Make me up

Akkurat nå er jeg veldig lei fotball! Av å blogge om det vel og merke. Endelig kan vi bevise at vi ikke er medgangsupportere 😉 Så nå kommer et innlegg til den delen av leserne mine som er jenter. 

Mange som kjenner meg gjennom United tror kanskje at jeg er veldig “gutte-jente”, jeg er det på noen punkter kanskje, men også veldig “jente-jente” på andre. Jeg elsker make-up og styling, jeg liker å finne nye tips og triks, så jeg sitter ofte på nettet å ser på bilder så her kommer litt hair and make-up inso til dem som synes slikt er like gøy som meg 🙂


7 thoughts on “Make me up

  1. ja lei fotball ja en kan bli det etter dritt dårlige kampen i dag var jo ikke noe insats,huff. fint å se på vakkre damer da er jo en liten trøst det å 🙂 ha en ellers fin kveld 🙂

  2. Typisk Man Utd-supportere å være “lei fotball” når de møter motgang. Skjerpings!
    Hilsen Leeds-fan som har hatt motgang i over ti år.

  3. Ja, dette er ingen god sesong for oss Unitedsupportere. Meeeen, det må jo tåles. Kan ikke vinne hele tiden! Og helt enig – vi er IKKE medgangssupportere! Supporter i tykt og tynt!
    Jeg er forresten også veldig guttejente på mange områder. Fotball og øl på pub, lissom. Der har du meg! Men sminke, klær, kjoler og sko – det kan jeg heller ikke leve foruten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top