31.07.2013

I dag etter jobb møtte jeg min gode venninne Hanne for litt god mat og drikke. Vi spiste på Jonoe og der har de så god mat, anbefales om dere er i nærheten av løkka og liker sushi.

Bor “heldigvis” i femte etasje uten heis så jeg blir påtving litt trim hver eneste dag. Kommer godt med når jeg ikke akkurat har jobbet så hardt for “bikinikroppen 2013” som jeg kanskje burde;)

Her er jeg dødssliten! Haha, orka ikke trikken så gikk hjem, det var tydeligvis nok å gå i tjue minutter i tredve varmegrader. Ikke trena ordentlig kondis på nesten to måneder så på tide snart. Nå har den rare klikkelyden jeg hadde i leggen min nesten blitt borte så det skal bli godt å komme i gang igjen.

Nå er´e natta på Olsen, opp om under åtte timer og på jobb igjen. To dager igjen til helg og det blir godt. Og neste helg er det første ordentlige Unitedkamp, åååååååh- det er mye jeg gleder meg til 🙂

6 thoughts on “31.07.2013

  1. @Mats
    Huff så fælt at hun er pen…..det som er langt viktigere er at hun er glad i fotball, og ikke minst de røde djevlene.
    Så når gifter vi oss Ann-Mari? Jeg er allerede gift teknisk sett, men jeg tror kona gjør et unntak siden det er deg:)

  2. Jeg møtt deg en dag på jobben din…og jeg sto og så på deg en stund og tenkte den jenta har jeg sett før ! når jeg ser på bloggen din ser jeg at det er deg! For en stor tabbe 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top