Boxing Day

Boxing day is the best day!

Endelig fotball igjen og for meg som elsker fotball er dette en av de beste dagene i jula.

Boxing day er alltid en spesiell dag, men det er jo ekstra spesielt denne gangen siden David Moyes kommer tilbake på Old Trafford for første gang. Det er nok sterke følelser både for han og for supporterne som er der. Noen av oss støttet han, andre ville aldri ha Moyes fra starten av. Og de fleste falt av etterhvert å ville ha han ut portene. Det var ikke mye støtte på slutten. United er ikke kjent for å sparke managere, fordi vi hadde hatt SAF så lenge var vi vant med en trygg grunnmur i klubben og den ble brått revet bort dagen han valgte å takke for seg. Tiden under Moyes var vanskelig, jeg har aldri opplevd så stor misnøye blant supporterne og det var direkte uhyggelig. Hva hadde skjedd med Manchester United? Alt gikk galt. Fra å være seriemestere under Ferguson satt vi igjen med Moyes som knuste rekorder motsatt vei, alle lag slo oss nå og det var en forferdelig tid. Nå skal det sies at i en ideel verden så hadde Moyes fått mer tid. Han fortjente kanskje det. Men jeg mener det var 100% korrekt å sparke han. Han hadde ingen plan og da går det dårlig, han taklet ikke jobben rett og slett. Du kan ikke som manager av verdens største fotballklubb svare en reporter “I don’t know” på spørsmål om hva du skal gjøre for at laget ditt skal plukke poeng. “Moyes out”-banneren var et lavmål fra en liten andel supportere, men Moyes mistet både garderoben og supporterne lenge før det og da er du tapt. Da er det ikke annen mulighet enn å gå. Du kan ikke komme med en treningsvideo med klipp av Jagielka å gi til Rio og Vidic- et av verdens beste stopperpar å mene de skal gå å se på den videoen for å lære. Han gjorde mange feil og selv om han er en god manager (det beviste han i Everton) så var han fryktelig feil for United. Og det er forståelig at mannen er bitter. Han fikk ikke gjort alt han ville i klubben, han fikk ikke bevist at han kunne rette opp ting, han fikk sparken etter knappe 10 måneder i klubben og det er klart man blir bitter når man har fått en seksårskontrakt i klubben. En ting er å være bitter, han er et menneske med følelser han også så det skjønner jeg, men ikke gå ut i media å snakk nedlatene om klubben vår. At han kritiserer United for å bruke mye penger og samtidig er ansvarlig for kjøpet av Fellaini er så dumt at jeg gir meg med å skrive mer om Moyes akkurat nå.

Sett bort i fra den forferdelige kampen mot Everton så har Desember-programmet vært veldig bra for oss. Vinner vi mot Sunderland i dag så begynner topp 4 å se lovende ut. Jeg hadde faktisk gitt opp, men det er dette som er så fantastisk med fotball! Det er så mye som kan snu at ingenting er sikkert tidlig i sesongen. Vi har vært heldige med juleprogrammet, to hjemmekamper så dette må vi bruke til vår fordel. 

Jeg har sterk tro på seier i dag. Det blir som vanlig spennende å se laguttaket da Shaw er eneste spiller som er ute med skade. 

Siden jeg i skrivende stund kun har United-strikkegenser på meg og fryser så får jeg vel by på litt mer sommerlige bilder..
Foto: Nicolai Saxegaard www.saxegaardphotography.com

3 thoughts on “Boxing Day

  1. Hei AMO gratis med seiarn deilig med 3 nye poeng ,og for en scoring Mkhitaryan nydelig å se på 🙂 Må også si du har en fantastisk kropp 😉 ♥ skål

  2. Holy….selv en som kun er litt interessert i fotball kan jo bli satt ut! Du ser fantastisk ut I den drakten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top