Hvorfor sender dere bilder av penisen deres til damer?

Altså, jeg må bare få dette ut. Og til dere som føler dere truffet: skriv gjerne i kommentarfeltet grunnen til at du gjør dette. Dette har vært samtaleemne en del ganger blant venninnegjengen og samtlige synes det er en så stor turn-off at jeg føler jeg nå snakker for majoriteten av damer. Så kjære menn, hvorfor sender dere dick pics?

Jeg har åpen snapchat der alle som adder meg kan sende meg ting og selv om mesteparten sender hyggelige ting så er det også en del som bare sender et bilde av penisen sin og enda verre: videoer. Til meg- ei dame de aldri har snakket med. Dette får jeg også på mail, på Facebook osv. Og jeg skjønner at jeg som skriver om sex og tar lettkledde bilder kanskje er mer utsatt for dette, men jeg er virkelig ikke alene om dette her. Om du er dame og har feks en profil på Tinder eller du har begynt å snakke med en ukjent mann på nett så er sjansen stor for at du også helt ute av det blå har fått tilsendt et bilde av en erigert penis.

Men hvorfor? Føler dere mer mandig av det? Forventer dere et returbilde? Jeg bare skjønner ikke hva som får folk til å sende slikt til noen man knapt har snakket med. Og jeg er ikke prippen, men dette er bare helt feil!

Dick pics er IKKE sexy og er IKKE veien til å komme ned i buksa på ei dame. For å forklare kort så starter den tankegangen for oss damer i noe vi kaller hjerne. Før vi vil se et bilde av penisen din så vil vi gjerne bli kjent med deg og om det utvikler seg til noe mer så er veien fortsatt lang til du faktisk kan sende det. Vi vil være forberedt og samtidig ha gitt et ønske om vi vil motta slike bilder fra deg. Om ikke er det om ikke den letteste veien til å bli ditcha. Får vi et slikt bilde uten å ha bedt om det så blir vi IKKE imponert. Er det det dere tror/håper vi skal bli? “Åh, fin penis. Han ser snill ut og han vil jeg møte”?! Om du sender et bilde av penisen din er det alt vi vil forbinde deg med etter det. Det er bare greit OM hun har bedt om det. Om ikke så driter du deg ut. 

Det er helg og mange bruker kanskje Tinder ekstra flittig nå, bare stol på meg at jenta du snakker med vil ikke si ja til å møte deg om du prøver deg med et bilde av dine edlere deler. Tenk litt med det andre huet også noen ganger, man kommer faktisk en vei med det og.

Men, god helg! 

52 kommentarer
  1. Jeg er enig med dette innlegget. Jeg hadde en kompis som pleide å sende meg bilder av penisen sin. Han pleide alltid å skryte av kroppen sin, og hvor mange han hadde ligget med osv…
   Noen gutter misforstår oss jenter.
   Jeg ble så irritert,man vet ikke hva man skal si der og da.
   Men dette gjentok seg, han sendte flere bilder. Da svarte jeg han: “hvor er resten av pikken”. Etter den dagen blokerte han meg, og ville ikke prate med meg mer. HAHA!!!

  2. Ganske så enig med deg Ann Mari! Ser støtt og stadig på snapchat (store kontoer) bilder av gutter/menn som viser seg frem! Har aldri kunne fallet meg inn å sende inn bilde av min for at halve Norge skulle fått sett..
   Tror nok grunnen til at folk gjør det er en blanding av usikkerhet, et håp om at noen vil skryte av “kjeppen”, vil vise seg frem og at de tror jenter/kvinner er like enkle som oss menn og har lyst til å se slikt! Vil tro utrolig mange jenter trykker kjapt videre til neste snap når det kommer opp en erigrert penis på snappen!
   Ha ei riktig god helg! 🙂 så krysser vi fingre å tær for en kjempekamp mot West Ham i morgen!

