noe å se frem til

Mens jeg ligger syk her hjemme så ligger jeg å dagdrømmer om paradis. Og heldigvis er det ikke bare en drøm, i påsken drar jeg og Kjetil bort på ferie og jeg gleder meg så sinnsykt. Vi har allerede reist på flere turer sammen, men det har vært mest fotballrelatert så dette blir første ordentlige ferien vår sammen. Bare vi to. Jeg gleder meg så mye at jeg ikke har ord! Og når det i tillegg er den fineste plassen jeg noen sinne har sett så minsker ikke det lengselen akkurat.

Maldivene er vel definisjonen på paradis. Dette kommer til å bli tidenes kjærlighetstur. Herregud så heldig jeg er..

Fått tilsendt brosjyrer av stedet, alle resturantene og ting man kan gjøre osv. Ser utrolig bra ut. Og de var også veldig hjelpsomme med å tilrettelegge for veganere også så da blir jeg mindre stresset! 😀

Og ja, jeg har printet ut bilder av Rihanna i bikini! I mine øyne den mest sexy dama som finnes så om jeg har disse bildene liggenes her så kanskje jeg får litt motivasjon til å starte trening igjen når jeg er frisk igjen! (Man kan jo håpe..:p)

Og når man nærmer seg sommer må man jo alltid handle inn litt nye bikinier. Det blir nok en del mer fremover, men disse to er helt nye. Det blir IKKE et bilde av meg i de riktig ennå, for jeg er så blek at jeg er gjennomsiktig, men med litt farge så blir det nok bra.

Om noen vet om noen nettsider med fine bikiner så send meg gjerne en link!

I dag er det fredag og “endelig helg”. Jeg går jo helt i surr i dagene nå som jeg er sykmeldt og ikke kan gjøre noe som helst. Men at kjæresten snart er ferdig på jobb og kommer til meg senere gleder jeg meg veldig til. Jeg kan endelig snakke litt også og det er utrolig deilig. En hel uke nesten helt alene er utrolig kjedelig selv om man er dårlig. Så det blir hyggelig med selvskap denne helga og målet er å ta et par turer ut så kroppen blir vant med å være oppe igjen. Høres ut som jeg er nitti år når jeg skriver dette, men det føles det jammen som og. Haha, en mandeloperasjon er ikke bare bare.

Frokost/lunsj (det tar litt tid å få det ned) i dag ble iskaffe! Jeg elsker kaffe og nyter det ekstra når jeg har god tid til å drikke den. Jeg liker jo bare kalde drikker så denne er perfekt. Mye sunnere og billigere å lage iskaffe selv også, jeg liker den søt og med litt kakao smak. Rå kakao er noe av det sunneste du kan spise siden den ikke er varmebehandlet og ikke noe av næringsstoffene har forsvunnet i en varmeprossess. Du kan bruke hva slags melk du vil, men jeg synes mandelmelk, havremelk eller iKaffe fra Oatly er det beste. Anbefaler ikke kumelk da vi ikke er kalver 😉 Jeg blander alt i en smoothieblender med masse isbiter og den blir så god!

Ekstra deilig å våkne i dag med at sola skinner og United tok seg til kvartfinale i går. Trekningen er kl 13 og det blir spennende å se hvem vi møter! Håper vi trekker Celta Vigo, Genk eller Anderlecht og at noen av storlagene (“storlagene”) møter hverandre. Litt hjelp kan man håpe å få..

God helg 😀

 

7 thoughts on “noe å se frem til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top