Tippeligaen 25 år

Ja, Tippeligaen er 25 år og VG har sin egen jubileums-kavalkade gående. Jeg- har selvfølgelig min egen!

FHM, som jeg tidligere jobbet for hadde sin egen fotoshoot før seriestart et år og jeg var en av modellene som figurerte i draktene. En morsom fotojobb! Jeg kunne ALDRI gjort dette med Premier League-drakter. Tanken på å ha en Liverpool-drakt feks på meg gjør meg uvel og noe jeg ikke hadde gjort uansett hva et blad hadde betalt, noen prinsipper må man jo ha, men norske drakter går fint da jeg ikke holder med et spesielt lag her i landet.
Foto:Erik Faukland for FHM

19 thoughts on “Tippeligaen 25 år

  1. Jotun hadde Noregs finaste drakter. Raud shorts og grøne skjorter,men finns ikkje meir dessverre på a-lags nivå!!

  2. Å se deg i no annet enn Mjøndars-drakta, gjør meg uvel. Noen prinsipper må man bare ha 😉

  3. Legg merke til at vi glemte å ta av merkelappen på det øverste bildet – på skuldra di. Ganske godt gjort å overse, faktisk …

  4. Tror nok at du ikke hadde sagt nei til et høyt nok beløp om du fikk et tilbud (ref: din kommentar angående Liverpooldrakt). Money talks

  5. Hehe. ville vel forundret meg mere om Liverpool ville hatt deg i drakta si.
    Det hadde vært dårlig reklame gitt..

  6. Fotball er ut. Ta nå heller å kom ned på jorda og oppfordre til boikott terrorstaten Qatar og dens fotball vm på grunn av blant annet destabiliseringen i Yemen og bygging av moskeer her. Vi får flere flykninger og USA klapper i hendene. Dessuten er fotballsporten ødelagt. Det er så mye filming at det ikke er severdig lengre.

  7. Det er en grunn til at du bruker mange år gamle bilder. Du holder rett og slett ikke mål lenger. Tiden har løpt fra deg. Finn deg noe annet å gjøre. Grav deg ned f.eks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top