  3. Jeg har sendt dick pix til mange damer og de aller fleste har gått til sengs med meg pga bildene. Så jeg vil fortsette med å sende disse bildene på Tinder 🙂

  4. Vel, en positiv ting kan vel være at en da får fort avklart at disse banale folka ikke er noe å samle på. Hilsen mann som aldri har tydd til slike tarveligheter. (Har heller ikke god nok zoom…)

  5. AMEN! Flesteparten av kvinner vil synes omtrent alt annet på kroppen til en mann er mer attraktivt. Send meg heller et bilde av albuen din enn kjønnsorganet ditt. Det er virkelig ikke turn on.

  6. Hvorfor menn gjør det? Fordi noen av oss er veldig enkle og tenker med feil hode.
   Og når de ser deg Olsen i de særdeles sexy bildene, så blir de enkle enda “enklere”
   Jeg for min del holder “generalen” skjult for strategisk framrykking til formålstjenlige posisjoner

  7. Hei! Kan være de gir en f i om det tenner deg/mottaker, men at det tenner dem selv? Ikke alt handler om deg 😉

  8. Jeg overhørte på Blakstad sinnsykehus, at jeg var forfulgt av noe slags pikkmafia. Og lege Johnsen sa det, at den her mafian var ute etter folk med små pikker.
   Men jeg har badetiss året rundt da, og prompelukta mi gjør at pikken aldri blir stiv, i følge lege Johnsen på Blakstad sinnsykehus.
   Men men

  9. Hva er egentlig lovligheten for å sende dick pics til folk som ikke har bedt om det? For meg kan dette klassifiseres som seksuell trakassering og være ulovlig.
   Og en mann som sender meg dick pics uoppfordret er automatisk en for enkel person til at jeg vil ha noe med ham å gjøre etterpå. Jeg har mottatt dick pics av kjærester, etter at jeg har bedt om det, og det er greit. Uønskede dick pics er ikke greit, og ganske sikkert ulovlig. Det er jo en form for blotting? At kjæresten min blotter seg for meg er èn ting, at andre menn blotter seg for meg helt ute av det blå er IKKE greit.

  10. Fordi-because:Menn er veldig enkle og direkte.De handler på impulser de får fra andre impulsive venner og slik får de dagene til å gå.

  11. ok men hvorfor opplever jeg som aldri har sendt et dick pic, å nesten aldri få noe positivt tilbake fra en dame, når jeg KUN prøver og være hyggelig? jeg vet om kompiser av meg som daglig sender dick pics hooke opp med nye damer hele tiden. så hvorfor vil damer ha dem istede for meg som bare prøver og være romantisk når jeg prøver meg på en dame? i mine øyne virker et som om damer vil ha det!

  12. De fleste menn ville likt å fått et nakenbilde fra en kvinne. Ikke alle skjønner at kvinner ikke tenker likt. Og spesielt ikke at et bilde som kun viser en erigert penis ikke oppfattes som opphissende (av de fleste kvinner).
   Mange er nok også desperate og tror dette er trikset for å få sex.

