Tinder-fails

Noe jeg har fått en del spørsmål om, og som ofte blir tatt opp i festlige lag er appen Tinder. Her er det mange “dos and dont’s” og det tenkte jeg å skrive litt om. For det er det tydeligvis behov for.. Tinder er personlig ikke noe for meg, men jeg forstår godt hvorfor det har blitt en så populær app. Blir det en match så vet man automatisk at begge finner hverandre attraktive, det er en sjekke-app og begge to er inneforstått med det.

Nå har det seg slik at det alltid vil være vanskeligere for menn å “få seg noe” og spesielt via for eksempel Tinder. Pågangen er mye større om du er ei dame og derfor må du klare å skille deg ut, men det i en positiv forstand. Jeg tror mange glemmer poenget med en slik app, nemlig å få en dame ineteressert.. Så her kommer noen dyrebare tips.

Profilbildet ditt er det første vi ser og det vil også være det vi dømmer deg på. Hvordan vil du fremstå? Det er lov å være litt selvkritisk her faktisk og vi kan starte med feil nummer 1, og den er helt soleklar:

*Dick pics. Det kan godt hende du er stolt av organet ditt, men det betyr ikke nødvendigvis at den er så fotogen. Jeg har til gode å høre ei jente si dette er sexy. Misforstå meg rett; vi tenner på en penis, vi vil bare ikke at det skal være noe vi får rett opp i trynet før vi har sett ansiktet ditt.

Andre klassiske feil:

*Ikke bruk et bilde som ikke ligner deg i det hele tatt. Noen ganger er man virkelig heldig med et bilde og man ser dritbra ut, men om det er mer flaks enn sannhet så bør du ikke legge det ut som profilbilde for det er slik vi forventer at du ser ut.

*Å bruke et fem år gammelt bilde fra da du var sprek eller hadde hår blir bare feil. Hva er vitsen? Sjansen er veldig stor for at hun kommer til å avskrive deg med en gang hun ser deg bare fordi du har gitt deg ut for noe helt annet enn realiteten. Nå lever vi i en hverdag hvor vi har mobilen i lomma og tar bilder hver dag, det er ingen unnskyldning lenger å bruke gamle bilder.

*Froskeperspektiv. Ingen kler å bli tatt bilde av i den posisjonen. Ingen. Et intimt nærbilde av dobbelthaka di og eventuelt nesehår er ikke det første du vil vise frem.

*Ikke ha bilde av deg og en annen dame. Mulig det er en venninne, men det ser bare feil ut på Tinder og kan være forvirrende.

*Har du barn er det noe du gjerne kan nevne, men ikke legg ut bilder av deg og unger. Det er tross alt en dating-app..

*Deg på en fjelltopp.. Flott at du er sporty, men vær litt mer oppfinnsom, det er så mange som legger ut et slikt bilde at du forsvinner fort i mengden. 

*Feriebilder. Samme som med fjelltur bilder er dette noe nesten alle legger ut. Det sier ikke mye om deg som person, bortsett fra at det er ganske trist å se at du er en av de mange turistene i 2016 som fortsatt lar seg fotografere med eksotiske dyr som ligger neddopet og fastlenket i kjetting.

*Velg “rekvisittene” dine med omhu. Har du en hund? Da er det bare fint om du tar et bilde av deg og hunden, det viser mer av deg som person og er tommel opp. Deg med en flaske vodka er ikke like sjarmerende, når ei jente fra Toten synes det kan du pent sagt legge vekk de mest harry bildene du har, det inkluderer det kjempemorsomme bildet av deg på fest i Boratkostyme også.

*Ikke ha bilde av deg med andre kompiser, vi ser som regel etter den kjekkeste på bildet og kjipt om det ikke er deg.

*Ikke skjul deg under caps og briller, hjelm og lignende ting som skjuler ansiktet ditt.

*Lettkledde bilder. Ja- til og med her har jeg noe å si. Selv om du har en fin kropp trenger du ikke pose “sexy” i speilet naken.. Det blir bare kleint. Om du skal poste et bilde av deg i bar overkropp så må det være i en naturlig setting, i vannet, på en båt osv. Har vi sett mer av kroppen din enn ansiktet ditt på de bildene du velger å legge ut blir vi fort skeptiske.

*Bilen din. Du har kanskje en interesse for biler, men majoriteten av jenter ser det som kun et fremkomstmiddel.

*Posing sammen med bilen din. Ikke kult.

*Selfies i speil. Nei..

Så selv om bilde-delen er den aller viktigste, er det også viktig å ha en fengende/interresant tekst. Eventuelt ingenting om du er i tvil. Fatt deg i korthet, det er som regel best. Vi vil jo bli bedre kjent med deg så livshistorien din kan vi ta senere.

Så du liker trening, se filmer, slappe av med tv, henge med venner og ta en fest i ny og ne? Du beskrev nettopp Ola Nordmann. Ha noe LITT mer spennende og beskrivende enn bare det.

*Om du kun har en qoute fra en random film blir vi ikke imponert. 

