Hei kjære lørdag

Takk gud for speil, ellers hadde det blitt lite blogging 😉

Sykt godt med helg nå, som vanlig. Trent hver dag, inkludert i dag tidlig før jobb så denne kvelden og hviledagen i morgen skal bli ekstremt verdsatt!

Jeg har alltid planer om å blogge oftere enn det jeg ender opp med å gjøre. Jeg hadde blant annet tenkt å skrive om siste kampen, men droppa det og nå er det heldigvis bedre ting å blogge om!

VELKOMMEN JUAN MATA!!!!!!

Klassesignering! Ikke den posisjonen United trenger å bli forsterket på først, men jeg er helt sikker på at Mata kommer til å løfte laget og automatisk bidra til en bedre tid. Hatt sommerfugler i magen hele uka, hater slike rykter for du vil så gjerne tro det, men så tør du ikke håpe for mye, men så gjør det samtidig. Og den følelsen når det er offisielt; den er fantastisk! Dere som liker fotball forstår 😉 Søk han opp på Youtube for å se de syke målene hans (mot feks United), en absolutt stjernespiller. Blir han nr. 7 tro??

Dette var en sårt etterlengtet opptur! Vi er regjerende seriemestere og det var på tide å få inn en slik spiller. Herregud, tenk dere Mata, Januzaj, Rooney og RvP! Får vann i munnen av tanken!! 

Denne lørdagskvelden har vi kost oss med god mat og fulgt med på MUTV med et glass rødvin til. Matas første intervju etter medical er jo noe man må få med seg.

God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top