A good day

Dagen i dag har bare vært så sinnsykt herlig! Eller, hele helgen har vært skikkelig bra, endelig hadde jeg langhelg og selv om det har vært fint vær og mange store fester i Oslo så har jeg faktisk prioritert å være hjemme, slappet av, jobbet på mail og bare gjort ting jeg har hatt lyst til. 

Lørdag sto jeg opp tidlig for å dra på trening, det var ganske fint vær så jeg dro å kjøpte jordbær og Pepsi Max etter trening, tok med meg ei ny bok å la meg i parken et par timer. På kvelden gikk jeg og Bea en liten tur, handlet inn til hjemmelaget sunn pizza og så på MGP og Ødegård sin debut selvfølgelig. Rolig og fin Lørdag.

 


Søndag var siste serierunde og jeg så faktisk kampen hjemme, det skjer sjelden. I tillegg var det Gumball3000 i Oslo, men jeg orket bare ikke ut på ting den dagen.. Det har vært nok festligheter så jeg var bare hjemme alene å så på fotball hele dagen. Og for en forferdelig dårlig fotballkamp av oss. K J E D E L I G. Neste sesong MÅ de sette opp farten ellers blir det triste greier?. 

I dag sov jeg til jeg våknet og fikk gjort unna mye jobbrelaterte ting på mail før jeg lå i senga mi med vinduet åpent og sola meg, drakk iskaffe og hørte på musikk. Det er det beste jeg vet?

Jeg har sjelden tid til å ta bilder siden jeg jobber hver dag, men i dag hadde jeg jo fri så da passet det perfekt med en liten shoot! Remi har jeg tatt bilder med mange ganger før og han er veldig effektiv så vi møttes noen timer i dag i studioet hans for å shoote litt og det var veldig gøy.

Litt backstagebilder må man jo ta..

   

         

Alltid gøy å jobbe med Remi, vi har veldig lik stil når det kommer til foto så begge blir fornøyde 🙂

Etter vi var ferdige ventet det en herlig biffmiddag på meg, jeg måtte selvfølgelig diske opp med det selv, men digg var det! Etter en rolig helg så hadde jeg fortsatt mye energi og satte meg ned for å jobbe litt med bloggen, så skulle jeg bare se en episode med Sopranos for å koble av?

Ja, det ble en del episoder. Ender jo alltid sånn! Men jeg har fått gjort unna masse småting som har ligget å ventet på å bli gjort lenge nå så det var utrolig deilig å få gjort. Samtidig som jeg har slappet mye av i helgen så har jeg også vært litt effektiv og det er den beste følelsen. Jeg har fått samlet energi, fått trent, vært ute i sola, jobbet litt, vært sosial og bare slappet av alene. Perfekt helg, det. Nå har jeg masse energi til å starte en ny uke på jobb i morgen- lykke! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top