  13. Jeg har sendt dick picks til mange damer, og kan fortelle hvorfor. Det handler ikke om at jeg tror damene umiddelbart blir sprengkåte av å se den, eller at jeg tror jeg har verdens vakreste penis.
   Grunnen til at det er opphissende for menn å sende dick picks, er mye enklere, men likevel innviklet for damer å forstå. For dere damer er jo vant til at menn flest er interessert i å se deres kjønsorgan, og dere må dekke dere til fordi dere ikke vil at andre enn spesielt utvalgte skal få se. Slik er det ikke for menn.
   Siden vi ble store nok til å kle på oss selv, har menn blitt lært opp til at vi må dekke til kjønnsorganet vårt, ikke fordi alle har lyst å se, men fordi en penis (spesielt i erigert tilstand) er gursomt vulgert, og vi må skåne andre for den. Vi dekker oss altså ikke til for vår egen del, men for andres.
   Når vi kom i puberteten og først begynte å få ereksjoner uten at vi hadde lært oss å kontrollere når de poppet opp, så fikk mange menn oppleve hvor degraderende det var å ha ereksjon i upassende situasjoner. Mange fikk kjeft, ble ledd ut eller fikk på andre måter tilknyttet stor skam til sitt kjønsorgan.
   Som kjent er det alltid det forbudte som opphisser, og derfor er det utrolig pirrende for mange menn å vise den frem det vi har blitt opplært til at vi må skjule. Når dere jenter får tilsendt dick picks, er det en ren exhibisjonistisk fetisj fra menn som kicker på å vise seg frem og sådann krysse en furbudt grense som får andrenalinet til å pumpe.
   For ordens skyld må jeg understreke at jeg aldri har sendt dick pick til noen jeg ikke kjenner, og kun har sendt det til damer som jeg har hatt noe pågang med fra før. Jeg har full forståelse for at det må være ganske kjipt å motta slik uten å ha bedt om det først, og ser på det som nesten like ille som å møte på en blåtter som plutselig hopper frem fra en busk med snabelen ute.

  14. Vet ikke hvorfor menn gjør det. Aldri gjort dette selv bortsett fra med kjæreste. Men tror de tenker at damer er like visuelle som oss menn. Bare et bilde av rumpa de Ann Marie kan få en hvilken som helst mann til å bli kåt. Skal så lite til iallefall for min del. Er slitsomt visuell noen ganger hehe.😅

  15. Jeg vil heller høre hvorfor damer er så redde for peniser? Hva er det som er så grusomt med å se bilde av en penis? Hvorfor er det ekkelt med en erigert penis?
   Det er ikke sånn at alle menn synes det er kjempeopphissende å se bilder av alle mulige vaginaer til enhver tid heller, MEN vi blir svært sjelden støtt eller kvalme av å se de, samme hvor “upassende” situasjonen måtte være.
   Om jeg fikk masse vaginabilder tilsendt av ukjente damer til enhver tid, så ville det nok vært svært få av de som jeg syntes var fine, men det skal se ganske så maltraktert ut der nede, før det blir direkte negativt.
   Noe liker å vise frem utstyret sitt. Hvorfor er det så dumt? Så hva er det som er så fælt med peniser?

  16. Hvorfor ikke sende mld tilbake at du har hatt større(løgn eller sant spiller ingen rolle)
   Eller bare be ham snappe deg når han har blitt voxen

  17. Fullstendig urelatert til innlegget, men jeg må bare spørre: Kunne du skrevet litt om kosthold og trening? Kroppen din er estetisk perfeksjon, og selv om jeg selvsagt vet at alle kropper er ulike, skulle jeg gjerne visst mer om hvordan du trener for å holde den i så sinnsykt flott form!

  18. Skriver under på det Sindre sier over her, og vil legge til at det er nettopp det at det er forbudt, som gjør det så spennende. Da jeg var singel var det ekstremt opphissende å sende nakenbilder i hytt og pine, særlig til damer jeg ikke kjente så godt. Akkurat som mange jenter tenner på å ha sex offentlig, var det følelsen av å gjøre noe risikabelt, der det var fare for å bli tatt, som var opphissende. Etter at jeg fikk samboer, ble det fullstendig uinteressant å sende nakenbilder til henne, for vi ser hverandre nakne hver eneste dag. Jeg vet at nakenbilder alltid vil bli tatt godt imot av henne, så det er ingen risk med å gjøre det lenger, og derfor null spenning.

  19. Hvis jeg hadde gått på gaten, og tatt frem pikken min til tilfeldige damer, så hadde jeg blitt anmeldt for blotting. Er kke dette det samme? Cyber-blotting?

