Red Army Oslo og MUSCS arrangerer Norges største supporterfest!

Her kommer en etterlengtet gladnyhet til alle dere røde djevler. Red Army Oslo har i lang tid jobbet med dette og det har vært vanskelig å ikke fortelle det videre for dette er stort og bra! Vi har jo tidligere hatt forskjellige United-events i regi av RAO, men nå ville vi gjøre noe mer ut av det. Idéen vår var å lage det største supportertreffet for Manchester United supportere som noen sinne hadde blitt gjort i Norge. Enkelte i styret har jobbet på spreng, det har vært mye møtevirksomhet og planlegging og nå kan vi endelig- i samarbeid med MUSCS presentere det vi har jobbet så lenge med å få i stand;

OLD TRAFFORD TIL NORGE

Dette er som sagt en idé Red Army Oslo kom opp med for lenge siden og jeg vil gjerne trekke frem Willy og Jaran som har tatt seg tid til mange møter og telefoner hit og dit for å få dette i boks. Vi lagde en plan om hva vi ville få til; hvor vi ville ha det, hvilke stjerner vi ville ha med og som var oppnåelige og satte i gang. Kort tid etter hang både TV2 og Unicef seg fort på samt andre store sponsorer og jeg synes det er helt fantastisk at vi har klart alt dette til å “bare” være en lokal supporterklubb. Men vi alle brenner for Manchester United og vet hvor mye klubben betyr for supporterne så vi vil gjerne glede andre også.

Vi ville gjøre dette så stort og bra som mulig, den norske supporterklubben fyller 35 år og vi spurte dem om dette var noe dem kunne tenke seg å være med på og svaret var selvfølgelig ja. Vi alle har supporterklubben som første “standpunkt” som ung supporter så vi syntes det var på plass med en liten bursdagsgave tilbake etter mange år med gleder fra dem sin side. Så sammen med MUFSCS begynte vi å planlegge enda mer og med deres erfaring så har vi nå kommet frem til noe helt utrolig for alle Manchester United supportere i Norge.

Dette blir tidenes supporterfest! Det blir en formell supportermiddag fredag for å markere 35-årsjubileumet til MUSCS med tidligere stjerner og underholdning fra scenen og en happening kvelden før og lørdagen smeller vi til med et fullt program; det blir fotballrelaterte aktiviteter, TV2 flytter Premier League-studioet sitt til oss og i en fullspekket arena ser vi kamp sammen og håpet er og planen er å lage en Old Trafford atmosfære som vi som er der får oppleve, men også dere som ser kampen hjemme i stua. På kvelden blir det stor supporterfest og vi har også sikret oss verten og toastmasteren Jason Leach som er å se på alle supportertreffene klubben arrangerer på Old Trafford og han vil være vår konfransier på kvelden. Vi jobber fortsatt med navn, men de vi har klare er Dennis Irwin, Gary Pallister, Jesper Blomquist, Ronny Johnsen og i spissen selveste Bryan Robson! Dette blir et jubileum uten like og vi gleder oss helt villt! 

Datoen er ennå ikke fastsatt, men når terminlistet kommer blir det enklere å planlegge.

Må til slutt takke supporterklubben som har hjulpet oss videre og dere kan lese mer om eventet i medlemsbladet som kommer ut på mandag!

Er ikke dette bra folkens?? 

 

 

4 thoughts on “Red Army Oslo og MUSCS arrangerer Norges største supporterfest!

  1. Dette er ikke bra…. Det er fantastisk! Jeg er meget imponert over det skisserte opplegget, og om dette blir gjennomført like flott som det er beskrevet blir det rett og slett legendarisk. “hvor var du da Brå brakk staven?”, more like; “hvor var du da RAO arrangerte tidenes treff?”!!

  2. Syns du skal boikotte Side 3 og Nettavisen, da de presterer å skrive ManU supportere på facebook.

  3. kan få jernmangelanemi & pernisiøs anemi
    b12 mangel og mangel på jern. kan gi cfs/me lignende symptomer!

  4. Viagra Levitra Lequel Choisir Walmart Generic Drug List [url=http://tadalaf20mg.com]cialis 5mg best price[/url] Propecia Crema Generique Sildenafil 40 Mg Cheapest Place To Buy Propecia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top