fridag midt i uka

Ikke ante jeg at det var helligdag idag, så da jeg satt på kontoret tidlig Mandag morgen- en smule sliten siden det var kamp søndagen og jeg så det sto at det var stengt på Torsdag kom det et lite jubelhyl fra meg. Jeg er ikke vant med fri midt i uka, men er det helligdag så er jeg helt med! Selv om jeg er ateist vil jeg faktisk takke Jesus Kristus for at han for opp til himmelen akkurat i dag for en fridag trengte jeg nå!

Det har vært masse å gjøre på jobb forrige uke med kampanjeskift, omgjøring, butikkrunde og varetelling blant annet, og når det i tillegg kommer sykdom så må man regne med ekstra lange dager. Men det er gøy da, så lenge man liker det man driver med så gjør det ikke noe å jobbe lange dager. Legger ut noen bilder av vår Mai-kampanje- det er så mye fint hos oss nå!

Jeg får ofte spørsmål om jeg kan legge ut outfits osv, som så mange bloggere gjør. Og jeg forstår at leser man noens blogg så vil man jo også la seg inspirere av dem og hva dem har på seg. Det er bare det at jeg føler meg så lite fashionista som det går ann og da er det litt vanskelig noen ganger. Men jeg er på den adre siden også veldig opptatt av mote, så jeg skal ta det til meg å prøve å bli bedre. Det er jo store deler av jobben min så det kan ikke være verdens vanskeligste ting å videreføre her 🙂

Lørdag hadde jeg egentlig planlagt å ta det rolig ettersom uka hadde vært helt sinnsyk travel, men jeg er verdens svakeste menneske når det kommer til fornuftige ting så når jeg får meldinger om jentekveld så må man jo stille opp!

Søndag var det tidlig opp for å dra på styremøte med Red Army Oslo for å planlegge litt diverse ting før kampstart. Vi skulle møte Leicester og med seier kunne de feire gull på Old Trafford. Vi startet kampen friskt og med et tidlig mål lovet det jo bra, men dessverre ender det 1-1. Veien opp til 4. plassen er ikke umulig, men vi trenger hjelp og må i tillegg vinne de 3 siste. Det er dessverre ikke bare bare.. Vi har igjen Norwich og West Ham borte og spiller mot Bournemouth i siste serierunde på OT. Det blir uhyre spennende mot slutten og her må det kjempes.

Selv om det igjen har gått dårlig med United denne sesongen må jeg benytte tiden her å gratulere Leicester med PL-gull. Det de har klart er helt fantastisk og noe jeg aldri hadde forestilt meg. Det er ikke rart man elsker fotball?!

I dag hadde jeg gleden av å sove helt til 9.30 noe som er luksus for denne jenta. Og med dette knallværet i tillegg så erklærte jeg og Bea grillsesongen for åpnet. Sol, bok og grilling er definisjonen på en bra dag!

Og ja, det finnes veganske pølser og burgere som er insane gode OG sunne så ingen grunn til å putte i seg døde dyr 😉

Som sagt så er jeg ikke vant med fridag og jeg får dårlig samvittighet om jeg ikke gjør noe på en hel dag så nå skal jeg ta helgevasken tenkte jeg. Det er jo meldt like bra vær i morgen også så etter jobb så frister det mer med en utepils enn moppen.

4 thoughts on “fridag midt i uka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top