Oh what a night

Jeg har ikke blogget siden innlegget mitt rett før storkampen mellom Liverpool og Manchester United, selv om det snart er en uke siden så fortjener det absolutt et eget innlegg. Jeg fikk kanskje 100 meldinger før kampen på mail, Facebook og her inne om at United kom til å tape og at jeg dreit meg ut, hvor latterlig jeg var og hvor lite peiling jeg hadde på fotball+++. Jeg har aldri brydd meg om negative og stygge kommentarer, jeg vet at noen sender ting KUN for å såre, det er mange kommentarer jeg ikke godkjenner for de rett og slett er for grove og stygge. Men når jeg får så mange negative tilbakemeldinger så går det en faen i meg, jeg tar meg bare ikke nær av slike ting og jeg blir enda mer “gira” på det jeg står for! Heldigvis sier jeg, for det var ikke særlig hyggelig lesning alt for å si det pent, men vi tok det som en humor-runde på vorsepiel forrige lørdag hvor jeg leste opp den ene stygge kommentaren etter den andre og lo av det. For hva er det å ta seg nær av egentlig? At noen synes jeg er teit? At noen synes jeg er stygg? At jeg ikke har peiling på fotball? JEG driter vel i hva du (som jeg ikke aner hvem er og mest sannsynlig ikke er et glansbilde selv) mener?! Seriøst liksom, skal jeg bli lei meg av slikt? Hell no!! Det jeg kan informere dere om er at jeg sitter igjen med et jævla stort smil- kan du som sender slike meldinger si det samme?

Fotball er følelser- på godt og vondt! Det som teller er at av de utallige negative kommentarene så fikk jeg enda mer hyggelig tilbakemelding og ikke bare fra Unitedsupportere, men også andre oppegående folk. Og det er jo alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger! For det setter jeg pris på og det er derfor jeg blogger, fordi folk liker å lese det jeg skriver. 

Tilbake til overskriften; for en kamp!

At Unitedfansen starter med å overdøve You Never Walk Alone med å rope “United, United, United” er fantatisk bra. Verdens beste bortefans uten tvil!!


Og Skrtel, din stygge jævel! Hater fyren! Når du er profosjonell fotballspiller så veit du at det der er stygt spill og ikke lov, enda mer bekymringsverdig når Liverpool allerede har en mann utvist?! Da protesterer du ikke når du blir dømt og i tillegg poster et klovnebilde på nett når han vet FA følger med på spillernes reaksjoner i sosiale medier. Kjempesmart med tanke på at klubben din allerede er i deep shit! Eller postet han et selfie kanskje? Eneste grunnen som er godkjent i så fall..

Denne kampen hadde alt, og MATA for en mann!!!!! Jeg elsker Mata!!!!!!!!!

Etter 3 gode måneder for Liverpool ble mye ødelagt denne kvelden, 4.plassen ser veldig vanskelig ut for dem nå og HERLIG at det var United som gjorde det! Herregud så jævla deilig, dere!!! Knuser Liverpool både hjemme og borte og begge ganger er det fortjent seier til United. Sorry altså, men det finnes ikke noe deiligere enn å observere Liverpoolsupportere på sosiale medier etter slike tap, det er så sykt humor, ekstra deilig etter å ha blitt hetset av mange av dem i forkant!!!!

To meget glade damer etter kampen! Klart det måtte feires 🙂

Det skal sies at en del scousere tok turen til Scotsman etter kampen for å slukke sorgene og jeg var faktisk i såpass godt humør at vi tok noen øl sammen. Hvem hadde trodd det?! Ikke jeg!!

Gull er gull? Stakkars, da..

Og utvisningen av Gerrard er bare denne klubben i et nøtteskall. Legenden “Captain Fantastic” kommer på med all sin rutine for å redde stumpene, for så å gjøre det dummeste man kan gjøre. Like greit han legger opp, er det ikke? 


Altså: hahaha!!!! Har hatt gleden av å lese mye screenshots fra diverse forum! 

Always remeber: could be worse, could be scouse!

TIDENES på trening her om dagen foresten!!!!!!!!! Slår meg i tittelen Full kit Wanker i hvertfall!!! Gud som jeg lo inni meg, måtte bare ta bilde. Jeg hadde Mata drakt og var nettopp ferdig med en hard og knallbra treningsøkt så humøret mitt var på topp! Det var ikke hans? 😀

Kan å pynte seg, haha!

Det er så kjedelig med Premier League pause!! I går så jeg England og nå har jeg nettopp lidd meg gjennom Norge spille.. Kjedelige greier. Blir insane godt med United kamp igjen til helga for da er jeg på Old Trafford. Teller ned dagene!!

9 thoughts on “Oh what a night

 1. Herregud det var så jæææævli deilig med den 6poengeren. Jeg må si jeg sleit på jobb den samme uka for at det var så mange pool suppportere som var så kjepphøye, var vel kanskje det jeg å i liten grad.
  Når mandagen kom og seieren enda føltes fersk ut var det så uendelig godt at det var stille i “fjøset”.
  Jeg synes lage mitt/vårt fra den røde delen av Manchester virkelig har spilt fantastisk fottball i det siste.
  Fellaini for meg er blitt en helt annen spiller under LvG og det er deilig og se Rooney på topp.
  Nå gleder jeg meg mer og mer til jeg skal til Old Trafford og se gutta banke Arsenal den 16 mai.
  Ps: takk for billettene jeg fikk tak i gjennom deg fra ifjor sommer

 2. Wow, seriøst??? Det er rett og slett bare flaut og hate så jævlig mye på Liverpool. Hvis du ikke har noe fint å si, så ikke si det ;))

 3. Det som gjør at jeg hater United-supportere så intendt som jeg gjør, er at det er KUN drittsnakk om andre lag. Sjeldent heing på sitt eget. Under nevnte kamp så satt jeg tre seter bortenfor Utd.supporterne, og jeg hørte stort sett bare drittsanger om Liverpool. Knapt en eneste supportersang retta MOT laget sitt. Det er DET som er så håpløst. Hva med å heie fram eget lag? Supporte det, skrive positive ord om dem? Lite til det ja…
  Og btw. Jeg hørte ingenting til United-supporterne under “YNWA”, selv om jeg stod tre seter unna de/dere.
  *Stooor klem*

 4. Gerrard legger ikke opp da, skal spille i USA.. Manu sin beste spiller var dommeren, ikke rettferdig dømt..

 5. Dette er det teiteste innlegget jeg NOEN SINNE har lest. At du skal prøve å poengtere hvor peiling du har på fotball og United ved å sitte å rakke ned på et annet lag gjennom 40 tusen idiotiske bilder og poenger. Herregud, så jævla typisk united-supportere å KUN rakke ned på andre lag uten å så mye løfte en finger for sitt eget. Kjenner mange United-supportere, og kjenner jeg blir kvalm og flau av å være med dem når det eneste de gjør er å sutre over eget lag og spytte på andre. For mange handler fotball i dag bare om å slå ned på andre lag og supportere, istedenfor å heie fram sitt eget. Hva har skjedd med god gammeldags sportsånd? Har selv ikke noe negativt å si om Manchester United, bare jævla mye om drittsupportere som sitter å slenger drit.. United-fan eller ikke… Mistet SÅ mye respekt nå. Skjønner du kan mye om fotball, ja. Hvertfall den drittslenging-delen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top