Supporterfest på Norwegian Blue

Førstkommende Lørdag blir det i forbindelse med storkampen Manchester United – Manchester City arrangert en stor førfest for alle norske fotballsupportere. Så er du i Manchester er utestedet “Norwegian Blue” stedet du MÅ dra Lørdag. Her vil du få servert mat og drikke, live-musikk, fotballquiz med Thomas Myhre og Dag Solheim, samt mange muligheter til å vinne ekslusive premier. Det blir et premiedryss rett og slett så det er vinn-vinn å ta turen! Kan blant annet nevne VIP-tur til Old Trafford neste sesong, tur til Las Vegas og signerte drakter og mye mer? Alle kampene som går vises også her så det er en fin plass å være hele dagen, midt i hjertet av Manchester. Høres vel greit ut det?

For å lese mer om eventet kan dere gå inn på https://fanzone.no/eventer/manchester-united-vs-manchester-city alt dere trenger å gjøre er å enten registrere dere på den siden eller gjøre det når dere kommer på Norwegian Blue. For å slippe kø er det best å gjøre det på forhånd. Så enkelt forklart er dette en førfest for oss supportere. Alle er velkomne, både folk som ikke liker fotball eller om du holder med andre lag, det blir god stemning uansett, selv om mesteparten er av det herlige Unitedslaget. Manchester er tross alt RØDT og jeg synes vi skal vinne både festen og kampen!

Denne helga kommer til å bli så bra. Det er jo ingen hemmelighet at nordmenn samles der det er nordmenn, haha og det er jo bare sjarm det. Det kryr av nordmenn i Manchester, men det er jo en ypperlig mulighet til å bli kjent med nye folk. Og siden du allerede vet at de holder med United er de som regel oppegående også; vinn-vinn!

Circus er jo også en tradisjon, minste, men desidert den hyggeligste puben i Manchester! Så for meg blir det Circus en tur i kveld, Norwegian Blue Lørdag og Bishop noen timer før kampstart Søndag. For en herlig helg!

 Er du i Manchester? Håper vi ses! 🙂

One thought on “Supporterfest på Norwegian Blue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top