  20. Hva med jenter som flasher pupper og rumpe hele tiden da?😜 Hører ikke mange menn klage på det.😆

  21. Min x-mann gjorde det hele tiden. Til andre. Skrev gjerne “jeg skal skilles, funker ikke for vi krangler hele tiden. Vet du vil ha denne 🙂 🙂 🙂 🙂 ” med da bilde, tatt i vårt felles hjem. Det var til mange! De som gjør sånt når de har dame, veit dere hva den dere er sammen med tenker? Eller hva den dama dere sender til, tenker? Bra å sette fokus på. Kommer det som en naturlig del av en flørt eller et eventyr, så er det noe annet. Men det er veldig turn-off og plutselig få en dick klaska i fjeset via mobilen. Få’kke meg interessert da hvertfall. :p

  22. Så dama som lever av å vise seg frem, og poster mer eller mindre avkledde bilder av seg selv over hele internett, synes det er helt grusomt hvis menn gjør det samme?
   Her var det lite selvinnsikt du…

  23. Jeg gikk med kuklås, på ungdomsskolen, fordi stemora mi, Haldis, mente at kuker som min, burde være låst inn da.
   Og lærer Aakvåg og Geri, mobba meg, fordi jeg hadde kuklås.

  24. Haha: er vel en viss forskjell på å oppsøke min blogg/andre sosiale medier der mine modellbilder blir publisert og å sende bilde av penisen sin på melding til noen totalt ukjente som IKKE har bedt om det. Snakk om selvinnsikt ja.

  25. Du har jo vært å finne på forsiden av manneblader, og det er garantert flere hundretusenvis som har sett modellbildene dine uten å ha oppsøkt eller bedt om det. Så nei, det er ikke så stor forskjell.
   Å poste et innlegg der du klager på at folk viser hud, rett under en bloggbanner der du ligger og strekker deg i undertøyet, og du tilogmed kommenterer ved å poste enda et avkledd og sexualisert profilbilde, blir rett og slett for dumt.
   Om du får vise deg frem, så får du tåle at andre gjør det også, ellers blir det direkte trakaserende å rakke ned på mannekroppen på denne måten.
   Hvis du vil bli tatt seriøst, får du slette samtlige lettekledde bilder fra bloggen og alle andre sosiale medier. Ellers fremstår du bare som dobbelmoralistisk og mindre intelligent.

  26. Haha: jeg har aldri tvunget bilder av kroppen min på noen. Da må de gå inn på bloggen min, forsider jeg har vært på har jeg ikke vist mer enn man gjør på stranda så tviler på at folk finner det støtende. Det er noe annet å sende bilde av penisen sin til noen som ikke har bedt om det. Og det gjelder ikke bare meg, jenter som aldri har lagt ut lettkledde bilder får det også. Om du ikke skjønner at det er feil så skjønner du ingenting

  27. Hvis du blir støtt av å se på peniser, så er det du som har et problem, akkurat som de som blir søtt av pupper også har et problem. En penis er bare en del av kroppen, og grunnen til at noen liker å vise den frem, er nettopp fordi andre forsøker tåkelegge den med skam, akkurat slik du gjør med å poste dette innlegget.
   Du som lever av å vise frem kroppen din, burde vite bedre enn å kroppstrakasere halve verdens befolkning på denne måten.
   Skjerpings.

  28. Haha: så du er tydeligvis en av de som sender slikt du til ukjente damer! Haha! Vi setter ikke pris på det, vi blir ikke kåte av det, men vi ler av det! Har ikke noe med skam å gjøre, man sender ikke pornobilder til intetanende mennesker som ikke har bedt om det. Har man kjæreste eller noen man har en seksuell kontakt med er det noe helt annet.

  29. “vi ler av det! Har ikke noe med skam å gjøre”
   Les det en gang til. Du vil ikke skamlegge det, men du er stolt av å le av det? Hva er det du tror du gjør når du ler av det da? Skamlegger det kanskje?
   Og dessuten, hvis det faktisk får deg til å le, hvorfor er det da så ille å motta?
   Jeg sender ikke slike bilder selv, men når du klager på folk som sender slike bilder, RETT UNDER ET AVKLEDD BILDE AV DEGSELV, så blir det bare for dumt.
   Og hvis du hadde lest kommentarene til de som innrømmer å sende slike bilder over her, så ser du det ikke handler om at den som mottar det skal bli kåt. Er eneste grunnen til at du poster sexy bilder av deg selv, fordi du vil gjøre andre kåte? Nei, det handler bare om ditt behov for å vise deg frem. Ikke noe annet.