*Høyden din. Den trenger du ikke skrive, heller ikke vekta.

Når du har vært heldig å fått en match, begrens deg litt. Ikke vær for gira, desperat og ekkel. Hun har likt bildet ditt, sjansen for at dere kan få til et møte er faktisk ganske stor bare du er en hyggelig, oppegående mann..

*Ikke spør “hvorfor er du på Tinder?;)” 

*Ikke nevn sex i de tre første setningene. Så desperat er du vel ikke? Om ja, prøv å skjul det litt bedre.. Supert om du prøver å flørte, men too much too soon er for mye.

*Ikke overdriv smileysbruken. Vi skjønner hvorfor du er på Tinder.

Kort fortalt så må du vise deg fra din beste side. Dating er på en måte et slags jobbintervju der du må selge deg inn. Du trenger ikke ljuge eller pynte på sannheten, men fremhev det som gjør DEG til nettopp deg og vis dine interessante sider. Ha en god miks av bilder i festlige lag og det andre du gjør ellers i livet ditt. Variasjon er viktig og du må være oppfinnsom. Nå har jeg skrevet et par ting 99% har på profilen sin og legger du ut det alle andre gjør så blir du bare en dråpe i havet. Du må være en fyr det ser ut som det er morsomt å møte! Og til slutt; SMIL på bilder. Ikke poser eller se sur ut, da ser du enten tilgjort ut eller lite hyggelig ut- vi vil se en glad og positiv person!

Og til slutt må jeg legge til (siden folk har spurt) at jeg ikke har en profil der selv, men det er vistnok et par fake der etter hva jeg har fått høre. Det får holde! Haha, det er tydeligvis populært å lage falske profiler av folk, hva dem får ut av det er jeg nysgjerrig på for de får jo aldri møte “meg” da det er en annen person de faktisk snakker med. Så litt bakgrunnsjekk på den man snakker med er kanskje ikke så dumt det heller..

Og jeg må vel også nevne at damer har mye å forbedre på bildefronten de også. Jeg hadde aldri brukt de bildene over her selv om det er meg. Dropp lettkledde bilder, alt for mye sminke og styling, trutmunnen og push-up bh’en. Og ikke minst filteret som gir deg større øyne og lepper. Vis DEG og ikke photoshop-versjonen..

15 thoughts on “Tinder-fails

 1. Med Liverpool FC logo på profilbildet er det garantert napp. Prøvde Man U logo og det var svært upopulært.

 2. Hei Ann Mari!
  Takk for tips, men hvorfor er det alltid gutta som skal gå etter damene?
  Jeg sjæl er en mann med helt gjennomsnittlig utseende, pappamage, rødt skjegg og brede hofter. Dette er annonsert på profilen min, både vekt, høyde, bilder fra fjell, bilder med barn, bilder med kompiser og bilder med venninner.
  Allikevel må jeg takke nei til flere forespørsler fra damer som bare vil ligge.
  Det jeg her prøver å si: Tror ikke det finnes en fasit på Tinder gitt. Vær som du er, gjør som du vil, valgmulighetene er så mange og folka på Tinder så ulike at du får deg noe om du vil, uansett.
  Ha en fin dag! 🙂

 3. Det er tre ting som betyr noe for en dame på Tinder og det er penger, penger og … penger. Har du det får du hva som helst.

 4. Damer får ikke mer napp enn menn. Hvis en ser bort ifra homofili, får menn nøyaktig like mye napp som damer.
  La det synke inn, tar gjerne litt tid. Spør evt en mattelærer 🙂

 5. Du har så rett Ann Mari. Før i tiden, før pc`n og mobilen var funnet opp var ting mye enklere, der fikk jeg fortalt at jeg er en del eldre enn deg, en hel masse foresten, men i de gode gamle dager var det dans ihvertfall 2 ganger i uka. Der møtte du mennesker face to face, og likte du å danse og hadde kontroll på alkoholen, da var mye gjort. Og vi holdt rundt hverandre, ikke sto og hoppet hver for oss.Jeg tror de fleste forhold på den tiden startet på dansegulvet.

 6. Genuine people, with or without the so called neccessary attributes do not and should not ever have to use such a site
  In my view it’s for narcissists, the lonely and the desperate

 7. Bør man i profilen sin oppgi størrelsen på tissemannen sin hvis den er veldig liten, slik at det ikke blir noen store (små?) overraskelser?

 8. Dummeste jeg har hørt. Overfladiske damer som skal tilfredsstilles etter alle mulige skrevne og uskrevne regler trenger jeg ikke match med. Vennligst fortsett å sveipe meg til venstre slik at jeg slipper å kaste bort tiden på dere og frata ei skikkelig bra jente muligheten til å bli kjent med meg.

 9. Eg drar so mange damer gjennom Tinder at eg snart er lei.Puuhh og pes…All i want is you!!!!
  Neida ,kødda berre hehe,måkje tru at eg er ein sånn ,ein sånn…ja Kva lfoss heiter det da..ein sånn der kom eg på det..ein stalker var det eg meinte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top