Endelig helg!

Ah, endelig er det helg! Uka har flydd forbi, det har vært jobb hver dag som vanlig og jeg har i tillegg vært på trening hver eneste dag, noe denne kroppen ikke er helt vandt med. Så fredag, frihelg og treningsfri har jeg sett frem i mot hver morgen jeg har stått opp kl seks for å kle på meg treningstøy og dobbelt klær over fordi det er så kaldt og gått ut i snøværet og fått meg på trening før jobb. 

BILDEBEVIS

Alle som kjenner meg vet at jeg elsker Tangerudbakken og de folka der, men det som ikke er like gøy er at det ser ut som jeg hører til der når jeg står opp så tidlig. Øya mine blir av en grunn så ekstremt hovne og skeive så det ser ut som jeg har en mild form for Downs. Men jeg får bare se humoren i det, heldigvis synes Jaran det er “gossint” 😉

Og slik innstilling skal da belønnes?! 

Det ble en liten goodiebag til meg selv i dag etter jobb; nytt treningstøy og litt diverse småsaker. Og sjokolade!! Desember er alltid måneden der regler slippes og det er ofte kos, da liker jeg at januar er den måneden man er ekstra streng med seg selv. Bare for å komme inn i rutiner igjen å få en frisk start.

Men når helgen er kommet så er det lov å kose seg litt!

Etter jobb hadde jeg endelig en date med min favoritt Olsen! Vi kjøpte sushi og jeg fikk sett den nye leiligheten til Cathrine samtidig. Det er viktig å sette av tid til venner også selv om man har fått seg kjæreste 😉

Mmmm, god mat og venninnetid! En perfekt, rolig fredagskveld. Fristet ikke å dra ut igjen i snøværet, måtte hente noen pakker og handle før jeg kom meg hjem og det første jeg gjorde når jeg kom inn døra var å hive meg i dusjen. Sto under varmt vann til hele meg ble rød. Resten av kvelden tilbragte jeg med Mc Dreamy og resten i Greys. Nå kom det er skravlesyk kjæreste hjem fra byen så jeg får avslutte nå.

God helg 🙂

5 thoughts on “Endelig helg!

  1. Du har alltid så fin farge på håret! 🙂 farger du selv? Kunne ikke unngå å legge merke til den lille boksen med hårfarge… Hvordan gjør du det med ettervekst, har du den i mørkere farge, eller hur? Beklager maset altså, nettopp begynt med hjemmefarging skjønner du og får ikke helt dreisen på fargen… 😉 Ha ei god helg!

  2. Madeleine: Takk for det, noen ganger farger jeg det selv, jeg synes det går helt fint når jeg bare har mørk brun som jeg har nå. Den jeg bruker er uten amoniakk og er en farge som går ut etter 6 uker, så da setter det seg ikke så mye farge i håret som hjemmefarge bruker å gjøre.
    Jeg kjøper bare en farge lik min egen og tar det i ettervekst og til slutt resten av håret i 10 min, funker bra. Men når jeg skal ha en spesefik farge så går jeg til frisør 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top