Manchester United julebord :D

Det er vel ikke bare meg som synes at Desember er den mest travle måneden i året. Det er mye jobb og mye sosialt så dagene flyr vekk. Det er bare mandag i dag, men jeg er allerede stressa for det er så mye som skjer! 

Jeg småstartet jula allerede i November for å nyte den lengst mulig og forrige onsdag hadde vi offisiell juletretenning før kampstart. Med spesialinnkjøpt julegenser fra Manchester, gløgg og alt som hørte til. Det var den beste jentekvelden på lenge og når United i tillegg vinner 4-1 og tar revansje mot West Ham så ble det en meget bra kveld. 

Se så flotte jenter da! Damer som liker fotball er bra, damer som liker United er best 😉


Ingenting gleder meg mer enn at spillere som får massiv kritikk svarer på tiltale. Sist kamp han spilte så vi den gode, gamle Rooney vi alle har elsket. Måten han har taklet all den dritten han har fått slengt etter seg er fantastisk. Som spiller må man tåle å få konstruktiv kritikk, men måten mange supportere har oppført seg mot han er skammelig. Han kommer til å ta alle rekorder for klubben vår. Han er en legende. Han har hatt noen vonde sesonger under Moyes og LvG, men hvem hadde ikke det? Det er veldig lett å sitte fra sofaen å være fotballekspert, men respekt bør man alltid vise til sine egne helter. Rooney tok det til seg, satt på benken og han kjempet seg tilbake. Kampen mot West Ham i ligacupen var det beste jeg har sett av Rooney på lenge. Deilig å se at han fortsatt har det i seg. Jeg håper for hans del at han knuser rekorden mot Spurs og ikke nå på Torsdag. Han fortjener å få høre hyllesten på Old Trafford og hadde vært fantastisk å fått med seg det live.

En annen mann som også fortjener en stor applaus er Basti, han fortjente det innhoppet der. Han har vært så utrolig profesjonell under “utfrysningen” og det er beundringsverdig. Ikke mange hadde gått offentlig ut kamp etter kamp å støttet laget selv om en selv ikke får lov å være med i troppen. Så det var både hyggelig og rørende å se han endelig få litt spilletid! 

Det er kanskje litt selvmotsigene av meg å skrive negativt om en spiller etter det jeg skrev om Rooney, men det er jammen meg forskjell på folk. Jeg misliker sterkt å “hate” en spiller på laget jeg elsker så høyt. Det er ikke bra i det hele tatt og er på en måte ikke slik jeg er som supporter, men jeg er virkelig ikke noen fan av Fellaini og kommer aldri til å bli det. Han har i mine øyne aldri vært United verdig og jeg klarer bare ikke skjønne hvorfor han får så mye tillit. Verdens beste på trening da eller? En spiller som gang på gang ødelegger for eget lag fortjener kritikk og jeg håper dette er det siste vi har sett av Fellaini. Han MÅ selges asap. Etter kampen i går så kan det umulig være noen som mener han fortjener spilletid. At Schweinsteiger blir utelatt, men Fellaini får spille er for meg helt umulig å forstå.

Dere ser ikke meg i denne parykken igjen for å si det sånn!


Men, man kommer ingen vei med å være negativ heller. Så vi får trøste oss med at spillet er betraktelig bedre og at Liverpool gikk på en fantastisk smell i går. Could be worse, could be scouse.

En hyggelig nyhet derimot er helgens julebord for alle Unitedsupportere! Førstkommede lørdag arrangeres det både julebord her hjemme på Scotsman og i Manchester. For det i Oslo ligger det mer informasjon på Red Army Oslo på Facebook (https://www.facebook.com/groups/230068360464100/?fref=ts ), det kommer til å bli en meget hyggelig kveld med mange felles røde og selveste Andy Mitten kommer på besøk. Jeg har dessverre ikke klart å klone meg så jeg drar til England for julebord der og kamp søndag mot Tottenham. Det er kun 70 plasser og info om innmelding finner dere her;

https://promotions.betsson.com/norway-manchester-christmas-party/no/

Det blir som vanlig mange konkurranser og gode premier, underholdning fra Petter “Katastrofe” og en treretters middag. Og når det er Betsson som arrangerer det hele så vet jeg at det ikke blir en kjedelig kveld! Festen holdes midt i sentrum på Holiday Inn og jeg håper å se mange røde venner der 😀


 

2 thoughts on “Manchester United julebord :D

  1. Hei AMO er så bra skrevet om Fellaini ,vi taper alt for mange poeng med all den uavgort spillinga om dagen nå. Hvordan er formen din nå om dagen da AMO ? håper alt er bra med deg og ønsker deg en god tur og et fint julebord og ha en ellers fin for julstid 🙂

  2. Tommy: Ja, han har fått alt for mange sjanser og for mange spør du meg. Han må forsvinne i januar!
    Formen min er veldig, veldig bra- takk som spør 😀 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top