D-dagen

Jeg hadde neste glemt hvor forbanna jeg blir når United taper. Det er en helt forferdelig følelse og det får frem det verste i meg. jeg blir i et så dårlig humør at jeg bare må være alene så det ikke går utover andre. For en forferdelig egenskap, men det er vanskelig å gjøre noe med det?

Kampen i går måtte vinnes. United måtte utnytte at lag ga fra seg poeng, deilig at Liverpool gikk på en 3-0 smell, men viktigere var at Chelsea tapte og eneste lag som ikke har gitt fra seg poeng er City og de må vi holde tritt med. 3 poeng var altså eneste godkjente. Swansea er et tøft lag å møte borte, men vi skal være bedre enn det her. En helt forferdelig dag på jobb av samtlige spillere. Det her er ikke bra nok til å vinne noe som helst, vi kan bare gratulere City med gullet allerede om det fortsetter sånn her. Noe det ser ut som gjør? I dag blir De Gea presentert som Real Madrid spiller mest sannsynligvis. På siste dag i transfervinduet?! Kunne de ikke fått den dealen ferdig tidlig, fått inn en klasse keeper i stedet for et par back-up’er. Romero er ikke god nok for United, enkelt og greit. Hernandez forsvinner, Januzaj på lån? Det her blir tynn suppe!

Jaja, er nå uansett blid på jobb da- haha! Det må man være. Jeg er glad jeg har en jobb der jeg MÅ være blid og hyggelig hver eneste dag for hadde jeg hatt muligheten til å gjemme meg på et kontor bak en dataskjerm og hatet livet hadde jeg lett gjort det på slike dager! Men det hjelper heldigvis å tenke på andre ting. “Det er jo bare en fotballkamp”?. haha..

Ellers i dag har jeg vært på et møte, spennende sådan. Og når vi bloggere skriver det så kan vi selvfølgelig ikke si noe mer! Haha, er det ikke typisk. Men det virker veldig spennende så jeg kommer nok til å bli ganske opptatt fremover. Jeg liker å ha mye å gjøre så det er bra 🙂

Nå skal jeg straks på ukas første treningsøkt. Og helt sikkert siste gang jeg bruker min flotte De Gea drakt? 

I kveld blir det å følge med på MUTV og innspurten av overgangsvinduet. Mye kommer nok til å skje i kveld og jeg krysser fingrene på at det ikke bare blir negativt..

Kontakt: [email protected]il.com
Posts created 511

6 thoughts on “D-dagen

  1. Det er jo tredje (hvis jeg ikke tar helt feil?) gang på rad vi taper mot Swansea, så stemningen her i huset var mildt sagt kjip også. Jeg merker også at jeg blir litt oppgitt når jeg ser at så mange potensielt gode spillere blir enten lånt bort eller solgt, samtidig som det ikke blir noe erstatning heller. Uff. Som du sier, så blir det jo litt tynt.
    Du er forresten kjempefin som alltid 🙂

  2. Hei Ann Mari, tror du under noen omstendigheter at du noen gang kunne vært ilag med noen visst ikke de hadde vært United fan??

  3. Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!
    Keep up the good work!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top