Endelig frisk, landslagspause, Basti ut- rooney neste?

Nå begynner jeg endelig å ligne på et menneske igjen. Det har vært noen lange dager alene hjemme etter mandeloperasjonen, men nå er mesteparten av smertene over og jeg kan spise normalt igjen! Smoothie og is har vært redningen, men det blir man jo ganske lei av i lengden så endelig kan jeg nyte vanlig mat.

Jeg må tipse om et sted jeg var på for litt siden; Funky Fresh Foods. Et helt vegansk i nærheten av løkka hvor de også fokuserer på organisk mat noe som både er bra for helsa og bærekraftig for planeten vår. Tommel opp! 

Vi testa ut jackfruit-burger som jeg har hørt masse om. Det er “kjøtt” laget av en frukt og det sier seg selv er et mye sunnere alternativ enn rødt kjøtt. Dette stedet er også som jeg har forstått de eneste som serverer det i Oslo! Burgeren var veldig god, det samme med potetbåtene (og søtpotene! nam nam). Jeg elsker falafel så vi kjøpte også en salatbolle med falafel som hadde diverse friske grønnsaker, hummus og quinoa. Det var godt og jeg skal absolutt tilbake en annen gang, nå som jeg kan spise i vanlig tempo og innta sterk mat vil det nok også smake enda bedre!
 


I går lagde vi hjemmelaget sushi og det var kjempegodt. Og enkelt! Jeg elsker sushi og det var raskt å lage det også så dette skal jeg lage masse av fremover. Man kan bruke hva som helst i makiene egentlig, det jeg synes er best er avakado, agurk og asparges. Hjemmelaget ponzusaus og masse ingefær er også et must!

En gang i måneden får jeg tilsendt en pakke fra veggisboksen og det synes jeg er veldig morsomt. Det er en pakke med diverse veganske produkter, ofte ting jeg aldri har prøvd før så det er alltid spennende! Denne gangen fulgte det med et vegansk magasin, en liten oppskriftbok,hot dogs, en pakke med naturlige såper i forskjellige lukter, sjokolade, eggerstatning og en stor pose chiafrø. Absolutt å anbefale til andre veggiser eller folk som er nysgerrige på å teste det ut.


Chiafrø er kjent som superfood og jeg hadde tenkt å kjøpe det neste gang jeg var innom sunkost så det passet meg perfekt å få det tilsendt nå! Disse ukene jeg ikke har fått spist vanlig mat har jeg gått “nuts” på Instagram og kun sett på matbilder. Og er det noe som har dukket opp er det fancy boller med chiagrøt eller chiapudding. Jeg har smakt det et par ganger, men ikke blitt storfan. Konsistensen er litt rar.. Geleaktig. Jeg prøvde meg på det til frokost i dag, blandet det med litt søtning og soyamelk og rørte inn litt vaniljeproteinpulver og en håndfull bringebær. Det stivner veldig fort og blir en pudding. 

Sammen med frukt så var det godt, men jeg klarer ikke helt å elske konsistensen. Det som derimot er veldig godt er å blande det inn med havregryn. Det hadde jeg til frokost for noen dager siden og det var kjempegodt!!


Neste uke er det endelig jobb igjen. Jeg gleder meg til å komme tilbake til vanlige rutiner! Komme seg ut, snakke med folk, gjøre noe fornuftig rett og slett. Når man er syk så skal man selvfølgelig ta det med ro, og jeg har gjort det jeg kan for å blir frisk raskest mulig- men det er utrolig kjedelig å ligge inne hele tiden, være sløv, dårlig og ikke kunne spise eller drikke. Men nå går det endelig bra og helgen skal gå med på å “vekke” kroppen. Prøve meg på litt trening og spise mye mat så energien kommer tilbake. Så jeg beklager om bloggen min har unormalt mye matbilder nå, men man blir gal av å tenke på mat hele tiden! haha

Nå er det en etterlengted landslagspause også. Jeg synes det er de kjedeligste helgene, men nå trenger virkelig spillerne litt fri så jeg håper de kommer godt ut av det. Jones ble selvfølgelig skadet og det forundrer meg jo ikke akkurat. Selv om jeg liker Jones veldig så kan vi ikke være avhengig av han med tanke på hvor ofte han blir skadet, og da har han heller ingen stor fremtid i klubben heller mener jeg. Dessverre.


