23.02.2014

Hei bloggen!

Søndag og straks ny uke. Jeg blir alltid syk når det nærmer seg våren og denne gang ingen unntak, startet for en uke siden med halsvondt og så var det i gang. Ble heldigvis ikke sengeliggende, men formen har vært ganske slapp denne uka. Ble noen kortere arbeidsdager, mye søvn og masse c-vitamindrikker så jeg slapp unna det verste heldigvis. Hater å være sjuk så jeg får være flink fremover med vitaminer og nok søvn, da går det som regel bra. Fikk til tre treningsøkter og fredag hadde jeg tatt meg fri fra jobb for å dra tidlig på hytta sammen med Jaran og hans familie. Jeg har aldri sett så mye snø før som det var der på hytta. Totalt innesnødd så vi måtte grave oss frem til døra, til og med pipa var tettet igjen med snø!

Det var aking i mørket, skitur og peiskos med rødvin. En ordentlig hyggelig helg! 🙂

Tok et glass da vi fikk den offisielle bekreftelsen av MUFC at Rooney hadde signert ny kontrakt. Herlighet for en deilig nyhet! 🙂 Selv om Rooney har vært en av mine favorittspillere siden han kom til United så har jeg ikke brukt drakten hans denne sesongen. Det var så mye skriverier i media etter Sir Alex sa at Rooney ville bort, og når han hverken avkrefter det eller sier at det stemte så orket jeg ikke bruke drakten hans. Han har alt å takke United for og ikke minst oss supportere, så og ikke ville snakke om det eller signere my kontrakt skuffet meg veldig. Men endelig kan vi legge det bak oss. Dette var veldig bra av Moyes og så utrolig viktig for klubben videre! Jeg driter i om vi ikke har CL neste sesong, det ser mørkt ut. Men med Januzaj, Mata, Rooney og RvP er det klart vi er tilbake neste sesong igjen! Og Rooney gir også et signal til spillere verden rundt at United fortsatt vil være en toppklubb som kun de beste kommer til. Siste hjemmekamp er jeg på Old Trafford, hvilken plass vi skal “feire” er uvisst, men herregud som jeg gleder meg til august og ny PL sesong! 🙂

Nå blir det (igjen) en episode med Greys før leggetid, det er nemlig kun igjen fire dager før serien blir borte på Viaplay så her må jeg henge i. I morgen blir det en treningsøkt før jeg begynner på jobb 09.30.

Og dette er btw verdens beste start på dagen- stå opp litt tidligere for å få tid til å spise frokosten rolig, ta en kaffe mens jeg ser litt på en serie. Og vanemenneske som jeg er så går det alltid i kaffe med litt melk, havregrynsgrøt med melk og kanel og soya-sjokolademelk. 

 

2 thoughts on “23.02.2014

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top