Build a bonfire

I morgen er dagen, Liverpool kommer til Old Trafford og vi kommer til å få en tøff kamp. Jeg innrømmer lett at Liverpool har vært enn United denne sesongen, men er de et bedre lag? Ikke faen. Det er et klart nei. Manchester United er i alt et bedre lag, vi har underprestert denne sesongen og ting har gått i mot oss hele tiden- alt har gått galt. På den andre siden så har Liverpool hatt en av sine beste sesonger på mange, mange år. Men de har overprestert. Det laget er ikke bra nok til å vinne Premier League. Det svir å se de over oss på tabellen, men er jeg nervøs over det? Nei. I mine øyne er United, City, Chelsea og Arsenal klart sterkere lag enn Liverpool og det er nok Chelsea som står igjen som vinnere i mai, med City tett under og Arsenal på tredje. Men hvem tar den viktige fjerdeplassen? Det blir mest sannsynligvis ikke oss dessverre, har en kjip følelse på at vi er rett under. Men jeg håper uansett av hele mitt hjerte at alle blør for drakta si og gir alt de minuttene de får på bana HVER eneste kamp. I morgen må United gå i strupen på Liverpool fra første stund. Liverpool hadde en god sjanse forrige PL-kamp mot oss og de scoret på den, og vinner kampen. De er ikke så gode som tabellen tilsier og jeg tror United stikker av med seieren.

Denne kampen handler selvfølgelig også om mer enn bare 3 poeng, dette er et av de største rivaloppgjørende og jeg elsker disse kampene! Stemningen i uken før, diskusjoner med andre supportere og følelsen på kampdagen…..ahh- dere vet hvordan det er! Det er en rastløshet, nervøsitet, man er oppstemt og gira. Jeg elsker det! Og jeg elsker å hate Liverpool, dere som leser bloggen min vet min lidenskap for Manchester United og jeg kan være ganske ekstrem av meg. Ofte er det alt eller ingenting for meg, og jeg er Unitedsupporter på min hals- og som supporter så synes jeg at jeg har min fulle rett til å avsky Liverpool så mye jeg vil! Det er så typisk andre supportere å slenge til meg at jeg bryr meg mer om Liverpool enn United….HAHA… Da skulle dere bare vist hvor mye tid jeg vier til klubben min. Det går med titusener av kroner verdt år for ikke å snakke om tid, energi og følelser! Det er ikke alle som “orker” å være så stor supporter, men jeg elsker det! United er livet mitt og de gir meg den beste lykkefølelsen på jord når de vinner. Så dere som tror jeg vier mer tid til å slenge dritt til Liverpoolsupportere tar VELDIG feil, det er bare det at det er VELDIG moro og ikke minst LETT! 

Old Trafford kommer til å være i fyr og flamme i morgen, og jeg håper at United viser seg fra sin beste side og at de gjør alt de kan for å stoppe Liverpool. Jeg håper så inderlig de sender scouserne hjem som slakt. Det her er rett tidspunkt for å snu en dårlig sesong. Vinner vi så skiller det 8 poeng mellom oss- det er faktisk ikke umulig å klare en fjerdeplass! Men da må vi fremstå som MANCHESTER UNITED.

Gleder meg som en liten unge til i morgen, jeg håper alle røde djevler tar seg turen ned på Brighton for å se kampen? Oppmøte kl 13.00 ! 🙂

You are a scouser,
An ugly* scouser,
You’re only happy, on giro day.
When your dad’s out stealing,
Your mum’s drug-dealing,
But please don’t take.. my hubcaps… away

Avslutter med mitt favorittsitat;

My greatest challenge is not what’s happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that!”

10 thoughts on “Build a bonfire

 1. At United er et bedre lag er jeg ikke så sikker på, før sesongen trodde (fryktet) jeg at United ville komme foran oss på tabellen, og at vi ville havne på en 4-5 plass. Sånn ståa er nå, tror jeg vi tar ett langt steg til å sikre oss topp tre plassering, ved å vinne i morgen, taper vi er situasjonen en helt annen. Med den formen både City og Arsenal har hatt i det siste kan vi absolutt klare 2. plass, men Chelsea blir nok vanskelige å ta titelen fra. Lykke til i morgen, og måtte det beste laget vinne (noe som selvfølgelig vil si at Pool tar med seg tre viktige poeng fra OT). Synd for dere at ikke Webb dømmer, det må da nesten være deres eneste mulighet for tre poeng. YNWA!!

 2. Og en ting til; siden United i følge deg har så mye bedre lag enn Liverpool, og at vi bare har overprestert, hvor mange mål har spissene deres scoret i år? Det er en grense for hvor mye man kan sette på kontoen for overprestert/underprestert. Per i dag har United langt i fra like sterkt lag som de røde fra merseyside. YNWA!!

 3. Gerrardfan86: Så må vi kanskje ta hensyn til at flere av våre nøkkelspillere (Rooney, RvP spesielt) har vært skadet i lengre tid?

  Ser vi spiller for spiller så mener jeg 100% at United er desidert det beste laget.

 4. Fantastisk lag dere har ja!!!!!! NYDELIG!!!!!
  DET VI VAR VITNE TIL I DAG VAR BEGRAVELSEN TIL DETTE DRITTLAGET DU DYRKER.

 5. Spiller for spiller er Liverpool 3-0 bedre, ikke drit deg ut mer nå. Dere var kjempeheldig idag, Liverpool burde hatt et par mål til. Uansett er det deilig at dere synker akterrut, og er det et lag jeg unner PL istede for oss, så er det Liverpool! Håper de kollapser, men har min tvil…

 6. må huske at to av Liverpool sine beste spillere også har vært ute lenge. Suarez og sturridge. gerrard og Lucas har også vært skada, og mange andre nøkkelspillere, så vi har vært plaga med skader vi å 😉

 7. btw! Liverpool har lært meg å tape, og du takler dette så elendig at det er som å lese en 12 år gammel gutts skuffende medgangssupporter kronikker.
  Btw. har et spørsmål til deg som er sex-ekspert:
  kan jeg bli gravid hvis sæden renner ut av rompa mi og inn i tissehullet?
  Du har jo så peiling iom at du er 25 sånn som meg.

 8. Can Keflex Diltiazem Be Taken Together [url=http://deantxi.com]buy cialis online[/url] Cephalexin Cap 500 Mg C Buying Generic Levitra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top