg ikke hva jeg skal forvente meg. Hverken i dag eller på lørdag.

Taper vi i kveld så blir jeg enda mer nedbrutt og legger meg sint. Som sagt så aner jeg ikke hva jeg kan forvente. Men jeg håper selvfølgelig å se gutta gå utpå banen å spille for drakta, klubben og fansen i kveld. At attityden deres sier 'sorry for søndag, vi kan bedre', og at de viser det i hvert løp, hver takling. At de får oss supportere spente og klare for semifinalen på lørdag. Og for dem selv; en plass i startoppstillingen og sjansen til å ta laget til en finale.

Wednesday and it's match day. Doesn't feel that way to be honest, and that's a bit sad. I'm not excited at all and for that I blame the players and the result on sundays game. Second place is better than third (dah), but I won't lay down and cry if we end up lower. I don't accept second best, it's just not in my nature and that's why I've always loved Manchester United. My team always(!) wanted to be best, they got the fighting spirit. I'm actually laughing while writing this because we're now the total opposite. Maybe I'm over negative, but for me the game and performances on Sunday should never have happened. And it pisses me off when we lose because the attitude and moral simply isn't there.

If we finish second and win the FA cup it's ok. I'm not happy, but it could be worse. I love the FA cup. But if we only finish second (or third..) it's something else. At times we've played good football this season, so it's there somewhere. So winning the FA cup shouldn't be that hard, because the team are good enough to beat Spurs and win the final. If not, well then I'm gonna be really disappointed and this season is a failure.

I usually write my thoughts on our opponents and United on match days and give my predictions. But now I'm just not feeling it. I don't know what to expect. I'll be crazy mad if we're losing this game as well, but I'm not sure how focused and motivated they are at this point. If it was me- and what I want to see tonight: all the players out on the pitch with an attitude that screams fighting! I want to see it in every run, every tackle tonight. That they're sorry for losing and that tonight they will give back to the fans. Get us excited for the semi final. And for their own motivation; get a place in the starting XI at Wembley. But maybe that's too much to expect. Time will tell.

Follow my snapchat for my predictions before the game (annmariolsen)

One thought on “Back on track

  1. Det smakte vell godt 😊 deilig med 3 poeng 😊❤så får man hope Loserpool taper de neste kampene GGMU 😊❤👍👍 ps digger bloggen din 😊 Norges beste blogger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top