Dubai

Starten på denne uka var helt forferdelig. Trodde jeg hadde fått tidenes tannverk og det var så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. Så jeg dro på tannlegevakta og etter en time dro jeg ut igjen med en mindre visdomstann og mange tusen kroner fattigere. Så skambanka, som jeg hadde fått skikkelig juling og kosten har bestått av suppe og masse piller.

Men jeg kan heldigvis melde om mye bedre forhold nå. Nå er jeg i Dubai og koser meg veldig. I går fant vi den lokale supporterklubben å så United spille der. Var helt forferdelig å se United, hadde vondt langt inn i hjertet. Heldigvis gjorde Moyes perfekte bytter og endelig klarer United å snu kampen og til slutt vinne. 3 veldig viktige poeng!!

Nå skal jeg ut å sole meg, hvordan er været i Norge?

🙂

2 thoughts on “Dubai

  1. Haha fikk du paragin forte for å trekke en visdomstann? Steike jeg må tydeligvis bytte tannlege…har operert ut en, slått en i fire deler før trekking, og masse annet snask hos tannlegen, og alt jeg får er to ibux og god bedring:)
    Plutselig følte jeg meg ikke så pysete og klagete allikevel, takk Ann-Mari!
    BTW, om tre år kommer Ronaldo tilbake til United forkledd under navnet Januzaj, og da vinner vi the treble igjen!

  2. Propecia Side Effects Allergy Compra Cialis In Contrassegno [url=http://brandcial.com]cialis[/url] Vad Ar Propecia Instructions For Taking Amoxicillin Purchase Minocycline 100mg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top