  30. Haha: Okei, deg er ikke vits i å diskutere mer med. Jeg synes det ikke er greit å sende pornografiske bilder til folk man ikke vet hvem er. Mange menn gjør dette til damer som ikke har bedt om det, som har kjæreste og ikke vil se andre menn sin penis. Jeg har aldri sagt noe stygt om mannekroppen, jeg synes penisen er et bra og flott organ jeg-for all del! Men det er ikke den vakreste delen på en mannekropp fotografisk sett og jeg har NULL interesse av å se en stiv penis når jeg åpner snapchaten min på toget, eller skal sette meg ned for å lese jobbmail. Når du ikke ser forskjellen på det enn noen lettkledde modellbilder på en blogg av en lettkledd modell så er det ikke mer å diskutere. Dette er MIN mening og ALLE venninnene mine er enige og jeg har fått ekstremt mange tibakemeldinger fra damer i alle aldersgrupper at å sende penisbilder uten forvarsel er IKKE greit. Så sitt der men meninga di at det er normalt du, men det er ikke.

  31. Jeg sier ikke at det er normalt. Jeg sier at du ikke er noe bedre selv. Og når du skriver et slik innlegg, så er det bare å klager over splinten hos andre, uten å se bjelken hos degselv.

  32. haha- ærlig talt, skjerp deg! Hvis du kaller den bjelken hos Ann Mari for et problem, hva skal jeg kalle den erigerte penisen som glimret med sitt nærvær i snapchaten min under barnebursdagen til niesa mi? JEG hadde ikke bedt om det, og at du prøver å definere det som skammelig av bloggeren her for at hun har tatt modellbilder som du må oppsøke for å få sett – sier bare en ting. DU har et problem! Jeg kaller det respektløst og skammelig at mannfolk så absolutt har et behov for å kline en pikk i trynet på intetanende jenter. Det er ikke greit! Som en over her påpekte – hadde han gjort det i all offentlighet til ei jente, så hadde han blitt anmeldt for blotting. Ta den stakkarslige tonen din og kryp til sengs du, jeg tror du trenger søvn. Og kanskje en klem.

  33. Jeg synes ikke bildene til Ann Mari er noe problem i det hele tatt. Faktisk er de akkurat like lite problematiske som bilder av kjønnsorganer. En penis er bare litt kjøtt og hud, akkurat som et ansikt, en vagina, eller storetå. Denne tanken om at det er greit å vise noen deler av kroppen, mens andre deler er “forbudte”, er nettopp grunnen til at en eller annen mann sendte deg bilde av penisen sin når du var i bursdagen til niesa di. Du kan synes det er så skammelig du bare vil, men desto mer du fremmer denne skammen, desto flere vil synes det er spennende å sende slike bilder.
   Og den eneste måten du kan forandre på dette, er å ufarliggjøre bildene, og sådann fjerne spenningen.

  34. Om du/dere ikke ønsker erigerte penisbilder tilsendt på snapchat, så er det såre enkelt og ikke ha en åpen snapchat konto. Evt ikke legge ut brukernavnet offentlige. Hva forventer du få tilsendt? Drømmeprinser på enhjørninger? På tide og kalle en spade for en spade, offentlige snapchat kontoer tilhørende kvinner vil alltid motta dick pics.

