Lazy weekend

Denne helgen har vært den roligste på lenge og det har vært sinnsykt deilig. Lørdag var det matchday og mamma og pappa var i byen så jeg møtte dem først for så å ta turen til Scotsman. Tottenham knuste City noe som var like godt som en Unitedseier! Det betydde at om vi vant kampen så ville vi lede serien. 

Og vi vinner! For en deilig kamp. 861 dager siden sist vi var top of the league! Ubeskrivelig herlig følelse? Jeg har før sesongstart ikke trodd vi ville klare å ta gull i år, andre, tredjeplass kanskje? Og med City som åpner så sterkt så la jeg fra meg gullhåpet tidlig. Men, jeg skal innrømme at nå er det håp igjen. Det er fortsatt mye som må klaffe for å holde oss der, jeg synes ikke laget vårt er strukturert nok til å holde helt ut, men jeg håper selvfølgelig jeg tar feil. Er vi heldige med lite skader så kan det gå.. At vi er tittelutfordrere igjen etter noen tøffe sesonger er uansett veldig viktig, både for klubben og oss supportere!

Meget god stemning under og etter kampen, men jeg koste meg kun med en Pepsi Max faktisk og lot de andre stå for festen. Når jeg kom hjem lagde jeg meg mat og tok på meg en stor strikkegenser og lå å så på Greys Anatomy hele kvelden til jeg sovnet.


En powernap er alltid digg, men jeg er ingen fan av det. Fordi det er for godt rett og slett og når jeg først sovnet sov jeg til kl ti og da var jeg lys våken. Så jeg var oppe halve natten, så på filmer og fikk ikke sove.

Jeg var hos frisøren for noen uker siden og fikk ny farge pluss en skikkelig klipp. Jeg var så sykt lei av å ha så langt og tykt hår så hun tok av masse. Jeg vasker det så ofte pga trening så det var et skikkelig slit faktisk. Og jeg elsker jo langt hår! Så løsningen ble hairextension, da kan jeg bestemme selv når jeg vil ha det så langt og det er ganske befriende. Clips er genialt siden det tar kort tid å ta på og av, jeg kan ikke ha tape osv pga jeg vasker håret mitt så ofte. Dette blander seg perfekt inn i mitt eget hår og gir et fint spill siden hairextensionet også er stripet og i forskjellige farger akkurat som mitt eget. Jeg har fargenummer 8/24 og lengde 50 cm. Håret er fra  http://www.luxushair.com/LH2/clip-on-hair-extensions/maxi_50 og de er superflinke på service om du trenger hjelp og jeg fikk mitt innen 3 dager så perfekt å bestille nå om du trenger til helgen. Det er ekte hår så det behandles som ditt eget (vaskes, kures, krølltang/rettetang osv). 


Og her er min siste drakt i samlingen; Manchester United 1991 European Cup winners cup shirt


Jeg har jo en kjærlighet til eldre drakter så jeg liker at http://retroshirthaven.com/manchester-united-1991-european-cup-winners-cup-shirt får inn nye drakter hele tiden 😀I dag har jeg vært super lazy? Føles nesten ut som jeg var hangover, men det er vel bare kroppen som er sliten etter en lang uke. Nå har jeg ihvertfall sovet ordentlig ut så nå skal jeg pakke treningsbagen og sette på en film før jeg legger meg.

OG!! Haha, denne boka har det vært mye snakk om blant jentene på jobb. At alt stemmer og de forandret seg helt etter å ha lest dem. Jeg ble supernysgjerrig, de mente at jeg ikke trengte å lese den(?!), men nå har jeg startet. Blir nok et innlegg dedikert til dette senere haha!

One thought on “Lazy weekend

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top