2017

Da er vi i gang med 2017 og jeg håper alle hadde en fin feiring på lørdag. Det hadde jeg og jeg kunne faktisk ikke hatt en bedre avslutning på et år. Et år som har bydd på mye. På godt og vondt- men heldigvis mest godt. Jeg føler meg veldig klar for 2017 og alt det har å by på. Jeg er ingen stor fan av nyttårsforsetter, men jeg liker tanken på at nå er det et nytt år, med nye muligheter og at man kan legge det gamle året bak seg. 

Som sagt så var nyttårsaften ganske så perfekt, men det var ikke gitt for før nyttårsfeiringen var det kamp og alle som så United spille vet hva vi gikk igjennom. Om hver kamp er slik så kommer jeg til å dø ung for det der er ikke bra for hjertet! Alle skal ha det til at United får så innmari mye hjelp fra dommerne, men jeg føler at alt har buttet i mot oss lenge og vi har f.. ikke fått noe hjelp fra dommere- tvert imot. Selvfølgelig skjer det noen ganger, feildømming må man regne med i løpet av en sesong, men nå er det jevnt over svært dårlig dømming i Premier League og når det er så avgjørende så er det ikke rart man blir sint og når alt av marginer og flaks går til andre lag så blir man utrolig frustrert. Så da dommeren annulerte målet på lørdag og Middlesbrough i tillegg scorer så var jeg sikker på at vi skulle tape denne gangen og. Det ville jo bare summert opp hvordan sesongen vår har vært.

Men takk gud for at spillerne ikke ga opp sånn som meg. Jeg gikk rett i kjellern og var så forbanna at halvparten hadde vært mer enn nok. Og når du i tillegg ser kampen med en elveruming og nordlending så går det ei kule varmt i stua. Tror jeg aldri har opplevd så mye banning før, men det var helt på sin plass. En sånn dømming er helt katastrofe og hører ikke hjemme i Premier League (eller noe sted for den saks skyld). Så sykt svakt at det er flaut, nivået på dommerne må tilsvare ligaen de dømmer i og det gjør det dessverre ikke i Premier League. At en dommer som gjør så dårlig jobb og får dømme to dager etterpå er krise og her må FA seriøst gjøre en bedre jobb. Noen bør gå og førstemann kan vi vel alle være enige om er Lee Mason.

HELDIGVIS så gikk det vår vei denne gang, vi slår tilbake og vinner kampen fortjent. Fantastisk godt at det var Martial som avgjorde også, det trengte han virkelig nå!


Med serier så var jeg klar for fest og årets siste dag ble feiret med nære og kjære i storbyen.

Det er vel alltid litt hardt å starte på igjen i januar, jeg skulle gjerne hatt en dag ekstra kjente jeg i dag tidlig, men det gikk veldig bra. Det var jo match day i tillegg så da er det alltid en bra dag. Nå er vi endelig i form og selv om West Ham mistet en mann ved feilaktig dømming så vinner vi fortjent. Og det er ikke feil å starte året med en seier på bortebane. Nå håper jeg virkelig at vi holder koken og jeg gleder meg sykt til Liverpoolkampen nå, den blir ekstremt viktig!

 

7 thoughts on “2017

 1. Hei og Godt Nyttår AMO deilig med de seiera i jule og på ny året ,men det er synd med all den dårlige dømminga. Ha ett godt nytt år med Man Utd håper vi fortsetter på samme vinner spor nå 🙂

 2. Hvis et lag trenger hjelp av dommere,så er det noe rart syns jeg!alle lag for motgang eller hjelp av dommere.synd dere United supportere er veldig på dommere hele tiden,med et så bra lag dere har nå,så skal dere klare å vinne uten stor hjelp av refs.

 3. Nå trodde jeg du viste til at dommeren var shite for West Ham mot United, men neida, det var Mboro-kampen du siktet til. West-Ham ble like bøttføkked av dommeren i den kampen som United ble mot Mboro, til og med mer også. Trodde du hadde selvinnsikt nok til å skrive om dette, men dette er skrevet med sedvanlige supporterøyer 😉 Det er lett å vinne fortjent når et lag må forsvare seg 10 mot 11 hele kampen.
  Vi er enige om at dommerne er for dårlige. Men hva er egentlig alternativet? Videodømming? Da forsvinner mye sjarm i fotballen mener jeg.

 4. anbefaler deg å lese nøyere neste gang før du kommenterer. Jeg nevnte også West Ham kampen og at det var feil dømming så skjønner ikke hvorfor du kommenterer på denne måten, dømmingen i PL er alt for dårlig og når det er avgjørende på kamper så mener jeg det bør innføres videodømming.

 5. Hallo og godt nytt år sexy beast!!
  Nei dommarane der borte har eg gjett opp for mange år sia,sannheita er vel det at me i dag hadde hatt eit par og tjue ligagull i staden for berre 20 hadde det ikkje våre for dommarane.Det er dei harde fakta!
  So får no berre denna anti-United bermen seia ke f..n dei vil,me har no fleire ligagull enn Leicester og verdens største møkkalag gjennom tidene(lfc) til saman he he!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top