Endelig søndag!

Oi, jeg har ikke blogget siden før deadline-day og litt har jo skjedd! Hva skjedde med De Gea liksom?! Jeg har aldri før refreshet Twitter så mye som da fristen hadde gått ut, var det sant?! Jammen blir han ikke.. haha! Jeg synes synd på De Gea faktisk, han har ønsket seg dit og det må vi bare respektere.. Men er det noen fans i verden som vil gi han bedre støtte enn oss om han vil fortsette å spille for oss? Det tror jeg ikke. Og om det faktisk er Real som har driti seg ut er det ganske så deilig.. De Gea må ha spilletid om han skal spille EM så jeg krysser alt jeg har for at han må signere ny kontrakt for å få spilletid, han spiller og når Real får muligheten til å kjøpe han får vi samtidig igjen det han er verdt. Bortsett fra De Gea så endte jeg opp litt skuffet må jeg innrømme. Hvem var denne “mystery striker” vi hadde blitt lovet???? Vi ender opp med en ukjent 19 åring for en syk sum. Men vi må ikke glemme at vi allerede har fått inn Darmian, som er klasse, Shneiderlin, Sweinsteiger, Memphis og nå denne Martial. Vi får bare håpe det er nok og at vi er heldige med lite skader denne sesongen. Med van Persie, Chicharito, Di Maria, Nani, Falcao og Januzaj ut så er det ikke veldig mange å ta av om vi får skader. 

Denne uken har igjen vært fylt opp med masse jobb, trening og i tillegg være med venner så blir dagene fulle og lange. I dag er det ingenting som står på planen bortsett fra trening og avslapning og det blir sykt godt nå. Neste uke blir veldig travel for meg med diverse ting etter jobb så denne dagen skal nytes til det fulle. 

Vi hadde personalmøte forrige uke etter jobb og her viser jeg hvor myke buksene våre er. De er superstramme, men kan fortsatt gå ned i spagaten med dem, anbefales!


I går startet jeg 9 på morgenen og var ikke hjemme før 19 så lørdagskvelden min ble veeeeldig rolig. Jeg spiste mat og så på Skal vi danse?. noe som gjorde meg veldig rastløs. 

Jeg hadde en pakke som jeg ikke hadde hentet ut enda så jeg bestemte meg for å ta en kjapp joggetur og hente det samtidig, så fikk jeg testet det nye headsettet mitt også. Jeg er bare vant med ørepropper som fulgte meg iPhonen liksom så dette var jo LITT bedre lyd! Haha, det er fra Monster og kan kjøpes derfra eller på interconnect.no 😀

Jeg hater egentlig å løpe, men i går så var det deilig, så jeg bestemte meg for å bare løpe til jeg ikke orket mer.. Det var friskt ute og med høy, god musikk bare blokkerte jeg alt annet av tanker ute og bare løp. Og tror dere ikke jeg løp meg helt bort da?! Joda, helt ned til sentrum og langt bortover et sted og da jeg begynte å tenke hvor jeg egentlig hadde løpt så ante jeg ikke hvor jeg var! Haha, kjempelurt for en totning i mørket! Så da skrudde jeg på GPSen og så jeg var nesten 40 minutter unna? Hadde ikke helt regnet med en så lang løpetur, men det ble det plutselig når jeg er så fjern. Og da jeg endelig kom meg hjemover igjen så hadde jo butikken stengt så jeg fikk ikke hentet ut pakken min, jeg ble så skuffa! Løp hjem igjen og var helt gjennomsvett, kan ikke huske sist jeg løp nesten en time i strekk så at kroppen faktisk klarte det ble jeg imponert over! Deretter ble det dusj og rett i seng. 

Jeg elsker å ha mobilen på lydløs og i tillegg uten alarm kunne jeg sove til jeg våknet og det var til 09.20? Det er luksus!! Nå har jeg drukket en stor kopp kaffe i senga mens jeg har blogget og det er en perfekt start på dagen synes jeg. Selv om dette blir en rolig dag så har jeg faktisk noen ting jeg må få gjort, neste uke reiser jeg nemlig bort en tur, men det skriver jeg mer om senere i kveld 🙂

 

2 thoughts on “Endelig søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top