Ett skritt frem og to tilbake

Det er slik det er å være Unitedsupprter om dagen. Så sinnsykt ustabilt. Seier, håp og lettelse en dag for så å ta to skritt tilbake og vi er tilbake der vi var. Jeg orker ikke skrive langt om dette, jeg har allerede skrevet min mening og det er å stå bak Moyes. Alt er ikke på hans skuldre. Situasjonen hadde sett helt annerledes ut om vi hadde hatt Carrick, Rooney og RvP skadefrie hele tiden. Og uforutsigbare skader under en kamp gjør at man må gjøre bytter man ikke hadde tenkt til, dårlig dømming og uflaks. Slik er det. Vi Unitedsupportere er utrolig heldige som har hatt SAF som manager så lenge, mange av oss hele livet. Hva mener dere som vil ha Moyes vekk egentlig? Hvem skal ta over nå? Og om ikke han har umiddelbar suksess, ut med han og da? Da står vi plutselig på lik linje som Liverpool, Chelsea og City. Det er nå vi skal vise oss som trofaste supportere og holde oss for gode til å tråkke ned på vår egen klubb. For det er det dere gjør. Ikke rart folk kaller oss medgangssupoortere når man ser enkelte på sosiale medier. Heldigvis er det et mindretall! Flesteparten er lojale, smarte folk! Men det er alltid det negative som blir trekt frem. Jeg har troa på at ting vil snu, det må skje kjapt. Men jeg tror på fremgang.

Og se hva jeg fikk av verdens beste kjæreste!!! En stk glad Ann Mari 🙂

Over til en veldig positiv ting; treningen går kjempebra og fem økter ble det denne uka. Deilig at formen kommer seg, jeg har mer energi og døgnrytmen er super.

Siste økt ble i går før jobb, i dag er det fri fra jobb og trening. Ingen planer i dag så jeg har bare slappet av, sovet lenge, sett på serier og ladet kroppen til en ny uke. Deilig!

Også har jeg pyntet Macen min. Ble den ikke fin?

2 thoughts on “Ett skritt frem og to tilbake

  1. Jeg har vært supporter siden midten av 70-tallet så jeg har opplevd værre ting. Moyes og gutta trenger støtte nå. Tipper vi ender på den viktige 4.plassen. Everton er ikke god nok og Pool og Tottenham får sin sedvanlige downperiode på vårparten.

  2. De har vært jævlig ustabile nå men jeg tror det blir bedre når vi har de skadda spillera tilbake i kampform,å så må de skjerpe seg alle mann ,håper på knall god vårsesong nå 🙂 Man Utd will never die 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top