Ferien er over

I dag kom jeg hjem fra Dubai. Har hatt en veldig fin ferie, kroppen har fått hvilt seg og det trengtes. Ti dager med sol og varme gjør underverker! Og Dubai er så vakkert! Jeg har reist mye, men ingenting kan sammenlignes med Dubai. Her er alt større og bedre enn noen andre steder, det er luksus overalt- en liten kontrast fra Grünerløkka 😉

Vi kom ned sent fredag og ble tatt godt i mot av søsteren til Jaran og resten av familien som bor der nede. De bor i et kjempefint område, sinnsykt fint hus med svømmebasseng. Hus blir vel feil ord å bruke, det er vel villa som er riktig beskrivelse. Olsen trivdes fra første stund med andre ord 😉

Lørdag var det United kamp så vi fant den lokale Red Army- puben i byen. Herlig å være Unitedsupporter, vi har lojale supportere rundt om i verden og vi ble behandlet som venner da vi kom dit. God stemning og tre viktige poeng!

Mitt første shoppingkupp- biografen til Sir Alex Ferguson. Hadde med meg seks nye bøker nedover så har ikke rukket å starte på denne enda (er helt inne i Harry Hole for tiden), men det gledes! 

Tirsdag var det igjen kamp, men med stor tidsforskjell så startet ikke kampen før det var natt her nede i Dubai. Så vi tok i stedet å handlet inn til fotballkveld hjemme i stedet, like greit det siden jeg skulle opp tidlig dagen etter for å sole meg ved bassenget. 

Og jeg har endelig fått oppleve Starbucks!! Jeg har aldri gått innom der nettopp fordi alle jeg kjenner er hekta og må ha noe der hele tiden. Så jeg har alltid holdt meg unna, frem til nå. og det var jo så godt! Ahhh, kaffe på Narvesen blir liksom ikke det samme nå… 

Emma, Thea, Sophie og meg klare til shopping. Med en litt fortvilet fotograf med på slep. Dubai Mall er noe annet enn Sandvika Storsenter, verdens største shoppingsenter tror jeg det er. En treningsøkt i seg selv å gå rundt der.

Verdens største godteributikk…….ble fem år igjen når jeg var inne der! Helt sykt bra lagd. Alt du kan tenke deg av godteri var der. 

Men høydepunktet var lett Victorias secret. De har alt, og jeg liker alt de har. Slikt blir dyrt, men en luksus man må unne seg når man har muligheten. Var innom der flere ganger og kom blidere ut hver gang, kjøpte meg masse nytt. 

Haha, hvem er mest glad?!

Det som ble med hjem i kofferten var masse fra Victorias secret og nye United-klær. Ganske stor kontrast der, men jeg er fornøyd 🙂

Soling og bading ved bassenget var en favoritt, jeg er jo noen ganger ei lita pingle og det kommer frem ved vann og høyder. Men i basseng går det som regel greit så der ble det litt lek, blant annet hopping på flytemadrasser og nettball konkuranser. På stranda derimot er det mest soling jeg foretrekker. Vannet var også så salt at det begynte å svi på kroppen.

En dag dro vi til Oman for å kjøre ut i båt og forhåpentligvis se “ville” delfiner. Det gjorde vi flere ganger, aldri sett det før så det var moro.
Ikke alle som får kost seg med god mat dessverre, vi fant denne utmagrede katten ute i gata- stakkars. Den fikk mat av oss så den hadde det litt bedre for hvert fall en dag..

Lørdag var det ørkensafari. Der så vi kameler og kjørte bil i høøøøøye bakker. En litt livredd Ann Mari i baksete, men det var veldig gøy. Vi lagde bål og grillet i solnedgangen.

I går var siste dagen og den tilbragte vi på Atlantis, verdens største badeland utendørs. Alt du kan tenke deg av bassenger, sklier osv samlet på ett sted. Virkelig et barneparadis. Jeg lå mest på ei solseng og leste bok, man må kose seg på sin måte 😉

Har dere ikke vært i Dubai, men liker å reise så er det et sted dere MÅ oppleve. Har ikke ord hvor fint det er der. Bildene rettferdigjør ikke, jeg har bare brukt iPhonen min og tatt lite bilder, vi var på kjempefine resturanter, på fonteneshow og mye annet jeg gjerne skulle vist dere. Heldigvis skal jeg tilbake, det er så mye å opleve der at vi sparte noe til neste gang 🙂

Og ja, som dere kanskje har skjønt så er jeg i et forhold. Jeg har møtt mannen i mitt liv og det er litt rart å tenke på- men selvfølgelig veldig koselig. Så kjære blogglesere; møt Jaran. Han er om mulig hakket mer gal i huet enn meg og (selvfølgelig) ihuga Unitedsupporter, han er grunnleggeren av Red Army Oslo så man kan pent si vi har felles interesser, bland det med verdens beste personlighet så er det lett å skjønne at det er noe man må beholde 🙂

I kveld har vi slappet av, kroppen er sliten etter en lang flytur som strakk seg på to timer ekstra pga fylling av drivstoff. Vi har pakket ut og vasket og så Unitedkampen hjemme fremfor pub. Og det gjorde ingenting, veldig kjedelig kamp. Irriterer meg at de ikke scorer på sjansene sine, og det røde kortet.. Skulle helst sett at det ble avansement i kveld, men heldigvis ingen fare med det uansett. Det blir sjerpings på søndag da vi møter Arsenal, blir nok en av de viktigste kampene denne sesongen så det gleder jeg meg til. I morgen er det tilbake på jobb og hverdagslige rutiner, selv om jeg er forelsket i Dubai så er det godt å komme tilbake til Oslo også.

4 thoughts on “Ferien er over

 1. Dubai er en av mine planer iallefall når jeg nå så hvor fint det kan te bare utfra en iPhone kamera😃 gratulerer med å
  Finne mannen i ditt liv😘 klem

 2. Der ser det fint ut fine bilder 🙂 Gratulerer også bra du har funnet deg Man Utd mann 🙂

 3. Hva tenker du om helgens kamp mot Arsenal? Har Moyes nok is i magen til å sette opp eit lag som er sterkt nok offansivt eller kommer han til å bli veldig defansivt. Han har jo ikkje vunnet over Arsenal på 12 kamper….

 4. Hei, vil bare si at selv om Dubai er utrolig fint så annbfaler jeg å reise til Oman.
  Mye mer koselig og stille. Flere arabere enn det er av folk som kommer for jobb også i Oman.
  Men det er bedre shopping i dubai da..
  Ps: har bodd begge stedene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top