god helg!

God Fredag! Ja, nå er det endelig Fredag og straks helg. Det har vært masse jobbing på meg denne måneden og med ekstra lange dager så tok jeg meg en velfortjent fridag i går. Men slikt er jo ikke jeg vant med så jeg gikk rundt og sa “god helg, god Fredag” til alle jeg snakket med og var sikker på at det var Fredag og helg. Jaja, det er det i hvertfall nå!

I går dro jeg til Sverige for en skikkelig mathandel-dag. Jeg har jo blitt veganer så det var godt å dra til en stor butikk med masse utvalg! Så nå har jeg fått handlet inn masse vitaminer som jeg trengte, proteinpulver som jeg kan spise og masse, masse mat! Det er deilig!

Det var en liten kontrast i handlekurven til meg og Bea. De fleste som drar til Sverige passer jo å få meg seg Bacon, men jeg fant FACON! Det er det morsomste jeg har sett og selv om alle rynker på nesa når de hører det så har jeg planer om å lage verdens beste pizza en dag som skal få til og med baconelskere til å like den. Hører du Bea?! 😀

Og første tur uten at jeg handlet Pepsi Max eller godteri! Dessverre så er det meste stappet med gelatin og annet dritt jeg ikke kan/vil spise så det gikk faktisk helt fint. Nå har jeg ikke spist godteri på mange måneder og til en ex-candylover å være så har det gått over all forventing faktisk. Men jeg gleder meg skikkelig til juleferie neste uke. Da skal jeg hjem til Toten og lage hjemmelaget godteri 😀

Da vi kom hjem var vi helt utslitte etter all handling, planen var egentlig å dra ned til byen igjen for å gjøre oss ferdige med julegavene, men det tar vi tidlig søndag istedet. Jeg tok helgevasken så det ble fint og rent hjemme og satte i gang med et prosjekt? Vegansk Baileys! For DET har jeg savnet.. Det er kosedrikke, men dessverre melk i..  Så jeg bestemte meg for å lage egen etter å ha sett oppskrift på nettet.

Resultatet ble ok+ . Jeg er dårlig på å holde meg etter linjene så jeg tok alt på øyemål, hele flaska med Whiskey blant annet gikk med og resultatet ble nokså sterkt. Men vi tok et glass og sammen med en julebrus så koste vi oss med Jul i Skomakergate. HERREGUD SOM JEG ELSKER JUL!!!

Nå skal jeg på jobb igjen og snart er det helg! Kamp i morgen og mamma og pappa skal for første gang bli med på Scotsman å se kamp. Så United bør vinne så det ikke blir dårlig stemning. Men det har jeg troa på. LvG bør føle presset nå og hjemme på Old Trafford mot et svakt Norwich-lag skal gå greit.

3 thoughts on “god helg!

  1. For første gang på 35 år ble jeg fysisk uvel av å se vårt kjære United idag. Rett og slett kvalm og helt utafor. Har jo spilt kjedelig i lang tid nå, men detta her tar kaka. LvG må UT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top