Fantasy Premier League

Nok en treningskamp i går og denne gang en ordentlig motstander så det var forventet at van Gaal startet med ganske toppet lag. Selv om det bare er pre-season så kan man ikke la være å glede seg til en slik kamp. Det var bare en treningskamp, men United vinner mot Barcelona og det er et skritt i riktig retning og de fleste leverte veldig bra. Herlig å se De Gea bak stengene igjen og alltid like deilig å se ungguttene gjøre det bra. Så dette lover bra til start. Eneste negative med helgen er de sterke ryktene om at Di Maria forlater klubben og om det stemmer så mister jeg alt av respekt for den mannen. Etter det jeg har lest ser det ut som han har brukt United som en mellomstasjon til PSG og bruker alt av unnskyldninger til å forlate klubben og det butter litt i mot. Altså, han var rekordsingeringen forrige sesong og en utrolig god spiller, det han burde gjøre nå er å starte den nye sesongen med blanke ark og ikke stikke av med halen mellom beina. Jeg sier meg for enig i det Keane nylig uttalte om saken; “It’s not a football move, it’s a lifestyle move. It tells me the player is weak and his wife runs his life.”

Uansett, det er en dag nærmere sesongstart og vi fotballidioter gleder oss selvfølgelig til det mer enn julaften. Og når det nærmer seg start på fotballsesongen så er det jo også tid for Fantasy Premier League. Jeg synes dette alltid er gøy i starten, men det dabber litt av etterhvert og jeg glemmer å skifte ut spillere- det er dumt. Men i år skal jeg prøve å faktisk gjøre en innsats! Fotballsonen og Nordicbet har en egen liga og der kan du bla vinne 10 000 kr. Vinneren blir garantert ikke meg, men moro å delta!

Den som leder ligaen 1. januar 2016 vinner to VIP-billetter til oppgjøret mellom Manchester United og Everton på Old Trafford 2. april. Reise og hotell er inkludert i premien.

Vinneren av NordicBet Ligaen 2015/16 vinner kr. 10,000,- i cash inn på sin spillekonto. Her er det kun ett omsetningskrav. Plassene bak vinner følgende pengepremier:

2. plass: kr. 5000,-
3. plass: kr. 4000,-
4. plass: kr. 3000,-
5. plass: kr. 2000,-
6.-10. plass: kr. 1000,- hver

Det er med andre ord ingen grunner til ikke å kaste seg på. Fristen for å melde seg på konkurransen er 8. august klokken 12.30.

 

Mer info her: http://www.fotballsonen.com/2015/07/13/gjor-sesongen-enda-mer-spennende-2/

I dag har jeg virkelig holdt hviledagen hellig og kun slappet av. Denne helga og neste skal bestå av hvile før det er avreise til Manchester.

4 thoughts on “Fantasy Premier League

  1. Ann Mari: Jeg kommer ikke inn på fotballsonen.com sin lenke, som du har her på siden din! Kunne tenkt meg å være med å fightet i fantasy! Hvordan finner jeg frem? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top