Endelig hyggelig å blogge igjen!

Vi er endelig inne i en god periode og da er det veldig godt å sette seg ned å blogge fremfor en kamp. Målet mitt er jo egentlig å lage et innlegg før og etter hver kamp, men julestria er her og dere vet hvordan det er. Det verste er å være positiv fremfor en kamp også går det til helvete, da er ikke blogglysten på topp for å si sånn. Jeg var over mot Tottenham og det var nok den beste helga jeg har hatt i Manchester noen sinne. Den var helt perfekt, Betsson hadde julebord dagen før kamp med Petter Katastrofe og de Unitedsupporterne som hadde meldt seg på og det var veldig moro! Når man drar utenlands så er det selvfølgelig moro å oppleve forskjellige ting, men jeg synes det er veldig moro å møte nordmenn som er over også. Man får jo venner fra hele Norge når man reiser mye over og kun møtes i Manchester så selv om det er veldig turist synes jeg det er hyggelig å møte de når alle er over.


Betsson fikset vegansk meny og det hele, da er jeg fornøyd!

Dagen etter var det match day og denne kampen måtte vi vinne! Jeg hadde ganske blandede følelser foran kampen og var veldig spent. Men skulle i henge med så var tre poeng kritisk?

Alltid stemning på Bishop!


Vi satt denne gangen på Sir Alex Ferguson stand og stemningen der er selvfølgelig noe helt annet enn Stretford End. Det er mange som skriver at Old Trafford har dårlig stemning og jeg forstår hva de mener. Fotball er for arbeiderklassen og ble startet av de samme. Fotball skal være underholdning og få folket til å ville stå opp å synge. På Stretford End så står vi i 90 minutter og synger for full hals, men det er en liten del av arenaen og når resten ikke følger opp så blir det ikke en elektrisk atsmosfære akkurat. Han ene som vi var med fikk klar beskjed etter noen minutter; “sit down!”. Og det er feil. Blir man engasjert (noe man skal bli på fotballkamp?!) så er det lov å reise seg! Men fotballen har forandret seg, på godt og vondt. Nå er det ikke bare engelskmenn lenger som drar på kamp etter endt arbeidsuke. Nå er det folk fra hele verden. Turister. Folk som er førstegangsreisende og som er på Old Trafford for første gang, de vil ta bilder og se seg rundt. Kanskje det ikke er fotballen som er mest i fokus. Andre har spart opp penger i mange år og vil ta mest mulig inntrykk innover seg. Mange kan ikke sangene. Andre er ikke “syngepersoner” og de vil heller konsentrere seg om spillet. Vi er verdens største fotballklubb og da er det ikke die hard fans over hele stadionen. Og slik er det bare. Vi kan ikke forvente det heller, vi vil aldri kunne få oppleve en tett og intim stadion der vi overdøver alt og alle i 90 minutter. Manchester United er blitt en komersiell klubb og da trekker vi mer enn bare “supersupportere”. Personlig liker jeg å synge, jeg elsker selv å høre publikum runge over Old Trafford når jeg sitter å ser kampen hjemme og man kan nå bare gjøre så godt man kan selv!

God stemning blant Betssongjengen! Det er faktisk veldig moro å sitte i boks også selv om jeg har kort på Stretty og det er noe annet. Jeg kommer til å legge ut noe snart der dere får mulighet til å vinne plasser hit så følg med. 

Vel fortjent seier og denne kampen ga meg en del optimisme faktisk. Jeg hadde mistet håpet om fjerdeplassen, men det er jo virkelig ikke over. Nå må vi bare vinne kamper og samtidig håpe at andre lag ikke presterer. Det som er det mest frustrerende er jo at laget vi har nå er jo MYE bedre enn det tabellen tilsier! Vi har hatt så jævla mye uflaks og absolutt ikke marginene på vår side og jeg håper virkelig det har snudd. Vi må fortsette denne trenden å sette sjansene våre. 

Kampen mot Palace var både vond og herlig. Da de utliknet så ble jeg ikke overrasket, det summerte bare opp sesongen våres. Men selv om det ikke var den beste kampen så synes jeg fortsatt at det var en solid kamp på bortebane. Og Zlatans vinnermål var så insane deilig! Dette trengte vi og holdningene til spillerne var fantastisk å se på! 


 

Så vi går for tredje strake seier i Premier League. Vi kan alltids håpe at andre lag skal feile, men den viktigste jobben gjør vi sjøl.

Glory Glory!

 

2 thoughts on “Endelig hyggelig å blogge igjen!

  1. Var meint å skrive eit innlegg om at viss nokon hadde ropt sit down til meg på Old Trafford so hadde eg klint til dei ha ha.Men nei man skal jo ikkje la seg hisse opp av sleke tullingar.Det beste er jo berre å ignorere sleke folk fullstendig og samtidig holde på med å laga liv.Du blir ikkje kasta ut for å laga litt liv får ein tru,men det er litt for mange turistar der borte trur eg.Eg har kun sett United live ein gong og det var på Åråsen i 1992,og da meina eg me United-fansen laga meir liv enn Kanari-fansen,eller?He He
    Når det blir sleke strømmingar av mange tusen nye på kvar heimekamp so blir det vel litt vanskeleg å samla seg vil eg tru.Og det gjekk vel nokon over til FC United etter at Glazer tok over og .Men tykkjer at dei som er der borte kan organisera seg betre før ein heimekamp,dei kan melda seg inn i LO he he.Men ke med alle dessa som har sesongkort da,dei kampane dykk ikkje er der so skulle jo billettane gått for ein billeg penge til United-fans i nærområdet som ikkje har råd til å gå på alle heimekampar. Får trøsta oss med bortefansen som er heilt fenomenale!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top