over og ut

Nok en dårlig kamp. Nå har jeg fått nok, jeg har sett for mye av van Gaals dårlige filosofi. Han må ut og jo fortere jo bedre. Manchester United har blitt et middelmådig lag og alle kommer til Old Trafford med selvtillit. LvG gjør spillerne dårligere, laget dårligere og det virker som han vil forvandle United til noe eget og ikke det klubben alltid har stått for; angrepsfotball og underholdning. Nå er det ballinnehav og kjedelig spill, bra jobba van Gaal. Jubelen var stor da Martial scoret i går, men å håpe på uavgjort hjemme mot Norwich er jo helt sykt faktisk. Og hva gjør van Gaal etter målet? Klikker på pennen og noterer.. For en kjedelig fyr.

Jeg er ikke verdens største fan av Mourinho, men han er uten tvil en av verdens beste managere og hadde han kommet inn i klubben er jeg veldig sikker på at han hadde jobbet hardt for å få laget opp igjen. Vi kommer ingen vei med van Gaal, kommer vi til å få nye spillere inn i klubben under han? Jeg tviler..

En stor drøm er jo at Giggs tar over og får inn begge Neville brødrene, Scholes og Butt til sommeren, men det er kanskje litt for tidlig for han. 

Mamma og pappa var i byen så de ble med på Scotsman for første gang. Men skjerf og greier 😀

Etter kampen var det ikke god stemning blant oss supportere.. Det er en vond følelse å se laget stupe slikt.. Ingen seire på 6 kamper.. Mange skal over til Manchester i jula og de gleder seg ikke, og det forstår jeg godt, for dette er ikke moro å se på.

Det ble en tur ut da, Christina hadde jentekveld så vi tok turen dit og deretter ut på byen. Det var moro, men nå frister veldig å legge festingen på hylla for en stund. Jeg er så lei fulle innpåslitne folk nå, haha!

Da jeg våknet i dag laget jeg hjemmelaget vegansk pizza 😀 MMMM!!!!! Og så på Hjemme Alene 2, perfekt start på dagen.

Også fikk jeg disse to draktene i posten i går 😀 


Man får vel aldri nok drakter?! 😀

De er fra www.retroshirthaven.com 

I dag har det vært full pysjamas-dag! Søndag er eneste dagen i uka jeg har tid og mulighet til å være lat og denne dagen er hellig! Jeg har spist masse pizza, tatt powernaps og sett filmer og selvfølgelig håndball-finalen. Deilig dag!

Nå vurderer jeg å lage enda mer mat, tenne lys i hele leiligheten og se på en til julefilm. 4 dager igjen til jul? Kanskje jeg skal lage en liste også med hva jeg skal kjøpe til alle, hadde vært på tide kanskje 😉

9 thoughts on “over og ut

 1. Bra trent denna rumpa di Ann Mari! Ellers enig i det du skriver om LvG. Få han ut jo før jo heller!

 2. enig med deg om van gaal like ikke spille stilen hans og holdningen hans han bare sitter der å ser ut som en idiot. liker ikke Mourinho heler , favoriten er pep gardiola men det blir nok vansklig å få han. Får i hvertfall håpe på bedre spill snart. Man Utd 4 ever. Ønsker deg ei god jul 🙂

 3. Haaloo! Du sier at LVG har gjort spillerne dårligere. Sse på Smalling, Fellaini og Young! Mourinho gir ikke de unge spilerne en sjanse, de gjør LVG! Ingen trodde vvi skulle vinne ligaen heller, hva om UTD får topp 4 plassering og vinner både FA Cup og Europa league. Hvis ikke LVG vinner noe denne sesongen, DA MÅ HAN GÅ!!!

 4. LOUIS VAN GAAL’S RED ARMT: Smalling nærmer seg verdensklasse, men ikke pga van Gaal. Fellaini? Ikke god nok for et bra og “riktig” Unitedlag dessverre. Young, god, men han har ikke fått sjansen mye heller i det siste?

 5. Veldig enig i det du skriver. På tide med noe nytt inn nå. LvG’s spillestil er i ferd med å fullstendig ødelegge gleden av å se United-kamper (som er uka’s definitive høydepunkt). En ser ingen spilleglede blant spillerne, og på benken ser man bare en tafatt og resignert manager. TRISTE greier. Så satser på Jose eller Pep inn 🙂
  PS: Veldig fine bilder 🙂

 6. Jeg har vært en av de få som faktisk har prøvd å støtte Van Gaal etter de siste flausene, fordi jeg visste at vi var i en overgangsfase, men jeg tenkte meg litt igår og fikk rett og slett nok av Louis Van Gaal. Jeg vil mer enn alle at han skal lykkes, men han gjør det på en feil måte og etter å ha brukt nærmere £200 millioner så forlanger vi fansen IHVERTFALL avansement fra Champions League og at vi kjemper helt i toppen av Premier League. Jeg har ikke tillit til han lenger, jeg stoler ikke på at han skal bruke mer penger og det fornuftig. Vi tapte mot Norwich hjemme for crying out loud! Rooney er over toppen og det eneste han gjorde var å ta til takke med trofeet før kamp. Van Gaal har solgt spillere som Chicharito, Nani, Zaha som lett kunne vært å kjempet i laget. Jeg vil ikke ha José, men fyren er en vinner og han er ledig på markedet! Eneste positive fra igår var å se Giggsy på sidelinjen gi blaffen i LVG og faktisk prøve å få noe ut av spillerne!!
  Ellers så ønsker jeg deg en trivelig jul og alle i want for Christmas is Manchester United trying to attack!

 7. Tap 1-2 for Norwich! En kamp vi og LVG måtte vinne. Slik ble det ikke… LVG må gå nå. Timingen er rett med tanke på hvilke erstattere som er “disponible” og januarvinduet. Alt kan skje, men undertegnede mener at noe må skje.. Og det bør skje nå. Trist, men det eneste rette!
  Glory glory MU!!!!! ⚽️

 8. La Giggs ta over ut sesongen. Han vet hva som fungerer og ikke. Håper på Lukaku i januar og Stones til sommeren. Så kan Everton få Rooney og Fellaini i retur. Skeptisk til Mourinho, blir for mye støy og for kjedelig fotball. Og det har vi jo sett nok av nå !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top