Tinder-fails. Dette får oss IKKE til å sveipe til høyre.

Tinder har raskt vokst seg til å bli den største dating-appen og de aller fleste single har vel en eller annen gang vært innom der. Kanskje ikke nødvendigvis for å møte noen, men for å se og observere. For ja, det er veldig mye å se på Tinder. 

Tinder er kort fortalt et Ja eller Nei-spill. Du får en sjanse til å gjøre en dame interessert så det gjelder å gjøre ting riktig. Tinder er blitt den store snakkisen blant vennegjenger og jeg har vært på mang et vorsepiel der temaet blir tatt opp og det er mye rart som kommer frem. Gi en mann muligheten til å utfolde seg fritt og, vel, han tar den..

Profilbildet ditt er det første vi ser og det vil også være det vi dømmer deg på. Hvordan vil du fremstå? Det er lov å være litt selvkritisk her faktisk og vi kan starte med feil nummer 1, og den er helt soleklar:

*Dick pics. Det kan godt hende du er stolt av organet ditt, men det betyr ikke nødvendigvis at den er så fotogen. Jeg har til gode å høre ei jente si dette er sexy. Misforstå meg rett, vi tenner på en penis, vi vil bare ikke at det skal være noe vi får rett opp i trynet før vi har sett ansiktet ditt.

Andre klassiske feil:

*Ikke bruk et bilde som ikke ligner deg i det hele tatt. Noen ganger er man virkelig heldig med et bilde og man ser dritbra ut, men om det er mer flaks enn sannhet så bør du ikke legge det ut som profilbilde for det er slik vi forventer at du ser ut.

*Å bruke et fem år gammelt bilde fra da du var sprek eller hadde hår blir bare feil. Hva er vitsen? Sjansen er veldig stor for at hun kommer til å avskrive deg med en gang hun ser deg bare fordi du har gitt deg ut for noe helt annet enn realiteten.

*Froskeperspektiv. Ingen kler å bli tatt bilde av i den posisjonen. Ingen. Et intimt nærbilde av dobbelthaka di og eventuelt nesehår er ikke det første du vil vise frem.

*Ikke ha bilde av deg og en annen dame. Mulig det er en venninne, men det ser bare feil ut på Tinder og kan være forvirrende.

*Deg på en fjelltopp.. Flott at du er sporty, men vær litt mer oppfinnsom, det er så mange som legger ut et slikt bilde at du forsvinner fort i mengden. 

*Velg “rekvisittene” dine med omhu. Har du en hund? Da er det bare fint om du tar et bilde av deg og hunden, det viser mer av deg som person og er tommel opp. Deg med en flaske vodka er ikke like sjarmerende, når ei jente fra Toten synes det kan du pent sagt legge vekk de mest harry bildene du har, det inkluderer det kjempemorsomme bildet av deg på fest i Boratkostyme også.

*Ikke ha bilde av deg med andre kompiser, vi ser som regel etter den kjekkeste på bildet og kjipt om det ikke er deg. 

*Ikke skjul deg under caps og briller, hjelm og lignende ting som skjuler ansiktet ditt.

*Lettkledde bilder. Ja- til og med her har jeg noe å si. Selv om du har en fin kropp trenger du ikke pose “sexy” i speilet naken.. Det blir bare kleint. Om du skal poste et bilde av deg i bar overkropp så må det være i en naturlig setting, i vannet, på en båt osv. Har vi sett mer av kroppen din enn ansiktet ditt på de bildene du velger å legge ut blir vi fort skeptiske.

*Bilen din. Du har kanskje en interesse for biler, men majoriteten av jenter ser det som kun et fremkomstmiddel.

*Posing sammen med bilen din. Ikke kult.

*Selfies i speil. Nei..

Så selv om bilde-delen er den aller viktigste, er det også viktig å ha en fengende/interresant tekst. Eventuelt ingenting om du er i tvil. Fatt deg i korthet, det er som regel best. Vi vil jo bli bedre kjent med deg så livshistorien din kan vi ta senere.

Så du liker trening, se filmer, slappe av med tv, henge med venner og ta en fest i ny og ne? Du beskrev nettopp Ola Nordmann. Ha noe LITT mer spennende og beskrivende enn bare det.

*Om du kun har en qoute fra en random film blir vi ikke imponert. 

*Høyden din. Den trenger du ikke skrive, heller ikke vekta.

Når du har vært heldig å fått en match, begrens deg litt. Ikke vær for gira, desperat og ekkel. Hun har likt bildet ditt, sjansen for at dere kan få til et møte er faktisk ganske stor bare du er en hyggelig, oppegående mann..

*Ikke spør “hvorfor er du på Tinder?;)” 

*Ikke nevn sex på de tre første setningene. Så desperat er du vel ikke? Om ja, prøv å skjul det litt bedre.. Supert om du prøver å flørte, men too much too soon er for mye.

*Ikke overdriv smileysbruken. Vi skjønner hvorfor du er på Tinder.

Fortsatt litt usikker på hvordan IKKE gå frem?


Som dere ser er det en del i Nei-kategorien. Vi damer er kresne og slik vil det alltid være. Dette er ikke en “la oss le av dere tåpelige mannfolk-innlegg” (Okei, litt), men heller hvordan styre unna de verste tingene. Jeg skal lage et eget innlegg om hva det er vi damer liker og som gjør at vi sveiper høyre senere. 

Så er jeg interessert i hva dere mener. Hva gjør vi damer feil på Tinder? Og damer, kom gjerne med innspill her. For hjelp er det helt klart noen der ute trenger 😉

10 thoughts on “Tinder-fails. Dette får oss IKKE til å sveipe til høyre.

  1. Det jenter gjør feil er at de tar bilde av bare halve ansiktet. Da føler vi at dere prøver og skjule noe! Vi gutter er nok litt enklere enn dere jenter når det gjelder selve antrekket på bildet. Men når det er sagt, så er et “trashy” badromsbilde der du viser tungepiercingen et soleklart NEI. Vi liker heller ikke pushupbilder hvor man presser opp puppene. Litt klasse må man ha! Og vær så snill, ikke ha samme ansiktspositur på alle syv bildene..

  2. Enkelte prøver for hardt, og det lyser desperasjon lang vei.
    Husk at et smil er gratis, og smitter til den som ser bildet.

  3. Altfor mange damer som sveiper meg til høyre som ikke sier noe på chatten. Har dere sveipet meg til høyre så får dere jaggu si hei også. De som ikke sier noe innen rimelig tid, blir rapportert som spam 🙂

  4. What you see is never what you get. Jeg føler en lett ambivalens skylle over meg når jeg forestiller meg at dette er skrevet av en mann til en kvinne…

  5. Kan si meg enig i mesteparten! Den jeg faktisk legger mest merke til er i høy grad bestigning av fjelltopper i alle former og fasonger + vist det er snø! De går som regel rett til venstre, med mindre noen andre bilder tilsier at gutten har noe mellom øra og har beina godt plantet på jorda. En annen verst ing er flexing av muskler (da snakker vi manneversjon av damenes sammenklemte kløft) ok at du trener, men MÅ du la det ose av at du tror du er verdens deiligste? Nr tre, sitter du i dressen og drikker champis på Aker brygge, er du nesten alleredet stemplet som pappa gutten som kjører far sin nyinnkjøpte Tesla. Sorry folks. Noen untak selvfølgelig, og bare for å ha sagt det, jentene er ikke stort bedre!

  6. Hm. Har vært så lenge i forholdet mitt at jeg ikke vet hva Tinder er engang. Men artig lesning. Ha en fin dag. ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top