At Rooney linkes til Everton har jeg blanede følelser om. Rooney er en av mine favorittspillere og det vil han alltid være, og man vil jo ikke se slike spillere dra og hvert fall ikke til et annet lag i England. Jeg er også usikker om Rooney vil tilbake dit? Og hvordan vil han bli tatt imot av supporterne der? Jeg forstår godt at han er avhengig av spilletid for å kunne fortsette som kaptein for England. Men jeg tror også at han vil bli lengst mulig i United, men det er heller ikke bare opp til han. Selv om han er av mine favoritter så er han ikke lenger den sultne Rooney som rett og slett var maskin. Og han tjener forferedelig mye så om klubben lar han dra så sparer de sykt mye penger. Og det er viktig det og. Vi får se.. Vemodig blir det uansett den dagen han drar, men alt han har gjort for klubben så er han en legende i mine øyne. Han er kanskje ikke uerstattelig på banen lenger, men en utrolig bra leder og viktig for laget uansett om han spiller eller ikke.

En som allerede har takket for seg er Basti. Det var dessverre også for det beste. Det var litt surrealitstisk da vi signa han. Selveste Schweinsteiger, regjerenede verdensmester til United. Alltid likt fyren og det ga seg ikke akkurat da han kom til oss, men dessverre så lyktes han aldri. Veldig, veldig synd! Jeg mener han fikk alt for lite sjanser under både van Gaal og Mourinho. Skjønner faktisk ikke helt hvorfor han fikk så lite spilletid. Ja, han hadde absolutt sett sine bedre dager utpå bana, men med all den erfaringen, rutinen og lederegenskapene han hadde så hadde han noe å bidra med. Tror også han var veldig viktig i garderoben og jeg tror alle spillerne satte stor pris på han. En ekte gentleman og man blir jo glad av hvordan han takket for seg. Massiv respekt til den mannen og jeg ønsker han alt godt.

Shaw er også linket bort og det liker jeg virkelig ikke. Ble kjempeglad da vi signa han; stort talent og britisk. Og han har jo innfridd også synes jeg, eller- til en viss grad. Han brukte tid på å komme i form, og da han endelig kom til et bra punkt så kom den forferdelige skaden som naturlig nok satte en stor stopp for han i lang tid. Men jeg synes han bør bli satset på og skjønner ikke hvorfor han ikke får spille mer. Han over Blind på venstre back any day..

Ute skinner sola og jeg sitter inne og er på min tredje kaffekopp. Er det noe jeg elsker, men aldri har tid til er det og virkelig nyte en kopp kaffe. Den blir som regel hivd innpå før trening eller jobb for å få ekstra energi. Men er det noe jeg har hatt denne uka er det tid, så med radioen på i stua har jeg virkelig nytt pensjonistdagene. Men i dag har jeg faktisk litt forskjellige ting jeg må få gjort. Neste uke er det som sagt endelig jobb igjen og det er ikke lenge til jeg drar på ferie så det er lurt å begynne pakkingen nå så jeg slipper å stresse med det når jeg er i gang igjen med vanlige rutiner. Så sommerklær skal hentes opp og vaskes. Og selv om formen er langt fra normal så tenkte jeg å ta en rolig treningsøkt senere i dag. 

4 thoughts on “Endelig frisk, landslagspause, Basti ut- rooney neste?

  1. Rooney er Legende, men med den lønna er det forståelig om han forsvinner. Lengre mellom hver gang han bidrar på banen også. Håper han holder seg i PL, Everton er ingen trussel likevel. Basti var dessverre for tung i baken og hadde ikke samme nivået han hadde tidligere. Shaw er en herlig type, men har ikke innfridd. Vi kan godt skylde på skaden. Jones er jo kjeks og for mye trestokk i beina. Rojo gir alltid 100 prosent med er ikke verdensklasse. Håper vi bytter ut tre-fire av disse med pur klasse. Noen må ut for å få nye inn. GGMU❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top