  35. Menn som sender bilder av sin penis til jenter/damer som ikke har bedt om det, er syke og kan sammenlignes med blottere! Når det er sagt så har jeg fått tilsendt overraskende mange nakenbilder av jenter/damer, både fra kjente og ukjente, og dem må lide av samme sykdommen ☹

  36. For det første, om det at du får tilsendt penisbilder er et problem, er jo første steg å skaffe deg private kontoer? slik at du kan kontrollere hvem som sender deg hva 🙂
   For det andre, er det så mye mer ille å se en kuk en det er å se feks puppene dine? jeg leser jo en nettavis å vipps, så kommer det store flotte bilder av deg toppløs? jeg har jo ikke klikket meg inn på nettavisen for å se på puppene dine? de er jo bare der ?
   Det andre som er rimelig irriterende, å dette BØR du virkelig ta til deg..
   DU prater ikke for alle damer / Jenter. Du kan ikke lage et inlegg basert på hva du og veninnegjengen din mener og synes? for så å kale det “Dette syns JENTER”..
   Som nevnt flere ganger, det er maaaaange damer som sender lettkledde bilder av seg selv, det er jo blitt et så stort problem at folk I 10års alderen gjør dette? Det kan jo være for at deres idol gjør det?
   DU har en flott blogg, men slutt med de der unødvendige “Jentene mener”, du representerer ikke en så stor del av dem at du kan bruke det (for å få flere lesere)
   du kan gjerne skrive “Dette syns jeg og vinvennene mine om dickpix”
   Ellers trist at dere ble ristet av Wolfs igår 🙁

  37. Når du skriver en tekst med tittelen “HVORFOR SENDER DERE BILDER AV PENISEN DERES TIL DAMER?” og gjentatte ganger ber om noen kan forklare det for deg, så blir det litt dumt at du (og visse andre her) angriper de som faktisk kommer med forklaringer.
   Hvorfor spørre, når du ikke vil vite av svarene?

  38. Vel… Hvem er det dere omgir dere med da damer som gjør at dere får så mange dickpics??? Det er vel spørsmålet du bør stille deg? De fleste sender faktisk ikke bilde av eget lem til andre… Hvis det er så ille for deg bør du tenke på hvilken omgangskrets du vanker i og hvilke menn du faktisk holder kontakt med.

  39. Når damer bretter seg ut og viser seg frem er det flott og fantastisk og alle er heldig som får lov til å skue deres skjønnhet. Når menn gjør det samme er det grusomt og ekkelt og respektløst og skamfullt. Som vanlig gjelder likestilling bare når det er til kvinners fordel.

  40. Men kjære vene da. Hvis du mottar noe du ikke liker på snapchat/facebook/mail, så er det da bare å blokkere avsender, akkurat som menn flest gjør med damer som absolutt føler behov for å sende bilder av de ufyselige barna sine til enhver tid *grøss*. Folk liker forskjellige ting, og det er mye jeg også helst skulle vært foruten, men istedenfor å forlange at alle i hele verden skal tilpasse seg mine preferanser, er det mye enklere å bare utestenge og ignorere det man ikke vil ha, og heller omringe seg med ting man liker.

  41. HaHa : jeg er veldig enig med deg.Det er jo helt vanlig med en penis. Alle jenter også har jo en tiss! Jeg sier ikke at det er greit og sende nakenbilder til ukjente, men det er ingenting og bry seg om! jeg har aldri sendt nakenbilder, men jeg synes det er så rart at folk bryr seg! Jeg hadde ikke brydd meg.

  42. Dei tror vel at kuken frister jenter til sex eller vil ha bekreftelse på om kuken er bra eller ikke kanskje ,men jenter og blotte seg

  43. fikk mange bilder av pikken til en mann. med tekst….sug min kuk og jeg skal komme i munnen din,du skal kjenne det store sprutet i munnen din. jadaaaaaaa,lillemann,pass deg så legger jeg bildene ut på fb. han trygla flere ganger. han var gift og var redd for att kona skulle se di og bli skikkelig forbannna. jeg gjorde ikke det,men det var LYSTEN min. kåt påkukbilder…f f. så kvalmt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg