Nå mine kjære lesere, får dere kontrollen over bloggen!

Vel, nesten! Flere har spurt om jeg kan ha en såkalt spørsmålsrunde og det kan vel være greit så får dere bestemme litt hva jeg skal blogge om? Det er jo tross alt dere som leser 🙂

Så spør om hva dere vil, så svarer jeg på hva jeg vil 😉


27 thoughts on “Nå mine kjære lesere, får dere kontrollen over bloggen!

 1. Hvem ville du ha puttet på ditt United dreamteam? Må bare si du er verdens diggeste hardcore unitedsupporter, takk for det!

 2. 1) Hvor gammel var den yngste du har hatt sex med?
  2) Hvor gammel var du når du hadde sex første gang?
  3) Har du hatt sex med en jente?
  4) Hvor ofte har du sex?

 3. hvordan ser rumpen din ut? er den tight eller den slapp? hadde vert fint om du hadde hatt sån videoblogg!

 4. Hei! Jeg er en ihugget united supporter og elsker hva du gjør! Har et sprøsmål angående din modell kariere. Har du noen gang tatt/blitt spurt om å investere i noe som helst type silikon/botox? Hehe bare lurer.

 5. Har du noen gang vurdert å ta bilde av hele kroppen naken, altså att alt vises?
  Hva fikk deg til å bli modell?

 6. Hva ville du helst foretrekke, en kjæreste som elsker fotball, men er lidenskapelig Liverpool suporter, eller en kjæreste som ikke kunne fordra fotball i det hele tatt?

 7. Fantastisk med en jente som er så fotballintersert, det er dessverre sjelden å se, bare synd du ikke har funnet ut hvilket lag som er best ennå, uten FA og flertallet av dommerne i ryggen.
  Er du interesert i annen sport også, eller er det bare fotball?
  Kunne du feks ha datet en sportsidiot, som får med seg det meste av sport på tv (trenger jo ikke å være asosial av den grunn), og som samtidig er Liverpoolfan? YNWA

 8. Haha elsker å se mengden liverpool-fans som lar penis styre hodet og kryper etter noen som FLERE ganger har uttrykt AKKURAT hva hun mener om liverpool…..
  Ikke vinner dere Premier League, og ikke vinner dere brownie points hos Ann Mari heller.
  Jeg er united mann til krampa tar meg, og var sammen med ei jente som heia på Chelsea. Nå er jeg gift med ei som ikke liker fotball. Capishe?
  United eller ingenting! Glory glory!

 9. hva er din yndlingsmat?
  hva liker du best å trene?
  hva slags musikk hører du på?
  kunne du vært sammen med en Liverpoolsupporter?

 10. Hvor mye hater hun liverpool? Hun brenner draktene deres..
  Kunne hun vært sammen med en liverpool supporter?
  Følg med da, hun HAR allerede vært sammen med en pool fan, og det gikk ikke så bra.

 11. Blir bare mer og mer imponert over deg, både som modell og ellers, når jeg leser bloggen. En stor inspirason, og et forbilde for guttejenter som er lei de stereotype holdningene mange har i dag. Så har jeg også noen spørsmål:
  1. Har du vurdert å melde deg på Paradise Hotell, eller eventuelt Big brother?
  2. Har du noen gang datet en jente?
  3. Kunne du vært sammen med en som ikke brydde seg om fotball?
  Og Kjetil, for mange er, og lidenskapen og kjærligheten for fotballen, viktigere enn hvilken klubb man evnt er suporter av, uten at du er en dårligere suporter for det. Jeg ville feks heller vært sammen med en gutt/jente som er Unitedsuporter, City-suporter, Chelsea suporter, eller Everto-suporter, enn å blitt sammen med en/ei som hater fotball, eller ikke bryr seg om den fantastiske sporten vår, til tross for at jeg selv er Liverpoolsuporter.

 12. Nina,
  Vel, jeg tror ikke det hadde funket for meg å være sammen med noen som heiet på rivalene….men jeg skjønner synspunktet ditt.
  Det er derimot ikke noe problem at min kone ikke er interessert i fotball, da jeg har plenty av kompiser som jeg ser kamp med, og diskuterer fotball med. Så kan jeg og min kone dele alt mulig annet rart:)
  Håper også virkelig IKKE at Ann-Mari dukker opp på reality-TV. Makan til platt, sjelløst og kjedelig underholdning finnes ikke. Ønsker man drama? Ja så ser ORDENTLIG drama. Ønsker man pene mennesker nakne? Se porno.

 13. Ann Mari, du er rå. Jeg er ei ihuga Man United-supporter selv, er jente, og elsker alt du har av synspunkter som skjer med Manchester United angående spillere, fans og staff. Akkurat som om det skulle komme ut av min egen kjeft! Vet ikke om mange jentene som faktisk har peiling på fotball, men det har du. Ironien “sjæl” er jo at jeg er sammen med en Liverpool-supporter. Det fungerer veldig bra utenom at det blir full krig når “vi møtes”. Da er det hver vår ende i sofaen, ja, hehe.
  Mine spørsmål til deg er: (Beklager hvis spm allerede er stilt, men har ærlig talt ikke gått gjennom det som er blitt kommentert alt.)
  * Når ble du United-supporter?
  * Er det en del gutter som tar deg useriøst fordi du er jente hvis det foregår diskusjoner angående fotball?
  * Er du enig i at det er galt, hvis f.eks. en United-spiller går til en erkerival (f.eks. City), at det å brenne en drakt med det navnet på er galt, fordi nemlig merket/emblemet blir brent i ‘prosessen’? Det mener nå nemlig jeg.
  Klem!

 14. Jobber du fortsatt på Bik Bok på cc? 🙂 å hvis du gjør, er det mulig å komme innom els, å få autografen din, eller er det litt rart?

 15. Hei Ann Mari. Hva av opereasjoner har du gjort? Du har et fantastisk ansikt og kropp, men du er jo norsk og har jo noen ikke-norske trekk om jeg kan si det sånn 😉 Som feks store lepper. Silikon?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top